• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden :(

hus3545

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
2.677
2.608
133
34
izmir
Merhaba kızlar,

Bir erkek var zamanında ona kendisinden çok hoşlandığımı söyledim açıldım.Fakat o istemedi:( ve benimle hiç bir şekilde konuşmuyodu sürekli olduğum yerden uzaklaşıyodu ve herkes çok üzerine gitti ben konusunda...Daha sonraki süreçte benle konuşmaya başladı günaydın merhaba vs. gibi günlük şeyler ama arkadaş değiliz sadece karşılaşma sırasında bu şekilde oluyor.Ama ortak arkadaşlarımız benim konumu açtğında beni çok beğendiğini dile getiriyormuş ve ayrıca artık benden kaçmıyorda.Bana baktğını gözlemlediğini hissediyorum ve dün akşam ortak arkadaşlarımızdan birinin nişanı vardı ve oda geldi yolda gelirken şimdi hüsniye süslenmiştir püslenmiştir demiş.... yani sürekli benimle alakalı konuşup beni beğenip de neden istemiyo olabilir sizce :(

Merhaba kızlar,

Bir erkek var zamanında ona kendisinden çok hoşlandığımı söyledim açıldım.Fakat o istemedi:KK43: ve benimle hiç bir şekilde konuşmuyodu sürekli olduğum yerden uzaklaşıyodu ve herkes çok üzerine gitti ben konusunda...Daha sonraki süreçte benle konuşmaya başladı günaydın merhaba vs. gibi günlük şeyler ama arkadaş değiliz sadece karşılaşma sırasında bu şekilde oluyor.Ama ortak arkadaşlarımız benim konumu açtğında beni çok beğendiğini dile getiriyormuş ve ayrıca artık benden kaçmıyorda.Bana baktğını gözlemlediğini hissediyorum ve dün akşam ortak arkadaşlarımızdan birinin nişanı vardı ve oda geldi yolda gelirken şimdi hüsniye süslenmiştir püslenmiştir demiş.... yani sürekli benimle alakalı konuşup beni beğenip de neden istemiyo olabilir sizce :KK43:
Zamanında istemeyip sonradan istediğini belli eden davranışlar... güvenilir bir erkek değil canım. Hiçbir şey yapma. Zamana bırak...

Zamanında istemeyip sonradan istediğini belli eden davranışlar... güvenilir bir erkek değil canım. Hiçbir şey yapma. Zamana bırak...
evet dengesiz :( zamana bıraktım hiç birşey yapmıyorum ama onu görünce çok heyecanlanıyorum :(

ama onu görünce hala daha çok heyecanlanıyorum :KK43: bişey zaten yapmam artık ama neden isteyipte istemiyomuş gibi :KK43:

Kadınları anlamak zor diyorlar ya bence asıl erkekleri anlamak cok zor....
Arkadaslarin dedigi gibi senin onu sevdigini onu gorunce heyecanlandiginin farkinda bu durum onu mutlu ediyor ego tavan yapmış yani... sevdigini sanmiyorum birisi tarafindan seviliyorum ama reddettim havasinda suan.

Heycanlanma sebebın onu begendigin vede ona karsı bir seyler hissettigin icin soru sorma yeri nerde burda nasıl soruluyor soru

Kadınları anlamak zor diyorlar ya bence asıl erkekleri anlamak cok zor....
Arkadaslarin dedigi gibi senin onu sevdigini onu gorunce heyecanlandiginin farkinda bu durum onu mutlu ediyor ego tavan yapmış yani... sevdigini sanmiyorum birisi tarafindan seviliyorum ama reddettim havasinda suan.
evet malesef ego var çok yüksek şekilde bana bakıyor bunun farkındayım ama ve hiç sevgilisi olmamış ve bu adam 33 yaşındaa :(

evet malesef ego var çok yüksek şekilde bana bakıyor bunun farkındayım ama ve hiç sevgilisi olmamış ve bu adam 33 yaşındaa :KK43:

Bos ver cnm ya... sen yapman gerekeni yapmis soylemissin bundan sonraki adimi o atmalı sen bekle... hatta bekleme baska bir yol ciz.

Heyacanlanıyorum dedınızya bende ona karsı bır seyler hıssedıyorsanız heyecanlanıyorsunuzdur dedım bıde ben yenı uye oldum soru soracam acaba nasıl soruluyor soru

Back
X