Neden?

valla hepsini yapıyor.. hepsini hem de.. beni evlerine çağirdi iş çıkışı bize gel canım dedi.. çıktım aradım açmıyo çektim eve geldim.. toplantıya gitmiş beyefendi haber vermeye bile tenenzzül etmiyor.. öyle mii ???? ben de çeker evime gelirim kusura bakmasın.. bişey için hesap sorarım beni boğma der.. öyle mii ???? ne halin varsa gör derim arkamdan ağlar sızlar seni çok kırdım seni çok seviyorum diye.. asla ama asla taviz vermiceksin yaa.. bunlara herseyin fazlası zarar.. sevildiğini bil biraz yaa.. bak bilmezsen işte böyle umursamam seni.. o zaman da özledim dersin.. özle özle.. yalnızlığında boğul.. gel artık diye yalvarırsın.. neden sevdiğini söylemiyosun dersin.. sonra kıskandırmaya çalısırsın ben umursamayınca da artık sevmiyosun eskisi gibi dersin.. bana bunları yaptırma !!! dengeni bozarım afallar kalırsın.. adam ol biraz. sevildiğini bil sevgi görünce şımarma.. bak alırım o sevgiyi tepetaklak olursun.. azıcık ilgimi çekince şaftın kayıyo.. ona göre bak !! bi kadının sevgisini kazanmak zordur ama o sevgide rahatlığa erişip nasıl olsa benim diye rahatlama.. yayılma.. gevşeme.. verdiğim gibi alırım o sevgimi.. çıkardiğim göklerden yerin dibine düşürürm seni.. inan feleğin şaşar inan...azıcık soğuk davranınca deliye döndün bak buz olurum donarsın.. yok ama değerini bilirsen şımarmazsan o zaman sıcaklığımla ısıtırım seni.. ona göre

Back