Neden ?

papatya999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
122
37
98
Neden hiçbir erkek bana değer vermiyor ? Ne zaman mutlu olsam 5 dk surmuyor bu mutluluk saçma sapan bir olay oluyor ve ben yine Üzgün darma duman Hayır bir uğursuzluk var peşimde sanki özellikle bu konularda ...etrafımda kime baksam mutlular.Kendimi o kadar değer siz hissediyorumki bir kerecik olsun bende sevildigimi hissetmek istiyorum zaten ailemden de çok uzaktayim. Yapayalnizim. Düşünüyorum da hocaya flan mi okutsam kendimi ????bir insan nasıl bu kadar talihsiz bahtsiz olabilir bilmiyorum ki aklım almıyor yaşadıklarımı düşününce

Degervermeyin herkese baglanmayin kalbi koyacak yer aramamak lazim cunku husran olur herkes kiymet bilmez herkes hassas degil kibar degil sevgiden anlamiyor cogu kisi bencil duygular var

hz.Mevlanin sozu var
Dibini gormedigin dennize dalmadigin gibi emin olmadigin sevdaya teslim etme kendini uzulme olasigi boylelikle biter sizde rahat edersiniz

Ve dogru kisi kimse o arkadas biran once ciksin insaAllah karsiniza

Dogru zaman dogru insan
Dogru zaman belki hic insan

Ben dogru erkegi 27 yasinda buldum eninde sonunda sende bulursun dert etme kendine yasinda ufak daha

herkesin mutlu olduğunu düşünüyosan çok yanılıyosun
o mutlu çiftlerin aile hayatlarını bilmek istemezsin
herkesin sorunları var bu hayatta önemli olan bunlarla baş edebilme yetenğin
düşüncelerini değiştirmelisin

Kendini hocaya okutma
Kendi kendine dua oku, care sensin
İnsallah sana deger verecek bir insan cıkar karsına
Umutsuzluğa kapılma.

herşeyin bir vakti var..arayış içinde olma..zamanı geldiğinde kendi ayağıyla gelir mutluluk

Ben 28 yaşındayım buna rağmen burda koca meraklısı diyor insanlar .Sana ne derler kimbilir

Allah çaresiz dert vermesin,buna üzülünürmü,mutlu olmak için bir erkek mi olması gerek,illaki bir gün verdiğin değerin karşılığını alırsın birinden,daha 20 yaşındasın geleceğini düşün.

20 yasinda dogru erkegi bulsan, 30 yasinda 10 yil olacak, monotonlasacak..simdi konser, tiyatro, kitap kendini gelistirmeye eglenmeye bak..25 inde tazecik bir iliskin olsun uzatmadan evlenirsin..ben böyle isterdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…