Neden?

rumuzsuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
125
0
96
Antalya
arkadaşlar benimki dert sayılmaz ama paylaşmak istedim.eşimin eski kız arkadaşı facebooka musallat olmuş.özlememiş yada sevmiyormuşda eşimin hayatındaki gelişmeleri merak etmiş.öyle yazmış.eşime güveniyorum derdim o değil.bir hemcinsimi bu kadar alçakça görmek cidden üzdü beni.neden yaparki bir kadın bunu?akannehir

bence direk engellesin eşiniz. ne gerek var ki. geçmişe mazi derler. muhattap olmak zorunda değil.

Belki de eşinizin evli olduğunu bilmiyordur. Profilinde yazıyor mu ki evli olduğu? :uhm:

Arkadaş olarak ayrılmış, sonra irtibat zamanla kesilmiş olabilir eşinizle... şakkıdı
Bu kadar kötü bakmayın olaya.
boshayallersmile
Tamam tabii ki bir kadın olarak kıskanırsınız ama bu hissettikleriniz ile kadını bu şekilde yargılamanız kadının kötü karakterli biri olduğunu göstermez...
Sizi onun hakkında fikir sahibi de yapmaz.
yerimseniben

normaldir çok çapkın kadınlar hep eskiye göz atar evliyse dahada cazip hale gelir o erkek

çünkü kendisi elde edilmez tiriplere girdiğinin hata olduğunu

moruklayınca anlar o tazeliği aynaya bakınca bitişe doğru hızla ilerlediğini anlar

ama adam bir defa uçmuştur vede evlenmiştir

kadının ağzının suyu akar bön bön bakar hepsi bu canım
olumunekankayizsmile

Bir an o kadının yerine koyayım dedim kendimi,ama hayal dünyam bile buna izin vermedi. :delphin:

Bencede dengesiz ve ema1 sana tümüyle katılıyorum. Cevap yazmaya bile gerek yok engelleyin gitsin daha çok çatlasın terbiyesiz.

evli oldugunu bilmiyordur belkide bunu bilmek istiyordur öylesine yazmistir ne biliyim hemen kötü düsünmeyin ama en güzeli cevaplamamak

Back
X