• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden??

Ben tam olarak şunu anlayamadım.Siz tek bir olaya bağlamıssın sonuçta ayrı yürümesinin bunla ilgisi olabileceğini düşünmüyorum.Telefonla ilgilenene kadar sizinle ilgilenebilir hiç iyi bir izlenim oluşmadı bende.Sizin istekleriniz gayet normal ve doğal olan zaten :KK14:

Daha yeniyiz diye ben evliliğin tadını onun tadını çıkarmak istiyorum hatta onunla fazla vakit geçirmek ona doyabilmek için hemen çocuk bile düşünmüyorum ama o benim kadar düşünceli değil benden ayrı yürüdüğü o gün aklında yine mahkeme varmış hiç aklından çıkmıyomuş aslında moral bozukluğunu anlıyorum karşı taraf buna suç atıyo haksızlar halbuki ama avukatlar eşimin bütün mal varlığını almak istiyorlar ama insan bi saatliğine de olsa kendine gelmez mi hem hak veriyorum hem kızıyorum
O zaman haklı olabilir. Sonuçta bize göre önemsiz olan konular başkalarına göre daha önemli olabiliyor. Kaldı ki mal varlıgı söz konusuymuş. O halde şimdilik çok takma derim. Her şey yoluna girdikten sonra hala ilgisizse düşünmelisin bence...

Cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim napcamı şaşırdım artık susmak var zaten karakterimde ama o çok üstüme gelmişti artık kendimi savunmaya başlamıştım en iyisi ben yine susup alttan alayım
Bu sefer tamam artık daha dikkat ederim desem aaaa demekki haksızmış bak kabul etti demez mi
susun derken olayı kabullenin demek istemedim, sadece herhangi bir konu ile ilgili konuşurken baktınız eşiniz yükseldi sinirleniyor karşılığında kendinizi savunmak yerine onu dinleyin, o konuşsun sakinleşsin, belki aynı gün deil ama bir iki gün sonra sakin bir şekilde "sen ....... diden ama benim kastettiğim şey...... dı" diyerek konuşun alttan alayım derken hep onu haklı görmeye ve haklı çıkarmaya çalışmayın, ben 10 yılda zor öğrendim bunu dilerim siz benden çabuk öğrenir ve uygularsınız,
tartışma esnasında kendimizi anlatmak adına sürekli bir savunma haline giriyoruz, sanki konu da beyefendiler haklı da biz kendimizi üste çıkarmaya çalışıyoruz imajı yaratıyor onların gözünde, halböyle olunca tartışmada sözler ağırlaşıyor ve ne yazık ki dil yarası açıyor gönüllerimizde, konuya alaka gösterdim çünkü bende çok muzdaribim bu konudan, allah yardımcımız olsun

Nasıl yontcam ben bu odunu
Grup halinde yürüyüşe çıkıyoruz o alıyo başını gidiyo önden önden herkes eşiyle ben sap gibi tek gidiyorum yanına koluna giriyorum evli olduğunu unuttun galiba diyorum bişey oluyo çıkıyorum kolundan yada o benimkinden yine ayrı takılıyo bunu dediğim de de aklım mahkemede kafam dağınık diyo
Sürekli gidip gidip koluna girmeniz uğraşmanız lazım sanırım alışana kadar

Şu an tam olarak ne yazayım bilemiyorum yeni evliyim birbirimizi severek evlendik ama evlendikten sonra işler o kadar değişti ki dün akşam bana benimle evlendiği için çok şanssız olduğunu söyledi nedeni de ne biliyor musunuz
Bu aralar bi mahkemesi var onu düşünmekten kendini öyle çekti ki benden öyle ilgisiz ki bi de işten gelince alıyo telefonu eline uyuyana kadar onunla haşır neşir yok haber okuyo yok bilmem ne ben de azıcık muhabbet edelim istiyorum onunla zaman geçireyim istiyorum bütün gün yok zaten bi akşamlar var bide ikide bir kv elitlerle beraberiz üst üste gidiyoruz birbirimize daha yeni evliyiz bi başbaşa kalamadık bana ilgi sevgi göstermiyorsun deyince suç oluyo olmadık yerlerden bahaneler bulup beni haksız duruma düşürmeye çalışıyo
Daha evleneli ne kadar oldu kaç hafta sonu için plan yaptık annesi arıyo şuraya gitcez buraya gitcez hiç plan yapmamışız gibi bana sormadan plan iptal
Söyleyin ben mi abartıyorum daha yazamadığım o kadar şey var ki
Evliliklerin ilk bi senesi sıkıntılıdır. Evlilşk insan doğasına aykırı zaten zamanla alışıp orta yolu buluyorsunuz.

Şu an tam olarak ne yazayım bilemiyorum yeni evliyim birbirimizi severek evlendik ama evlendikten sonra işler o kadar değişti ki dün akşam bana benimle evlendiği için çok şanssız olduğunu söyledi nedeni de ne biliyor musunuz
Bu aralar bi mahkemesi var onu düşünmekten kendini öyle çekti ki benden öyle ilgisiz ki bi de işten gelince alıyo telefonu eline uyuyana kadar onunla haşır neşir yok haber okuyo yok bilmem ne ben de azıcık muhabbet edelim istiyorum onunla zaman geçireyim istiyorum bütün gün yok zaten bi akşamlar var bide ikide bir kv elitlerle beraberiz üst üste gidiyoruz birbirimize daha yeni evliyiz bi başbaşa kalamadık bana ilgi sevgi göstermiyorsun deyince suç oluyo olmadık yerlerden bahaneler bulup beni haksız duruma düşürmeye çalışıyo
Daha evleneli ne kadar oldu kaç hafta sonu için plan yaptık annesi arıyo şuraya gitcez buraya gitcez hiç plan yapmamışız gibi bana sormadan plan iptal

Evlilikte bu erkekler biz bayanlar gibi duygusal açıdan veya bizim gibi herşeyi hassas düşünemiyorlar.
Yani yeni evlisiniz evliliğiniz daha oturmamış sabredin,
Beyefendi yanlış bir cümle kullanmış ama şimdilik rafa kaldırın duymayın elbet raftan iner ve bunu kendisine hatırlatırsınız.
Hala annesinin evinde zannediyor kendini,zamanla yok demesini de bilecek ama işte zaman lazım.

Yok ne yardımı o işten gelmeden saatler önce başlarım ben hazırlığa işten gelir elini yüzünü yıkar geçer yatağa yatar misafirler gelene kadar
Bir insanın hatalı oldugunu hissetrmek istiyorsanız sizde aynı sekılde davranın.Alın telefonu elinize butun gun oynayın sizden birsey istediğininde duymamazlıga gelin ama normal zamanda ıyı davranın.Ailesinin yanında ne kadar şanslıyım seninle evlendiğim için diyip eve dondugunuzde ne kadar da şansızmısım diyin En azından hem kvnızın gozune girersiniz hemde oğlunu doldurmasına fırsat vermezsiniz.Onun solediği lafların aynısını ona soyleyin.

Sen abartmıyorsun canım , eşin ne olduğunu anlayamamış. Çok farklı yaratılmışlar ya.. Siz yine de üstüne gitmeden isteklerinizi arzularınızı dile getirin. Yada biraz ara verin bakalım değişiklik olucak mı ?

Sanırım haklısın bazen ben de öyle düşünüyorum sonra da diyorum başkası olsaydı daha mı mutlu olcaktım sanki
Bilemiyorum...

Başkası olsa daha mutlu olurdun canım. Şöyle sana ilgisini ve sevgisini hissettiren, fikirlerine ve duygularina değer veren biri. Sende iyi düşün kocan belki düzelir istediğin ilgiyi ve değeri gösterir ya da aynı kafada gider. Daha evliliğin başından çocuk yapma canım. Sonrasinda cunku tamam mi devam mi karari vermen gerekebilir.

Bu ilgisizligi seni kirmis incitmis olabilir. Ama bu çiçeği burnunda taze kereste bunlari fark edemez. O sebrple sen kendi kirginligini nir kenara birak ve Sen ona ilgi göster. tabiri caizse yapış. Akşam eve geldi telefondan başını kaldırımiyor mu. Arka odaya geç whatsapp dan mesaj gönder. Ses kaydı gönder. Hafta sonu için sen önceden anasıni ara söyle bu hafta söyle plan yaptık böyle plan yaptık diye anlat. Ay işimiz vardı falan derse aman annemi sonraki haftaya erteledi falan dersin.

Abiler falan yemekte onlara hava atmak istiyor herhalde anlamadım 5-6 çeşit yemek çok fazla bir de evde sen hizmetçi misin? Neyse burası için önerim algıyı yönetmen. Senin onun ailesi geleceği zaman telaşı hissetmesi ve onları en güzel şekilde ağırlamak için çaba sarf ettiğini görmesi.

Yani eve misafir cagirdiginda kocaya sürekli is ver. Markete gönder bişeyler aldir, sonra fırına gönder 2-3 çeşit farklı ekmek aldır (cevizli, tam buğday, beyaz ekmek vs) gibi. Sonra ay peçete bitmiş de tekrar gönder. Telaşı onu da ortak etki çok emek harcadığınız falan düşünsun öyle algılasin

Biraz zamana bırak fazla çabalama o sana dönecektir onun yağtığını yap telefon elindeyse sende geç gözünün önüme al telefonu eline hiç yüzüne bile bakma emin ol noluyo bizim hatuna deyip ilgilenecektir

bence eşiniz ağır bir laf etmiş. ben şahsen bu tip lafları kaldıramam.
siz eşinizi geri kazanmak istiyorsanız biraz kendinizi özletin bence.
belki kıymetinizi anlar o şekilde..

Nasıl yontcam ben bu odunu
Grup halinde yürüyüşe çıkıyoruz o alıyo başını gidiyo önden önden herkes eşiyle ben sap gibi tek gidiyorum yanına koluna giriyorum evli olduğunu unuttun galiba diyorum bişey oluyo çıkıyorum kolundan yada o benimkinden yine ayrı takılıyo bunu dediğim de de aklım mahkemede kafam dağınık diyo
Koluna girdiğinizde evli olduğunu unuttun galiba demeyin mesela sürekli şikayet ediyormuşsunuz havası yaratır daha çok uzaklaşır.
Koluna girin yürüyün, akşam telefonu eline aldığında beraber izleyeceğiniz film bulun mısır patlatın cips alın vs
Ortak aktivite yapmak için ortam hazırlayın
H.Sonu için kv kp program yapmadan siz yapın, arkadaşlarını davet edin yada siz arkadaşlarınıza gidin
Sinema bileti alın
İki insanın aynı evde yaşamayı birlikte yaşamayı öğrenmesi alışması emek zaman gerektirir.
Bence şikayet ederek değil çözüm üreterek soruna yaklaşın

Öküz ya şanssızmış lafa bak.Ne verdin de ne bekliyorsun deseydin ? Sanki her şeyi 4/4lük yapmış da lafa bak

Koluna girdiğinizde evli olduğunu unuttun galiba demeyin mesela sürekli şikayet ediyormuşsunuz havası yaratır daha çok uzaklaşır.
Koluna girin yürüyün, akşam telefonu eline aldığında beraber izleyeceğiniz film bulun mısır patlatın cips alın vs
Ortak aktivite yapmak için ortam hazırlayın
H.Sonu için kv kp program yapmadan siz yapın, arkadaşlarını davet edin yada siz arkadaşlarınıza gidin
Sinema bileti alın
İki insanın aynı evde yaşamayı birlikte yaşamayı öğrenmesi alışması emek zaman gerektirir.
Bence şikayet ederek değil çözüm üreterek soruna yaklaşın
Onerileriniz çok güzel teşekkür ederim bi kısmını yaptım ama baktım olmuyo bırakmıştım azimle devam etsem sanırım iyi olacak

bence eşiniz ağır bir laf etmiş. ben şahsen bu tip lafları kaldıramam.
siz eşinizi geri kazanmak istiyorsanız biraz kendinizi özletin bence.
belki kıymetinizi anlar o şekilde..
Ben de kendimi özletmek istiyorum ama uzaklaşamıyorum evden bide şey demişti bana evlenmeden önce hiçbir şeyi gormuyodum duşunmuyodum evlendikten sonra bazı şeyleri görüp bunlar keşke olmasaydı diyorum diyo

Evlilikte bu erkekler biz bayanlar gibi duygusal açıdan veya bizim gibi herşeyi hassas düşünemiyorlar.
Yani yeni evlisiniz evliliğiniz daha oturmamış sabredin,
Beyefendi yanlış bir cümle kullanmış ama şimdilik rafa kaldırın duymayın elbet raftan iner ve bunu kendisine hatırlatırsınız.
Hala annesinin evinde zannediyor kendini,zamanla yok demesini de bilecek ama işte zaman lazım.
O cümle çok dokundu derken başka Bi bomba daha patlatmıştı artık bende kusur goruyomuş gibi konuşmuştu

evet yorumlara katılıyorum eşiniz henüz evliliğin ne olup olmadığını henüz tam kavrayamamış.herşeyi ailemle yapmalıyım (anne baba kardeşler v.s) diye düşünüyor.BU bi süreç işi ama o süreçte siz ne kadar yıpranırsınız ne kadar beklersiniz tahmin etmek zor be canım.Allah yardımcın olsun.

evet yorumlara katılıyorum eşiniz henüz evliliğin ne olup olmadığını henüz tam kavrayamamış.herşeyi ailemle yapmalıyım (anne baba kardeşler v.s) diye düşünüyor.BU bi süreç işi ama o süreçte siz ne kadar yıpranırsınız ne kadar beklersiniz tahmin etmek zor be canım.Allah yardımcın olsun.
Güzel toparlamaydı çok haklısın ben şimdiden çok yıprandım çok yoruyo beni bide hafta içi hergun zaten beraberiz ailesiyle hafta sonu da diyo ki hafta içi doğru düzgün göremiyorum ailemi bir hafta sonum var ben hiç yokum listesinde

Back
X