Neden?

KomandoYareni

Mom to be... ❤️
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
3.341
13.231
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi geceler. Bu forumun uzuuuuuuun zamandır takipçisiyim yani aranızda yeni değilim hatta bir çoğunuzu nickinden tanıyorum yorumları ile takdirimi kazanan çok favori üyeler de yok desem yalan olur.:KK23:

Şimdi sıra bende, ben de size derdimi anlatıp yorum bekliyorum. Okuyan ya da yorumunu esirgemeyen herkese teşekkürler:KK37:

** 3 senedir bir ilişkim var. İnişli-çıkışlı zamanlarımız hala bitmedi. Bir sürü sıkıntımız var ama en baştaki sorunum "ARKADAŞLARI" :KK34: Çok kıskanç bir yapım var ama bu kesinlikle onun hayatını çok fazla etkilemedi. "Arkadaşlarından da kıskanıyor musun?" izlenimim olmasın diye belirtiyorum. Beyimiz asker yolcusu bu yüzden üstüne çok gitmiyorum. Yaşı 24 olduğu için devrelerinin bir çoğundan büyük olacak ve "orada zaten sıkılacağım" gibisinden bir tafralarda şu an, ben de psikolojisini anlayıp şu sıralar üstüne çok varmıyorum. Ama eve hiç girmiyor, yatıp uyumak dışında evini kullanmıyor! Sürekli arkadaşlarıyla ve şu anda bahanesi 'askerlik' olsa da bu 3 senedir böyle. Beni aradığında yanındaki arkadaşları "hadi kapat ya x artık" diye ona sitemde bulunuyorlar ya da bana "neyse ben kapatıyorum" dediğinde "e yani..." diye salak salak konuşuyorlar. Hiçbirisi ile yüz göz olmadım bunu sevgilime anlattım o da "şaka yapıyorlar" diye geçiştirdi. Neyse kızım boşver dedim kendime hep. Halbuki 10 dk konuşuyoruz 3 saat onlarla, ya playstation oynuyorlar ya da bir şeyler yapıyorlar. İşten gelir gelmez hep aynı, benle buluştuğu zaman hep aynı akşamları mutlaka kendini dışarıya atıyor. Artık ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce bir seçime mi zorlamalı mıyım? Evlense de bu arkadaş bağımlılığı devam eder mi? Acaba doğru yolda mıyım? Kafamın içinde sürekli sorular var. Annesi gibi hissediyorum, bu hayatta onu bir çok şeye ben zorladım. Annesini de dinlemiyor bu konuda. Tamam küçük çocuk değil uyarmak nedir komik evet de eve her zaman 2'de girmek de çok olgunca değil diye düşünüyorum. Şeytan artık çekme şunu diyor, sert dille uyardığımda oldu ama bitmiyor bir türlü!:KK62: Ne yapabilirim? Nasıl yaklaşabilirim? Neden sürekli ben düşünmek zorunda gibi hissediyorum kendimi? Bu arkadaş vazgeçilmezliği sadece bu adamda mı var ben anlayamıyorum... Bir de whatsapp grupları var sürekli mesajlaşıyorlar. 5 erkek bu kadar ne konuşur, nasıl sıkılmadan her gün takılır ben anlamıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi geceler. Bu forumun uzuuuuuuun zamandır takipçisiyim yani aranızda yeni değilim hatta bir çoğunuzu nickinden tanıyorum yorumları ile takdirimi kazanan çok favori üyeler de yok desem yalan olur.:KK23:
Şimdi sıra bende, ben de size derdimi anlatıp yorum bekliyorum. Okuyan ya da yorumunu esirgemeyen herkese teşekkürler:KK37:
3 senedir bir ilişkim var. İnişli-çıkışlı zamanlarımız hala bitmedi. Bir sürü sıkıntımız var ama en baştaki sorunum "ARKADAŞLARI" :KK34: Çok kıskanç bir yapım var ama bu kesinlikle onun hayatını çok fazla etkilemedi. "Arkadaşlarından da kıskanıyor musun?" izlenimim olmasın diye belirtiyorum. Beyimiz asker yolcusu bu yüzden üstüne çok gitmiyorum. Yaşı 24 olduğu için devrelerinin bir çoğundan büyük olacak ve "orada zaten sıkılacağım" gibisinden bir tafralarda şu an, ben de psikolojisini anlayıp şu sıralar üstüne çok varmıyorum. Ama eve hiç girmiyor, yatıp uyumak dışında evi kullanmıyor! Sürekli arkadaşlarıyla ve şu anda bahanesi 'askerlik' olsa da bu 3 senedir böyle. Beni aradığında yanındaki arkadaşları "hadi kapat ya x artık" diye ona sitemde bulunuyorlar ya da "neyse kapatıyorum" dediğinde "e yani..." diye salak salak konuşuyorlar. Hiçbirisi ile yüz göz olmadım bunu sevgilime anlattım o da "şaka yapıyorlar" diye geçiştirdi. Neyse kızım boşver dedim kendime hep. Halbuki 10 dk konuşuyoruz 3 saat onlarla, ya playstation oynuyorlar ya da bir şeyler yapıyorlar. İşten gelir gelmez hep aynı, benle buluştuğu zaman hep aynı akşamları mutlaka kendini dışarıya atıyor. Artık ne yapmalıyım bilmiyorum. Sizce bir seçime mi zorlamalı mıyım? Evlense de bu arkadaş bağımlılığı devam eder mi? Acaba doğru yolda mıyım? Kafamın içinde sürekli sorular var. Annesi gibi hissediyorum, bu hayatta onu bir çok şeye ben zorladım. Annesini de dinlemiyor bu konuda. Tamam küçük çocuk değil uyarmak nedir komik evet de eve her zaman 2'de girmek de çok olgunca değil diye düşünüyorum. Şeytan artık çekme şunu diyor, sert dille uyardığımda oldu ama bitmiyor bir türlü!:KK62: Ne yapabilirim? Nasıl yaklaşabilirim?
Secime zorlarsan seni sececegini sanmiyorum. Uzun iliski erkekler icin cazip degildir arkadaslariyla da arasi iyi, bu kadar bunaltirsan zaten kacar. Annesi gibi davraniyorum demissin dogru tespit. Onun annesi var zaten ihtiyaci olan bir sevgili. Boyle devam edersen bi gun sevgili ihtiyaci ayyuka cikabilir aman dikkat

Secime zorlarsan seni sececegini sanmiyorum. Uzun iliski erkekler icin cazip degildir arkadaslariyla da arasi iyi, bu kadar bunaltirsan zaten kacar. Annesi gibi davraniyorum demissin dogru tespit. Onun annesi var zaten ihtiyaci olan bir sevgili. Boyle devam edersen bi gun sevgili ihtiyaci ayyuka cikabilir aman dikkat

Haklısınız sanırım. En iyisi üstüne düşmemek ama gerçekten her gün bu buluşmalardan sıkıldım.

Sizinle de vakit geçirmiyor mu? E gerisi ırgalamasın sizi.

Benimle buluşuyor tabi ama benimle buluşmadığı zamanlarda ailesi ile vakit geçirsin istiyorum. Nihayetinde askere gidecek 12 ay yok. Annesi benden vurdumduymaz aslında, aile yapılarımız biraz değişik diye belki de ben böyleyimdir. Annesini ırgalamayan beni de ırgalamamalıdır belki de... Sevdiğim için düşünüyorum.

Benimle buluşuyor tabi ama benimle buluşmadığı zamanlarda ailesi ile vakit geçirsin istiyorum. Nihayetinde askere gidecek 12 ay yok. Annesi benden vurdumduymaz aslında, aile yapılarımız biraz değişik diye belki de ben böyleyimdir. Annesini ırgalamayan beni de ırgalamamalıdır belki de... Sevdiğim için düşünüyorum.
Geçen gün çocuğunun yaz tatilini nasıl değerlendireceğini soran bir konu vardı burada. Siz de adamın günlük programını mı yapacaksınız?

herzaman boyleydi demissiniz alışmış olmanız lazımdı zira evlenince daha çok tekrarlayabilir. ve bence böyle bi adamla ömür geçmez iyi düşün öyle karar ver...

Ben size hak verdim. Arkadasinin hayatindaki kadina saygisi olmayan adamlarin, zaten o arkadasa da saygilari yoktur ki, bu tip insan?lardan kimseye hayir gelmez. Bos beles insanlar. Sevgilin onlarla sadece vakit olduruyor baska birsey degil. Bana birsey kazandirmayan arkadasi ne yapayim ben. Yazik. Yanlis arkadas secmis kendine sevgiliniz. Bence bunlari konusun. Ya arkadaslari size ve iliskinize saygi duysun, ya da sevgilin bir tercih yapsin.

Geçen gün çocuğunun yaz tatilini nasıl değerlendireceğini soran bir konu vardı burada. Siz de adamın günlük programını mı yapacaksınız?

Programcı değilim kendim bile anlık yaşantıyı severim aksine burada programlı gibi davranan her akşam erkek arkadaşları ile görüşen erkek arkadaşım. Beni tanımıyorsunuz o yüzden düşünceleriniz normal. Ben de bu programa engel olmak istediğimden konu açtım.

Ben size hak verdim. Arkadasinin hayatindaki kadina saygisi olmayan adamlarin, zaten o arkadasa da saygilari yoktur ki, bu tip insan?lardan kimseye hayir gelmez. Bos beles insanlar. Sevgilin onlarla sadece vakit olduruyor baska birsey degil. Bana birsey kazandirmayan arkadasi ne yapayim ben. Yazik. Yanlis arkadas secmis kendine sevgiliniz. Bence bunlari konusun. Ya arkadaslari size ve iliskinize saygi duysun, ya da sevgilin bir tercih yapsin.

Size de teşekkür ederim dikkatli yorumunuz için. Hiçbir kazanç olmayan (bazı olaylar oldu yanında yer almadılar bile) bu arkadaşlardan kurtarmak için alıp karşıma sertçe konuşmam yanlış olur mu sizce? Seçim yapmasını söylemeli miyim?

Sinir bozucu gerçekten o_O yahu hiç konuşmadınız mı bu konuyu?

Konuştum ama önemsemeden yani bir seçime zorlamadım. Sadece dikkat etmelisin dedim. Tamam haklısın falan dedi ama bu kez de "askere gidiyorum zaten çıkayım dışarı" diye duygu sömürüsü yaptığını farkettim. Bazen değişir mi acaba askerlik biraz daha olgunlaştırır mı diyorum...

Ben size hak verdim. Ne demek arkadaşları size laf söylüyor hadi telefonu kapat diyor? Simdiden o arkadaşlarının ağzını size karşı kapatmayan ilerde hiç kapatmaz. Demedi deme..

Beni normalde savunan bir yapısı var ama bu konuda malesef bir şey dediğini duymadım, çünkü duymamazlıktan geliyorum ve yüzüne karşı soruyorum o zaman kıvıramıyor diye. Arkadaşlarının onu kıskandığını da düşünüyorum biraz... Teşekkür ederim.

Bence konusmalisiniz. Evlilige giden ciddi bir iliskiniz varsa mutlaka konusmalisiniz. Gercekten siz telefondayken, hadi kapat, e yaniii gibi laflar cok saygisizca. Dedigim gibi sevgilinize saygilari yok ama adam bunu anlayacak olgunluga sahip degil sanirim. Bunlari kavga eder gibi degil ama, ciddi ciddi soyleyin ona. Biraz gozunu acsin da oyle baksin arkadaslarina. Konusmanda bu durum duzelmezse, ondan vazgecegini de acikca soylemesende hissettir mutlaka.

Herseyi anlayabilirimde seninle konuşurken arkadan arkadaşları nasıl kapat der,onlar nasıl arkadaş bu nasıl sevgili...
O arkadaşlarıyla sende sevgilinle fazla yüzgöz olmuşsunuz benim anladığım.

X