nedendir bilinmez ama. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaman zaman hepimizde oluyor bu ruh hali.doga ile basbasa kalacaginiz bir tatil size iyi gelebilir.ayaginiz topraga bassin elektiriginizi alir.
Birde vaktiniz varsa hastahanelerin onkoloji servislerini bir dolasin inanin cok sansli oldugunuzu goreceksiniz.
Burada akli basinda buldugum yorumlarini dikkate aldigim nadir uyelerdensiniz belliki bunalmissiniz rutinliten dwgisiklik size iyi gelecektir.

psikolaga git hayat boş eğlen coş... gercekten sorgulama hayat gercekten bos bende oyleyim salak gibi acaba insanlar niye calisiyor niye para diye birsey var niye insanlar makyaj yapiyor niye geziyolar niye cocuk yapiyorlar niye sigara iciyoruz niye dugunlere gidiyoruz sigaranin dumani niye gri niye dunyada sadece iki cins seyler var biri erkek biri kadin gibi sorular soruyorum kendime depresyondayiz.. takma kafana gore takil cik balkona tum gun sigara yak dur cevrene bak ne kadar bos hersey

Gel seninle bir kahve içelim :)
Ben senin keyfini yerine getiririm
Alışveriş de yaparız

Dün çıktım gece saat 2 olmuştu eve geldiğimde arkadaşlarımla beraberdim.

Hiçbişey anlamadım. Bide seninle çıkalım belki değişirim :)

Depresyondasın sanırım psikolog ya da psikiyatriye git.Papatya çayı iç rahatlarsın,sakinlesirsin.
Kitap oku bolca zihnini meşgul et.

Bende bazen herşeye söylenir,dertlenir hale gelip mutsuz oluyorum. Biraz hissedince bu hale geleceğimi,hemen kendime kafamı,bedenimi yoracak bir aktivite buluyorum. Spor bu anlamda bana iyi geliyor,rahatlıyorum,enerjim kalmıyor mutsuz olmaya dahi.
Bilemiyorum çok mu ileri düzeyde bu durumunuz ama deneyin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…