• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden???

Bence sınavın var, gelemezsin, ararlarsa da aklın kalır diye hiç aramayalım demişlerdir. Ben olsam öyle düşünür aramam çünkü.
Bir de eğer çok stres yaptıysan sınav için, onlar da bunu biliyorlarsa, o yüzden başarılar dilemek için bile aramayabilirler. Benim de huyumdur, çok stres yapan insanları sınava az zaman kala, bir de hemen sonra aramam. Çünkü genelde herkes hep bu zamanlarda aradığı için sınava girecek kişi daha çok strese giriyor diye düşünürüm.
Madem şimdiye kadar muhabbetiniz bu kadar iyiymiş, eminim onlar da bu sebeplerden aramamışlardır.
Başarılar bu arada...

onlarin esleri haftaici calisiyorlar ise o yuzden bulusmaya arayamamis olabilirler.
haftasonunu teklif etmisler bu sefer de siz uygun degilmissiniz ( sizin kadar ince dusunuyorlarsa buna takilmis da olabilirler...)
bu hafta da zaten sinaviniz var...

bence size karsi kasitli yapilmis bir durum yok,
anladigim kadariyla rahat insanlar ve bugun olmazsa yarin zaten olur diye dusunup ustunde durmamislar,
siz haber bekledignizi belirtecek sekilde davranmdigniz icin o ilk teklifin bu haftabiraraya gelmeye calisalim olarak algilamayip herhangi birgun olarak ertelemisler bence.

ozetle, detayci biri olmama ragmen bu konuya takilmazdim ; )

Kızlar yorumlarından bilirsiniz iki görümcem var. Yaşları baya büyük, ikisini de çok severim. Kendi ablalarımdan ayırmam. Konum bunlarla ilgili ve ciddi anlamda üzüldüm.

Eşim bu hafta izindeydi. Zorunlu izin gibi bişey. Çok fazla izni biriktiği için şirket her ay bi hafta izin yazıyor bu ara. Bayramda tatildeydik. Eylül başı yine izin var, biz de bu hafta bir yere gitmeyelim dedik. Zaten hastaneye falan gitmemiz gerekiyordu. Bir de benim yarın gireceğim önemli bir sınav var. O yüzden evde olalım dedik. Koskoca 9 gün izmirdeydik yani.

Perşembe günü büyük görümcemi aradım, akşam bi rakı balık yapalım diye. Çok yorgunum, işler yoğun falan filan cuma ya da cumartesi yapalım dedi. Bizim de o akşam çıkmak istiyordu canımız, başka arkadaşları aradık program yapıp çıktık o akşam. Cuma ya da bu akşam için de görümcemden haber bekledik.

Dün facebookda gördüm diğer görümcem ve ortağıyla bardalardı. Çok umursamadım. Gittikleri yeri hem biz çok sevmiyoruz, hem de rakı balık diye aramıştım onları. O yüzden bizi aramamış olabilirler, ani gelişmiş olabilir dedim. Çok problem etmedim.

Bugün haber bekledik ama aramadılar. Eşim biraz rahattır, ablalarıyla görüşmeleri ben ayarlarım genelde. Ama ben de aramadım bugün. Açıkçası merak ettim arayacaklar mı diye. Az önce yine facebookta bizim her zaman gittiğimiz yerde rakı balık yaptıklarını gördüm. Ki restoratın sahibi çok eski arladaşımız. Genelde rezervasyon için bizi ararlar. Biz buluşalım dediğimiz halde haber vermediler yani anlayacağınız. Neden olduğu konusunda hiç bir fikrim yok. Yarın sınavım olduğunu da biliyorlar. Yani arasalar da gitmezdik muhtemelen.

Dediğim gibi aramız çok iyidir. Hiç gelin görümce muhabbetimiz olmadı. Neden böyle bir tavır alındı gerçekten anlamadım. Ve üzüldüm. Eşime daha bişey söylemedim. O muhtemelen görmedi daha paylaşımları. Bu konuda kırıldığımı şimdi eşime daha sonra da ablalarına söylemeli miyim sizce? Yoksa görmezden mi geleyim. Daha önce karşılaştığım bir tavır değil, çok şaşkınım şu an.

benim de görümcem benle takılmayı çok sever..
bugün gel gezelim dedi..
ben de hiç havamda değilim dedim..
sonra arkadaşlarımı çağırdım eve onlarla takıldık..
duysa çok bozulur..
onu çağırmadım diye üzülür.
ama canım arkadaşlarımla takılmak istedi..
onu sevmediğim için mi yaptım, hayır tabiki..
ama onun bana karşı anlayışlı olmasını suistimal ettim, bu da gerçek..
yani sizi seviyolar ama aranız iyi olduğu için pek kasmıyolar kırılır falan diye..olay bu..

En iyisi kendin sorman.
Iletisim zincirindeki en ufak bir kopukluk bile ne yanlis anlamalara sebep olabiliyor. O yuzden kendi kafanda kurup uzulmeni, hem de sinav oncesi, tavsiye hic etmiyorum. Senin de hak verecegin bir sebepleri olabilir.
En kotu ihtimal, o gun kendi baslarina takilmak istemislerdir, belki aralarinda ozel konulari acacaklardi. Buna da alinmamak, anlayis gostermek lazim.

En iyisi kendin sorman.
Iletisim zincirindeki en ufak bir kopukluk bile ne yanlis anlamalara sebep olabiliyor. O yuzden kendi kafanda kurup uzulmeni, hem de sinav oncesi, tavsiye hic etmiyorum. Senin de hak verecegin bir sebepleri olabilir.
En kotu ihtimal, o gun kendi baslarina takilmak istemislerdir, belki aralarinda ozel konulari acacaklardi. Buna da alinmamak, anlayis gostermek lazim.
Yok zaten o konuda gayet anlayışlıyım. Kendileri olabilirler ona da diyecek bir şey yok. Ama her zaman dışarı çıktığımız grup olunca ve birkaç kez üstüste gelince şaşırdım açıkçası. Geçen hafta da kahvaltıya gittiler aynı grup yine haberimiz olmadı. O zaman takılmamıştım bile. Aynı hafta içinde biz çıkalım dememize rağmen üstüste olunca garip geldi. Kızmak kırılmak değil zaten benimki, acaba bir problem mi var yoksa ben mi takıyorum sadece.

En iyisi kendin sorman.
Yok kafada çok kurmadım zaten, dün gece şaşırdım sadece. Muhtemelen sınavdan sonra baskın yapar sorarım dertlerini :KK51:

Ne oldu? Merak ettim. Sordunuz mu? Dertleri neymis? :KK53:

Sordum sordum çok alakasız bir şey çıktı. Ama tavır varmış yani ben yanlış anlamamışım. Bi hafta sonu denize gittik birlikte, facebookta bildirim yapmak istediler. Biz de o an orda olmamalıydık, yani orda olduğumuz bilinmemeliydi. Bizi taglemeyin dedik. Ona bozulmuşlar. Onlarla görünmek istemiyoruz gibi algılanmış. Çok sık görüşen birlikte zaman geçirmekten keyif alan bi aileyiz aslında. Neden öyle düşünüldü çok anlamadım. Ama hallettik sanırım.

Sordum sordum çok alakasız bir şey çıktı. Ama tavır varmış yani ben yanlış anlamamışım. Bi hafta sonu denize gittik birlikte, facebookta bildirim yapmak istediler. Biz de o an orda olmamalıydık, yani orda olduğumuz bilinmemeliydi. Bizi taglemeyin dedik. Ona bozulmuşlar. Onlarla görünmek istemiyoruz gibi algılanmış. Çok sık görüşen birlikte zaman geçirmekten keyif alan bi aileyiz aslında. Neden öyle düşünüldü çok anlamadım. Ama hallettik sanırım.

Himm hallolmasina sevindim.. :KK66:

Hallolmasina sevindim ama yine de bence basbasa olan yaptiginizda her zaman dahil olmalarina izin vermeyin ya da her daim onlari cagirmayin tadinda kalirsa daha az sorun yasanir diye dusunuyorum

Back
X