- 22 Temmuz 2015
- 122
- 37
- 98
- Konu Sahibi papatya999
-
Dogru zaman dogru insanNeden hiçbir erkek bana değer vermiyor ? Ne zaman mutlu olsam 5 dk surmuyor bu mutluluk saçma sapan bir olay oluyor ve ben yine Üzgün darma dumanHayır bir uğursuzluk var peşimde sanki özellikle bu konularda ...etrafımda kime baksam mutlular.Kendimi o kadar değer siz hissediyorumki bir kerecik olsun bende sevildigimi hissetmek istiyorum zaten ailemden de çok uzaktayim. Yapayalnizim. Düşünüyorum da hocaya flan mi okutsam kendimi ????bir insan nasıl bu kadar talihsiz bahtsiz olabilir bilmiyorum ki aklım almıyor yaşadıklarımı düşününce
Cok iyiiburaya yerleşeyim. ben de merak ediyorum.
bence bu daha iyiCok iyii
Buradaki dertleri takip edersen olmadığına şükür bile edebilirsin :/
Kendini hocaya okutmaNeden hiçbir erkek bana değer vermiyor ? Ne zaman mutlu olsam 5 dk surmuyor bu mutluluk saçma sapan bir olay oluyor ve ben yine Üzgün darma dumanHayır bir uğursuzluk var peşimde sanki özellikle bu konularda ...etrafımda kime baksam mutlular.Kendimi o kadar değer siz hissediyorumki bir kerecik olsun bende sevildigimi hissetmek istiyorum zaten ailemden de çok uzaktayim. Yapayalnizim. Düşünüyorum da hocaya flan mi okutsam kendimi ????bir insan nasıl bu kadar talihsiz bahtsiz olabilir bilmiyorum ki aklım almıyor yaşadıklarımı düşününce
Napalım insanlar ne der diye mi birde kendimizi uzelim kimsenin ne dediği umrumda değil herkes kendi yaşadığını bilirBen 28 yaşındayım buna rağmen burda koca meraklısı diyor insanlar .Sana ne derler kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?