- sebze ağırlıklı beslen
- her gün 45 dk yürü
- kesintisiz 8 saat uyu, çok da uyuma az da
bunlar fiziksel olarak seni rahatlatır
ruhsal olarak ise, kişisel gelişim okuyabilirsin, ya da herkesin belli sorunları olduğunu düşünebilirsin. kendine bir meşkale bulabilirsin... işe yarar..
eğer çok sıkılırsan bayramdan sonra bir psikologla bu konuyu görüş, psikiyatristle değil, önce psikologla.
bunlar normal hisler.
ruh halleri gelip geçicidir, bize misafir olurlar, sonra giderler.
sadece bu dönemde yıpranma.
Renkten dolayi okumakta biraz zorlandmkendini dinliyosun bence,biraz dgsik bsyler yapmaya clis , dusundkce icinde bulundugun durumdan siyrilamazsin
maxi pro 5
Denedim, ama sanırım ilacım bu değil. :/çık dolaş eğlen ..
Geçecek elbet, ama geçirmeden geçse keşke. :) Senin mutluluğa giden yolların midenden geçiyor sanırım, yediğim hiçbir şey bende bu etkiyi yapmadı henüz. Belki de en sevdiğim yiyeceği keşfedememişimdir :)) Bizim burada bayram bayram gibi geçmiyor ki... Akrabalar memlekette, hep evde oluyoruz genelde. Bir sevdiceğim var, o da uzakta. Kısacası bayram bende bir heyecan oluşturmuyor ne yazık ki. Sakin kalmaya çalışmaya devam edeyim madem.. ama bu durumda sakin kalmak da çok zor oluyor benim için.sadece geçici olduğunu bil yeter. bende de zaman zaman oluyor. boğuluyormuşum gibi hissediyorum hiçbir yere sığamıyorum. ağlamak istiyorum ağlayınca biraz açılıyorum. bir ya da iki gün sürüyor sonra normale dönüyorum. böyle anlarda hiçbişey yapasım gelmiyor. ne televizyon ne dışarı çıkmak ne kitap vs. hiçbişey. sadece farkettim beni mutlu eden yiyeceklerden yediğimde iyi hissediyorum:) mesela dondurma ya da o anda sucuk varsa sucuklu peynirli ekmek yanına kola hazırlıyorum. biraz o sıkıntım gidiyor şaka gibiama sıkıntımın kaynağı belliyse, eğer bir şey için yoğun derece üzülmüşsem asla bişey yiyemiyorum. sadece uyuyorum. ve hep uyumak istiyorum..
yarın bayramda bayram ziyaretleri yapacaksan, biraz açılırsın. ben akrabalarımı görünce moralim düzeliyor, daha iyi hissediyorum.
Bende öle garip hissediyordum
bu gün deli gibi iş yaptım. Şimdi sadece yorgunluk kaldi, düşünecek halim yok :).
Demem o ki kendini boş bırakma. Mesela camları silmedim, bana yardıma gelirsen birşeyin kalmaz
Son birkaç gündür içim acayip derecede sıkılıyor. Günlerdir geçmesini bekliyorum, ama geçmek bilmiyor bir türlü. Net bir nedeni yok, sadece çok huzursuz hissediyorum kendimi. Hayatımda her şey dört dörtlük değil; bazı sıkıntılarım var. Nedenini anlamak için hayatımı gözden geçirdim resmen, acaba şundan dolayı mı bundan dolayı mı, vs.. diye ama; yok! Bulamadım nedenini bir türlü. Öyle ki en sonunda çareyi buraya konu açmakta buldum. Patlayacakmış gibi hissediyorum. Böyle sanki kötü şeyler olacakmış gibi.. çok üzülecekmişim gibi... sanki içimin dört bir yanını kara bulutlar sarmış gibi... dualar okuyorum olmuyor, uyuyorum olmuyor, kitap okuyorum olmuyor, dışarı çıkıyorum olmuyor... Yardım edin, akıl verin lütfen, nasıl geçecek bu durum? Ne yapmamı önerirsiniz?
Ben de uc gundur boyleyim. Kalbimin sıkıntisini soyle tarif edeyim; bir elinizi yumruk yapin diger elinizle de onu avuclayip sıkın tam olarak oyle. Sanki biraksa bi'oh cekecegim. Gece aglamaya zorladim kendimi rahatlarim diye ama i-ih. Havalar da bunaltici zaten
Son birkaç gündür içim acayip derecede sıkılıyor. Günlerdir geçmesini bekliyorum, ama geçmek bilmiyor bir türlü. Net bir nedeni yok, sadece çok huzursuz hissediyorum kendimi. Hayatımda her şey dört dörtlük değil; bazı sıkıntılarım var. Nedenini anlamak için hayatımı gözden geçirdim resmen, acaba şundan dolayı mı bundan dolayı mı, vs.. diye ama; yok! Bulamadım nedenini bir türlü. Öyle ki en sonunda çareyi buraya konu açmakta buldum. Patlayacakmış gibi hissediyorum. Böyle sanki kötü şeyler olacakmış gibi.. çok üzülecekmişim gibi... sanki içimin dört bir yanını kara bulutlar sarmış gibi... dualar okuyorum olmuyor, uyuyorum olmuyor, kitap okuyorum olmuyor, dışarı çıkıyorum olmuyor... Yardım edin, akıl verin lütfen, nasıl geçecek bu durum? Ne yapmamı önerirsiniz?
Geçecek elbet, ama geçirmeden geçse keşke. :) Senin mutluluğa giden yolların midenden geçiyor sanırım, yediğim hiçbir şey bende bu etkiyi yapmadı henüz. Belki de en sevdiğim yiyeceği keşfedememişimdir :)) Bizim burada bayram bayram gibi geçmiyor ki... Akrabalar memlekette, hep evde oluyoruz genelde. Bir sevdiceğim var, o da uzakta. Kısacası bayram bende bir heyecan oluşturmuyor ne yazık ki. Sakin kalmaya çalışmaya devam edeyim madem.. ama bu durumda sakin kalmak da çok zor oluyor benim için.
Adet olacak olmayasın
Reglden önceki bir hafta boyunca böyle olurum ben
Yarın kendimi şımartayım o zaman, hele bi şu orucu da açalım da.. :) Teşekkür ederimmm.kitap oku, dışarı çık, dua et, şükret. yarın bayram zaten çıkarsın muhtemelen. süslen, püslen güzelce giyin akraba ziyaretlerine git. bana da çok olur bu durum, sana yazdıklarımın aynını ben de yapmayı düşünüyorum. inşallah geçer
Olmaz mı.. Herkes bazı dönemler çok zorlandığı şeyler yaşayabiliyor. Atlatsa bile bazı zamanlar hatırlayıp durgunlaşıyor falan... Benim de bastırmaya çalışarak biriktirdiğim çok şey var... Aslında hayata dair her şeyi akışına bıraksak çok rahat olacak kafalar, ama gel de uygula.Nedensiz boşuna canını sıkma
Hepimizin sıkıntısı var ki sen de biliyorsundur..hepimizin içinde kalan ukteler geçmiş acılar gelecek tedirginlikleri filan bir dolu
ama ne yapalım düşünüp düşünüp üzülmek kimseye fayda sağlamıyor
O yüzden çözüm odaklı bakmamız lazım sorunlara:) Olabildiğince oldururuz zaten olmuyorsa da amaaaan
Yardımsever hatunlar güzel önerilerde bulundular sağolsunlar. Yorumları oku istersen, sana da faydası olur belki. :)Al benden de o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?