Neden?

papaya34

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
206
123
303
Merhaba hanımlar. Benim sorum iş arkadaşımla ilgili. Kendisi henüz 2 senelik evli. Her ne kadar eşiyle konuşmuşluğum olmasa da anladığım kadarıyla uyumlu hoş bir çifttiler. Ama ne yazık ki adam bir anda kıza kavga gürültü yokken "ben sıkıldım monotonlaştık öyle olmak istemiyorum ayrılalım" diyor ve haliyle kızın dünyası başına yıkılıyor. Ertesi gün kız annesinin evine gidiyor. 3 haftadır ayrılar. Hatta kıza bir ara tel edip sabah buluşup gidip dava açalım boşanalım demiş. Tabi kız gitmedi. Haliyle seviyor kocasını, hiç sorununuz yoktu diyor. Adamın arkadaşları konuşmuş etmiş ama cevap aynıymış "sıkıldım, eşimde sorun yok o çok iyi biri ama ben evlilik adamı değilmişim" diyormuş. Bir süre daha ayrı kalıp düşünecekmiş. Arkadaşım aldatma yok eminim diyor ve biz anlam veremiyoruz bu duruma. Bu arada adamın ailesi de şaşkın ve çok üzgünler. Bir erkek durup dururken niye böyle olur??

Evlenilecek adam degilmis demekki, boyleleri kendini belli eder aslinda kiz nasil anlamamis ki ? Sirf toplum baskisindan evlenmis adam sirf ailesinin beklentisini etrafin beklentisini karsilamak icin sonrada bakmis ona gore degil tek kadinla bir omur yasamak. ama dikkat etsin hamile falan kalmadan ayrilacaksa ayrilsin...

Huzur ve rahatlik batmis. Bir temiz dayakla monoton hayati renklenir. Mesela gozu mor, dudagi sismis kan kirmizi falan...

Üzülüyorum gerçekten arkadaşıma. Öyle tatlı, hoş, evinin bir şeyini eksik etmeyen güzel bir kız ki. Gözümün önünde belirsiz bir bekleyiş, üzüntü ve heyecan içinde. Tek yapabildiğim dua ve teselli etmek. Her şeyi kocası olacak adamın iki dudağı arasında :KK43:

daha dündü galiba burda konu açıldı yapmaz dediğim kişi aldattı gibi bişeyler yazıyodu.

aldatma yok eminim demiş arkadaşınız ama bana var gibi geldi. yemiştir bi haltlar itiraf edemiyodur bu şekilde 'sebepsiz' ayrılmak istiyodur.

gitmek isteyen gitsin. arkadaşınız neden ayrılmak istemiyor ki

daha dündü galiba burda konu açıldı yapmaz dediğim kişi aldattı gibi bişeyler yazıyodu.

aldatma yok eminim demiş arkadaşınız ama bana var gibi geldi. yemiştir bi haltlar itiraf edemiyodur bu şekilde 'sebepsiz' ayrılmak istiyodur.

gitmek isteyen gitsin. arkadaşınız neden ayrılmak istemiyor ki
Çok seviyor ve bugün "çok özledim onu" dedi...

Yani adamın içine merhamet dolup doğru yolu görüp eşine dönme ihtimali hiç yok mudur sizce? Hep kendini kötüye hazırla diyoruz ama bakalım nolucak.

Cevresindeki bir olaydan etkilenmis bence kaypak dusunceli olunca insan yapacak bisi yok ayrilsinlar dank eder yada kiz okeylesin bak bakalim tiyatroyu

Back
X