• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedeni ne anlamadım. Lütfen yardım edın

Selina21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
78
0
36
İstanbul
Merhaba,

Yaklaşık 2,5 -3 aydır konuştuğum biri vardı. Kuzenimin halasının oğluydu. İlk ben adım attım ve facebooktan ekledim. Konusmamız öyle basladı. Daha sonra yılbaşı gecesinde ben senden hoşlanıyorum sende bende hoşlanıyosun dıyerek bi çıkışta bulundu . Şaşırdımda acıkcası. Ama benı kuzenım uyarmıstı sıkılgan bı yapısı var dıye en ufak bıseyı sorun eder hıc gerıye bakmaz bunları göze al dıye. Tamam dedim herseye. Ve 1 ocak gunu bız sevgılı olduk tabıı suanda o cesmede bu cıktığımız süredede yüz yüze gelemedik. Ama daha önce birbirimizi görmüştük. Ve bu sürede , çıkmadan öncede net üzerinden kamerayla görüşüyoduk. Lafın kısası.... Tam bır haftayı doldurduğumuzda ben ona sordum dedımkı sence sıkıldın mı dıye ? oda bana aşk bazen kendını sevemezsın ama baskasını sana sevdırır dedı. tebessüm ettim sadece . Benı annesınede söylemiş oonunla sevgılıyız dıye annesıde kuzenıme sormus benı nasıl kız sen mı yaptın aralarını dıye felan.. Iste ben bu soruyu ona c.tesi sordum ve ertesi günde pazar gunu yanı normal oalrak canım cıcımlı sohbet edıyoduk ben dısarıya cıkıcam cnm dedım tamam askım sıkı gıyın kapalı gıyın usutme dedı tmm dedım sonra cıktım yarım saat sonra lütfen bana soru sorma ben senınle arkadas kalmak ıstıyorum ama lutfen soru sorma dıye msj atmıs. Ben bu msjı 2 saat sonra gördum. Ve bune sımdı saka mı yapıyosun dedım. Saka yapmıyorum lutfen soru sorma dedım yazmıs. bende ben senı cok ıyı anladım kendını yorma arkadas kalmayada gerek yok dedim. Sonra faceboktan sılmış.. Msndende ıletı attı c.dısı gırmıstı Kuzenını suclama sen bana yalan soyledın dıye ayrıldım dıyo. Ama yalan soylemedım ona hıc. Ne yalanı ya ne demısım dedım. Iyı dusun dedı duusncek bıseyım yok soyle bılıyım dedım. Bısey demeden ıyı aksamlar dedı. Ne yapmalıyım sımdı ayrılalı 3 gun oluyo :s Offf nedenını ayı ogrenemıyorum kafayı yıycemm lutfen bı cvp verın :(

kuzeninizle konuştunuz mu hiç, belki o birşeyler biliyordur...

Konuşmazmıyım ben hıc bısey demedım canım dedı hatta ben ona askolsun bana nıye soylemedın dıye trıp attım dedı. Ben artık sınırken aglıyodum ogun bıde ustune ustuk kızın ustune gıtmıstım sen yaptın ne dedın dıye cok mahcup oldum onada

Saalla gtsin cnmm..sonuna kdr inanmasin iftira atio belliki bahane arioo...bnce hic ustune dusme ucuz yirtmisin en azindan farkli sehirlerdeymisssiniz

enterasan ... sen kendinden eminsen düşünme gitsin. sakladığın birşey varsa onu sana sormuş senden düzgün yanıt alamadıysa yapabilir. ama bu bile olsa sen bana şu konuda yalan söyledin derdi bu noktada ... ama seninle bir ark. sırrı olan birşeyi öğrenmişde olabilir. herkesin bir sırrı vardır oyunda oynamış olabilir. bence hiç stüne düşme. sorma yada seçenek sunma. yolun açık olsun de arkana abakmamaya çalış. işe yaramaz biriymiş demek ki...

enterasan ... sen kendinden eminsen düşünme gitsin. sakladığın birşey varsa onu sana sormuş senden düzgün yanıt alamadıysa yapabilir. ama bu bile olsa sen bana şu konuda yalan söyledin derdi bu noktada ... ama seninle bir ark. sırrı olan birşeyi öğrenmişde olabilir. herkesin bir sırrı vardır oyunda oynamış olabilir. bence hiç stüne düşme. sorma yada seçenek sunma. yolun açık olsun de arkana abakmamaya çalış. işe yaramaz biriymiş demek ki...

onun tanıdıgı herhangi biriyle sır paylasmıyorum. Kendimdende cok emınım hanı kucukte olsa bı yalan söylemedim. Sordugu herseyıde detayına kadar anlatırdım. Ama bir anda böyle yapması cok dusunduruyo kendımde hata arıyorum e hatada yok ortada yanı bı bahane arıyodu bulamayıncada böyle mı dedı dıyorumki olabılırde... Yada başkasını bulmusta olabilir bilemiyorumki ya off.. nasıl bi insan türüdür :))

baştan uyarmış seni kuzenin zaten..
sıkılmıştır...
boşver derim ben..
zaten 1 haftalık ilişki.......

Saalla gtsin cnmm..sonuna kdr inanmasin iftira atio belliki bahane arioo...bnce hic ustune dusme ucuz yirtmisin en azindan farkli sehirlerdeymisssiniz

sagol canım tavsıyelerın ıcın bende öyle dusunuyorum bı bahane buluyo kesınlıkle. zaten ne soyledıysem soyle bende bılıyım dedıgımde ıyı aksamlar dedı. baska konusmadı enteresan olayda su msjdan yarım saat once canım cıcımdı sonra ark. kalalım dedı...

Bence resmen bahane aramış ve öylesine bana yalan söyledin deyip kestirip atmış.
Üzülmeye değmez bile boşver...

bencede takma kafana, hic arayip sorma sakin, cek kendini ve gizemli ol, o gelir geri bu seferde sen istemiceksin..

Beyfendi kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyor. Gitmişse bitmiştir hiç uzatma sonuçta yalan söylemedin bence bahane aramış :41:

ya kalbini kırmak istemem ama bence aklında başka biri olabilir çünkü bir anda diyosun :44:

Beyfendi kendini bulunmaz hint kumaşımı sanıyor. Gitmişse bitmiştir hiç uzatma sonuçta yalan söylemedin bence bahane aramış :41:

Ahım şahımda bir tipi yok ama karakterininde hiç olmadığını anlamış oldum canım. Sadece sempatik biriydi..Dediğin gibime geliyo benimde, arayıp sormuyorum bile. Keyfi bilir..

yok canım ya bende öyle dusunuyorum ama madem baskası var ne dıye senden hoslanıyorum dıyo...

erkekler bazen yedekte tutmayı sever :31: genetiği bozuk bunlarn.. Kendilerini bişey sanıyorlar kız iki evet desin bittin yanii..
Hiç bi zaman elde var 1 olmıcaksın akrabanın bişeyside olsa güvenmiyceksinnnnn :53:

ne olduğunu öğrenmek istiyorsan kuzeninden öğrenmesini isteyebilirsin.. o da çaktırmadan yada çaktırarak :d sorar öğrenir.. ne de olsa çocuk kuzeninin kuzeni deil mi . seninle konuşmuyorsa ancak kuzeninden isteyerek öğrenebilirsin niye öyle yaptığını.. büyük bir ihtimalle bahane yaratmış. ama biryerlerden yalan yanlış bişeyler duyup ona kızıp sormadan etmeden biranda böyle dönmüş te olabilir.. yanlış anlaşılma da olabilir yani :s ne olduğunu ancak o söylerse bilebilirsiniz :)

ne olduğunu öğrenmek istiyorsan kuzeninden öğrenmesini isteyebilirsin.. o da çaktırmadan yada çaktırarak :d sorar öğrenir.. ne de olsa çocuk kuzeninin kuzeni deil mi . seninle konuşmuyorsa ancak kuzeninden isteyerek öğrenebilirsin niye öyle yaptığını.. büyük bir ihtimalle bahane yaratmış. ama biryerlerden yalan yanlış bişeyler duyup ona kızıp sormadan etmeden biranda böyle dönmüş te olabilir.. yanlış anlaşılma da olabilir yani :s ne olduğunu ancak o söylerse bilebilirsiniz :)

Tşkr ederim gülşencim :) Müsayit bi zaman buldugumda bu kobuyu paylasıcam tekrar kuzenımle bakalım ne olucak. İşin kötüsü bu konuyu ben kuzenım tepkı verdıde ıstemedı zannedıp kuzenıme bagırıp cagırdım deli gibide sinirden agladım yanı yuzumde tutmuyo gitmeye desem yeridir (:

canım ya o duyguyu bilirim ben pat dye sebepsiz yere bırakılma duygusnu ama sen h iç umursama kendnde suç arama. bence bu sadece bi bahane senden ayrılmak istedi ve suçu üstne attı

Amaaannnn taktığın konuya bak salla gitsin...:)o naptığını bilmio bence hem zaten ayrı şehirlerdesiniz sende ayrıldığınızda ağlayacak kadar çok kaptırmışsın kendini 1 hafta sonuçta...bence iide olmuş uzun süreli bi ilşki olsaydı daha çok üzülürdün.kuzenin zaten seni baştan uyarmış.hiçbirrrrrr erkek için ağlamaya değmezzz.

Back
X