• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedendir bilmiyorum ama sürekli huzursuz , mutsuz hissediyorum

kend

adaletin AMENNA...
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.823
0
156
Diğer
çok sıkıldım çok şimdi isyan gibi olmasın ama bilmiyorum nedeninide içimde bi boşluk var gibi hissediyorum ne ders çalışabiliyorum ne başka bir işe aklımı verebiliyorum ya çok uyuyorum yada hiç uyuyamıyorum finaller yaklaşıyo kendimi nasıl toplucam çalışıcam bilmiyorum bana tavsiyesi olan varsa çok memnun olurum.:43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
Emin ol herkeste oluyor bu boşluk..Benim de içimde hiç dolmayan bi boşluk var bakalım ne zaman dolucak...Boşver düşünmemeye çalış şu finallerini atlat canım sonra düşünmeye devam edersin:34:

Emin ol herkeste oluyor bu boşluk..Benim de içimde hiç dolmayan bi boşluk var bakalım ne zaman dolucak...Boşver düşünmemeye çalış şu finallerini atlat canım sonra düşünmeye devam edersin:34:

benimde tek istedigim o hiç bi dersten kalmak istemiyorum ama çalışasım da gelmiyor:(

Çalışmazsan ve derslerden kalırsan o içindeki sıkıntı huzursuzluk katlanarak daha da çoğalacakk:50:
Yaşayan biri olarak söylüyorumm:25:

Back
X