merhaba kızlar ..........
birgün bunları buraya yazıcağım hiç ama hiç aklıma gelmezdi..... genelde buraya arkadaşlar bende hamileyim yazacağım günlerin hayalini kurardım....benim gibi umutsuz arkadaşlarıma umut olmak için..... ama maalesef olmadı..... 2 mikroenjeksiyon 2 dondurulmuş embriyo transfensferlerim oldu şu 1.5 senede .......ilk mikro da hamile kaldım ama bebeğim düştü..
(((( diğerlerinde bthc 2 den yukarı çıkmadı..... yani yaşadığım hayal kırıklıklarında sonra tüp bebeğe olan inancım da bitti..... zaten doktorlar tedavviyle bile %25 şans veriyor... yoruldum artık ..... ama asla isyan etmiyorum acaba bu işlerin peşini bıraksam mı diyorum... 26 yaşındayım evliliğimin 9. yılına girmek üzereyim..... artık çevremdeki insanlara neden bebeğin olmuyo deiklerinde diyecek söz bulamıyorum yada aynı şeyleri sölemekten bıkıp usandım..... ben bilmiyorum ki neden çocuğumun olmadığını sana nasıl anlatayım..... millet karnındaki çocuğunu düşünmeden çöpe atarken ben bilmiyorum ki neden neden benim çocuğum olmuyo neden........... bilmiyorum ki... kızlar artık bu durumuma üzülemez hale geldim .... bedenim ruhum uyuştu sanki.. artık iyi veye kötü hiçbirşekilde tepki veremiyorum.... sağlığımı kaybetmemden korkuyorum.... öyle bi yer olsaki milletin çocuklarından bahsetmediği inanın hemen oraya giderim .....sağım solum çoluk çocuğundan bahseden insanlarla dolu... benden küçük kardeşlerimin , daha dün evlenenlerin çocukları bile oldu ....bense öylecene susuyorum... ... ...
neden insanlar bu kadar meraklı! offfffffffff offfffffffffffffffffff çok sıklıdım artık çokkkkkkkkkkkkk...... ben ALLAH tan gelene razı oldum ama neden çevremdekiler razı değil:!!!!!!!!!
birgün bunları buraya yazıcağım hiç ama hiç aklıma gelmezdi..... genelde buraya arkadaşlar bende hamileyim yazacağım günlerin hayalini kurardım....benim gibi umutsuz arkadaşlarıma umut olmak için..... ama maalesef olmadı..... 2 mikroenjeksiyon 2 dondurulmuş embriyo transfensferlerim oldu şu 1.5 senede .......ilk mikro da hamile kaldım ama bebeğim düştü..

neden insanlar bu kadar meraklı! offfffffffff offfffffffffffffffffff çok sıklıdım artık çokkkkkkkkkkkkk...... ben ALLAH tan gelene razı oldum ama neden çevremdekiler razı değil:!!!!!!!!!