Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil yardim edebiliriz.
Benimde yok kismet bu isler olsun diye sevgili olunmazki.
Aydır yokmuş Yıl degil ki ... Neden olmadığını sen bilirsin biz nerden bilelim :)
Biz de bilemeyiz ☺ :) vakti zamanı değildir ? En son ne zaman sevgilin oldu ?Ben bilemedim o yüzden soruyorum :)))
Biz de bilemeyiz ☺ :) vakti zamanı değildir ? En son ne zaman sevgilin oldu ?
Elbet olur ama bunu kendine dert etme... :)Bi 9 10 ay olmuştur. Belkide zamanı değildir dediğin gibi bekliyoruz:))
Bunun nedeni ya da bir sebebi yok ,doğru kişi daha çıkmamış demek karşına bırak arkadaşların evlensin .
Tamam çilek seni dinliyorum ve dert etmeyi bırakıyorum :))Elbet olur ama bunu kendine dert etme... :)
Öyle düşünürsek dünya da çoğu kadın evde kaldı tam umudunu yitirince çıkar karşına ,raaaddd oll kardeşş.Ama ben bu dünyaya hayırlı olsun demeyemi geldim![]()
Alkol var mı şu an? Sanki pek bilinçli bir konuşma değil gibi gibiAma ben bu dünyaya hayırlı olsun demeyemi geldim![]()
Öyle düşünürsek dünya da çoğu kadın evde kaldı tam umudunu yitirince çıkar karşına ,raaaddd oll kardeşş.
Senin çevre o zaman koşar adım evleniyor ,benim çevremde daha taş çatlasın 3-4 kişi evlendi 1 i boşandı.Hahaha ben kaldığını düşünmüyorum çevremdeki herkes evlendi
Senin çevre o zaman koşar adım evleniyor ,benim çevremde daha taş çatlasın 3-4 kişi evlendi 1 i boşandı.