• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?

sezen01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
370
3
96
53
İsviçre
neden erkekler bir yere giderken,gidiyorum demezler..neden sordugumuz zaman kizarlar..neden sen bana hesap soramassin derler..neden pencere önünde hep biz bekleriz..calistiklari icinmi????yoksa kendilerini evin hakimi gördükleri icinmi???agir laflari neden biz isitiriz...caresiz oldugumuzu bildikleri icinmi..neden kötü sözler,kolaylikla agizlarindan cikar..birakip gidemiyecegimizi,bildikleri icinmi...neden incitirler,kirarlar zevkmi verir onlara bu..NEDENINI BILEN VARMI?????

Erkeğe bu kadar bağlanırsanız ve bu bağlılığınızı belli ederseniz daha fazlasını bile yaparlar.
Neden "nereye gittin" diye soruyorsunuz, neden pencerede bekliyorsunuz, neden ağır laflarını sinenize çekiyorsunuz.
Beklemeyin, sormayın, karşılık verin daha doğrusu sizi iplemeyeni sizde iplemeyin bakın ne oluyor o zaman.
Bunca yıllık evliliğimde ne hesap sordum ne pencerede bekledim ne kıskançlık ettim, eşim neden başka kadınlar gibi değilsin diye çıldırır ve dizimin dibinden ayrılmaz. Bu kadın neden beni bu kadar rahat bırakıyor diye hep araştırır durur.
Biraz ağırdan satmak lazım, kıymet verdikçe azanlara kıymet vermeyeceksiniz.

neden erkekler bir yere giderken,gidiyorum demezler..neden sordugumuz zaman kizarlar..neden sen bana hesap soramassin derler..neden pencere önünde hep biz bekleriz..calistiklari icinmi????yoksa kendilerini evin hakimi gördükleri icinmi???agir laflari neden biz isitiriz...caresiz oldugumuzu bildikleri icinmi..neden kötü sözler,kolaylikla agizlarindan cikar..birakip gidemiyecegimizi,bildikleri icinmi...neden incitirler,kirarlar zevkmi verir onlara bu..NEDENINI BILEN VARMI?????

cevabını kendiniz vermişsiniz zaten.

birakip gidemiyecegimizi,bildikleri icinmi.

evet bu yüzden

Erkeğe bu kadar bağlanırsanız ve bu bağlılığınızı belli ederseniz daha fazlasını bile yaparlar.
Neden "nereye gittin" diye soruyorsunuz, neden pencerede bekliyorsunuz, neden ağır laflarını sinenize çekiyorsunuz.
Beklemeyin, sormayın, karşılık verin daha doğrusu sizi iplemeyeni sizde iplemeyin bakın ne oluyor o zaman.
Bunca yıllık evliliğimde ne hesap sordum ne pencerede bekledim ne kıskançlık ettim, eşim neden başka kadınlar gibi değilsin diye çıldırır ve dizimin dibinden ayrılmaz. Bu kadın neden beni bu kadar rahat bırakıyor diye hep araştırır durur.

Aynen.... Hiç eşime nereye gidiyorsun diye sormadım... O da bana sormadı... Ne gerek var ki....

Terbiyesiz oldukları için..
Tüm bunları yapan bir adamın bana olan sevgisinden de saygısından da şüphe ederim..:kızgın:

aynen katılıyorum size, ben de evliliğimin ilk yıllarında eşime olan sevgimi çok belli ederdim ve şanslıyım ki hata yaptığımı çabuk anladım. Sonra daha geri planda kaldım ve gördüm ki erkekler aşkını belli etmeyen kadınları daha çok seviyor ve sayıyor..

bilmiyorum ama bi çoğunuza hak vermiyorum ben eşimi çok seviyorum vede çok çok belli ederim oda bana belli eder ve hiç böyle sorunlarımız yok kesinlikle bence bu dediğiniz insandan insana değişir penceredede beklerim gideceği yeride sorarım oda bana sorar hem tabiki soracak ve tabiki bende sorucam sonuçta bu iki kişilik bi hayat bende bilicem oda bilecek ve bu yüzden asla birbirimize saygısızlık etmedik hatta dahada bağlandık hem nedemek ya sevgisini belli etmemek öle şey olurmu kaç günlük hayatta yaşıyoruz doyasıya sevdiğimizi söylücez sevicez ve sevileceğiz neden kısıtlayalım kendimiziiii

ben asla yapmadım aslada yapmama vede çok mutluyum saygıda görüyorum sevgide görüyorum ve bu sevgisini belli etmeme davranışınıda kimseye tavsiye etmiyorummmm......

yagmur sana katiliyorum..sahsen ben bu konuda kendimi kasmadim..gerektiginde camda da beklerim..biraz gec kalsin nerede kaldin derim,cama cikarim el sallarim,kapida karsilarimm.onemli olan karsinizdakinin bunu kullanip kullanmamasidir..cok sukur ki hic kullanmadi simdiye kadar.simardigini yada umursamadigini hissedersem asla yapmam o ayri..:kahve:
sezen esin madem oyle yapiyor ne ara ne sor..hic umursama..mutlu gorun..o cildirsin..uzme kendini..

Son düzenleme:
bi insan nasılsa öle davranmalı
eğer eşinizle birbirinize hesap sorabildiğiniz daha doğrusu haberleştiğiniz bi ilişkiniz varsa iki tarafta buna alışmış demektir
ama siz bu zamana kadar hiç böle bişe yapmamışsınız adam rahata alışmış şmdi sorunca da tepki verio
evlenince sadece erkekler diil kadınlarda değişiolar ama nedense hep erkeklerde buluoruz sorunu
eşinizin sert çıkması tabiki onaylanıcak bi durum diil ama sizde madem bu zamana kadar adamı böle alıştırdınız bundan sonrada böle dvam edin

sevgini belli etmessen,bu seferde sen beni sevmiyorsun,benden biktin diyor..göstersem bu sefer ben bir garip hissediyorum,sanki yapmacik yapiyormusum gibi geliyor,cünkü yapimda yok bu,yapamiyorum...bir kadinin en dogal hakki degilmi,esine nerden geldigini,nereye gittigini,yada gec kaldigi zaman neden haber vermiyorsun demesi..kii ben nereye gitsem mutlaka haber veririm..icim rahat etmez..ama karsiligini göremessen insan cok kirilip cok inciniyor..birde sanane demesi yokmu...

zaten kendinede söyledim dün,ilk ve son..bundan sonra sormayacagim,beklemeyecegim..kendi kendime eziyet yaptim sabaha kadar..

Herkesın eŞı aynı deıl mesela benım eŞım her gıttıĞı yerı sÖyler. Bana gÖre bayan kendısını erkek hep gÜÇlÜymÜŞ her konuda, hıssını verdırırse erkekte bunu ıstedıĞı gıbı kullanır oysakı bayanların erkeklerden daha akıllı ve sorumluluk sahıbı olduĞu aÇıktır. ErkeĞe bu kadar tavız verılmemelı.kadınlar okusun okumasın mutlaka bır Şekılde ÇalıŞmalıdır bence. Kadının gıdemeyeceĞı hıssınıde yıne verdıren kadındır. Neden bu hıssı yaŞatalım kı erkeklere o her zaman kadının onu terkedeceĞı korkusunu yaŞamalıdırkı kaybetme korkusu olsun. Bır bayan her zaman tek baŞına hayatını ıdame eder ama erkek zorlanır

yukarda söylenen herşeyi yaptım pencerede bekledm
nereye gidiyosun die sordum
sesini özledim tlf açtım
karşılığındada koca bi hiç alıncada
vazgeçtim çok sular akıttım o köprünün altından
böyle giderse gözümü kırpmadan gideceğimi bir şekilde hissettirdim
tabiki sonra düzeldi şimdi
bana soruyo beni seviyor musun die....

sezen abla öncelikle cok üzüldüm.
inan bana değmez.ya bırak beklemeseydınde görseydı gününü,tabıkıde en doğal hakkın ama erkek milleti bu anlaşılmıyorkı .az kendı halıne bırak bakalım ne olacak.ilgilenmezsen belkıde kıymete bınersın.

Eğer en baştan ipleri erkeğe vermezseniz,onu çok fazla şımartmazsanız,sizi cepte nasılsa diye görmelerini sağlamazsanız,o zaman o da size karşı sorumlulukları olduğunun farkına varır ve sizi kaybetme korkusu yaşar..
Eğer bunların tam tersini yaparsanız,yukarda yazdığınız gibi kendinizi çaresiz,güçsüz,bırakıp gidemeyecek durumda gösterirseniz elbette şımarıp tepenize çıkarlar,sizi üzerler.......

Son düzenleyen: Moderatör:
kişilik meselesinden başka bisey degıl..
ben esımı her aksam pencerelerde beklerim sarılırım operım koklarım..
ikide bır de sevdıgımı soylerım cok sımartırım..
ararım aramasını beklerim..
cok bellı ederım..
ama her zaman gıttıgı yerı soyler sorar..
hep ılgılernır benımle..
en az onunla ılgılendıgım kadar
ve de bu 8 senedır aynı tanıstıgımız gunden berii
insallah degısmez ...

sevgini belli etmessen,bu seferde sen beni sevmiyorsun,benden biktin diyor..göstersem bu sefer ben bir garip hissediyorum,sanki yapmacik yapiyormusum gibi geliyor,cünkü yapimda yok bu,yapamiyorum...bir kadinin en dogal hakki degilmi,esine nerden geldigini,nereye gittigini,yada gec kaldigi zaman neden haber vermiyorsun demesi..kii ben nereye gitsem mutlaka haber veririm..icim rahat etmez..ama karsiligini göremessen insan cok kirilip cok inciniyor..birde sanane demesi yokmu...

Sanane mi diyor sana ???
Yok daha neler...
Bana öyle dese ben ona çok daha fazlasını yaparım.
Sen de haber verme bacım, kafana gör çal oyna bakalım ne yapacak.
Terbiyesizliğin alemi yok. Siz ona bağlısınız diye sizi kölesi sanıyor galiba...

:mymeka:

valla ben lale ye katılıyorum büyük kısmı terbiyesizliğinden yapıyor beni çok seviyor nasılsa bırakıp gidemez diyor elbeete eşine sevgini saygını göstereceksin ilgileneceksin ama hata yaparsa da kendini kağının önünde bulacağını bilecek

ben eşimle çocuğum gibi ilgilenirim bazen yediğinden giydiğine kadar herügn bir kaç kere ararım severim öperim koklarım ama bu sevginin bana saygı ve sevgi göstermezse öfkeye döneceğini iyi bilir o yüzden o da benimle aynı şekilde ilgilenir

Back
X