Neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
kızlar bir sorunum var ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? erkek arkadaşımla 5 yıllık bir ilişkimiz var onun beni sevdiğine eminim ama benden sakladığı bi msn buldum ve başka arkadaşlık sitelerine üye olduğunu öğrendim bi insan birini sevmesine rağmen nie böyle şeylere ihtiyaç duyar neden yapar bunu:çok üzgünüm:

Canım bunu kendisine sordun mu?

Şimdi ne diyelimde adamın günahını alalım.... Mutlaka bir açıklaması vardır eğer sorduysan....

offpofff bu erkekler... :oklava:

belki sadece oyalanmak içindir güzelim eğlencesine hani üzme kendini

eğlencesi bile hoş değil :oklava:

Valla yazacak çok kelimem var ama terbiyem müsade etmez..:kızgın:
Anlamışsınızdır inşallah..
Sizi sevse böyle işler yapmaz diyim,çekileyim bari..:delphin:

canım bunu ona sordunmu nasıl yapar bunu ya inanılmaz bişey ama onun açıklaması ne acaba belki arkadaşının felandır belki günahını alıyoruzdur sen onun cvbını yazsanda öyle yorum yapsak

hyr sormadım kendısıne fınallerı var su an bitsin öyle sorucam ama yok öyle birşey der kıvırır glb ama ne yapacağımı bilmiyorum nie yapar bi insan birinin severken nie sevdiğinede eminim ama nie

:sen nie ona sormadın canım . .şimdik biz ne desek yalan olur .ama ben yinede empati kuraak yardımcı olayım .benim sevgilim beni seviyorsa gidpte öyle sitelere üye olmaz.ben sevgisinden süphe eder bu konuyu enine boyuna düşünür kararımı sanırım olumsuz yönde gösteririm:delphin:

finalleri var şimdi ders felan çalısıo etkilemeyeyim die sormadım. ama sevdiğine eminim bunu bakışından elimi tutuşundan yaptıklarından biliyorum en azından gerçekten sevmeyen biri benim için gecenin buz gibi soğuğunda heryerin buz olduğu bi günde gecenin bi vakti benim için o soğukta taşın üstünde donana kadar nerdeyse morarana kadar sabahlamazdı yani sevdiğine eminim

finalleri var şimdi ders felan çalısıo etkilemeyeyim die sormadım. ama sevdiğine eminim bunu bakışından elimi tutuşundan yaptıklarından biliyorum en azından gerçekten sevmeyen biri benim için gecenin buz gibi soğuğunda heryerin buz olduğu bi günde gecenin bi vakti benim için o soğukta taşın üstünde donana kadar nerdeyse morarana kadar sabahlamazdı yani sevdiğine eminim

Sevgi ne demek ki sence?
Bakış,dokunuş,yapılan iyilikler mi?
Benim gözümde sevgi sadakat demektir,bağlılık demektir..:asigim:
Adam bana sadık değilse aşkımdan ölse de ne eyleyim onun sevdasını?:kızgın:
Yine de ilişki senin,kararı sen vereceksin..:sm_confused:
Tabii bu msn adresinin ona ait olduğuna %100 eminsin diye böyle yazıyorum...:delphin:

tam bılmıorum ıste ama buyuk ıht onun cunku msn sıfresı her zaman kullandıgı sıfre ve msnındekı kısıler arkadasları benımde tanıdıklarım var ıcınde msn kesın ona aıt bilmiorum ne yapıcam adam akıllı oturup dusunmekten ve ona sormaktan başka çare yok glb

Valla bence ona sorsan, mutlaka kıvırır. Bu erkeklerin çoğunda var herhalde. Hepsi doyumsuz, hepsi daha fazla istiyor herşeyi.
Ama benim aklıma geleni sorarsan, herhalde oradan sanalda olsa birileriyle muhabbeti vardır. Sanal da olsa aldatmak sayılır.
Ben olsam hiç final falan dinlemem, çok fena yapardım. Ama maşallah sen sabırlısın.

Ne diyim canım, Allah bu erkeklere akıl fikir versin ve ıslah etsin...

hatam zaten hep onu düşünmek oldu cnm yine onu düşünüyorum kendimi üzüyorum ama olsun finalleri bitsin evt bencede sanalda olsa aldatmaya girer ama acaba diğer arkadaşların dediği gibi onun adı altında arkadaşımı kullanıyor?

Diyelim ki arkadaşı kullanıyor. Neden kendi adına almasın ki msn adresi.
Sanal ortamda neyden çekiniyor da arkadaşının adına adres alıp kullanıyor.
Bunu anlamadım ben. Ama kendinizi üzmek yerine uygun bir şekilde konuşmak
en doğrusu bence. Sevgi laalemin de dediği gibi emek ister, sadakat ister.
Hem böyle düşünüp durdukça olan size olur sorup cevabını almak en doğrusu bence.

ufffffffff bilmiorum kii nie böle bu erkekler aşk denilen şeyden resmen vazgeçtim eğer ona aitse tamamen biter ve başka ilişki yaşamam artık çünkü güvenemem

ufffffffff bilmiorum kii nie böle bu erkekler aşk denilen şeyden resmen vazgeçtim eğer ona aitse tamamen biter ve başka ilişki yaşamam artık çünkü güvenemem

İnşallah değildir. Lütfen kendinizi üzmemeye çalışın.
Herşeyin hayırlısı olsun. Ama konuşmadan yorum yapıp üzülmek de doğru değil
finalleri var diyorsunuz, bittiğinde ilk fırsatta konuşun bakalım ne açıklama yapacak.
Belkide boşuna üzülüyorsunuzdur. Ama başka bir arkadaşı neden onun adına msn adresi
alsın bunu anlamış değilim açıkçası.:1no2:

inş evt hayırlısı nese o olsun tşk ederim ii dilekleriniz için bitsin hemen konuşcam bencede başkasının değil kendinin ama yinede bilmiorumsenağlama

bence de en iyisi kendinisine sormak.eğer sizi seviyorsa mantıklı bir açıklaması vardır.olmalı yani ...

nasıl olur ya o başka bu başka nasıl bi mantık bu evlisin sevdiğin biri var deli gibi seviosun ama ne bu başka kadınlara nıe ihtiyac duyoyosun nasıl erkek bu nasıl sevgı nasıl ask nerde kaldı saygı lanet olsun böyle erkeklere hiç mı çıkmaz adam gibi adamkötükedihüso

Back
X