Nedenini sormayın ama sanırım hamileyim bu bebegi dünyaya getirmemem gerek?

Hayatandhayal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2017
48
7
1
galiba 1haftalık hamileyim ben bu cocugu doguramam babasıyla olmamalıyız ben nasıl düşürürüm 2gün 4tane 4tane dogum kontrol hapı aldım ama içim rahat degil kürtaj yaptırmam için babası lazım mı kurtaj olmadan bişey yapamazmıyım

galiba 1haftalık hamileyim ben bu cocugu doguramam babasıyla olmamalıyız ben nasıl düşürürüm 2gün 4tane 4tane dogum kontrol hapı aldım ama içim rahat degil kürtaj yaptırmam için babası lazım mı kurtaj olmadan bişey yapamazmıyım
evliyseniz evet babası lazım çocuğu düşürmeye çalışırsan kendinde ölebilirsin dikkat et

Nedenini neden sormuyoruz onu anlamadım bir haftalık hamile olan nasıl anlar onu da bilmiyorum ilk önce bir kan da çıksın da sonra bence eşinle konuş bu durumu zaten artık yasal yoldan aldırmak biraz sıkıntılı kafana göre olmuyor maalesef ben böyle biliyorum ins da öyledir.

Kendi başına düşüremezsin boşuna saçma sapan atraksiyonlara girip de kendi canını da riske atma. Git özel bir kliniğe bekarsan zaten baba falan sormazlar. Git kürtajını adam gibi bir doktorda yaptır.

İlaçları boş yere mideye indirmeyi bırak en fazla sen zehirlenirsin , o bebek düşmeyecekse yine düşmez. Kürtaj tek seçeneğin

eski konularinizdan baktim sanirim nisanlinizdan hamilesiniz.daha dogrusu eski nisanlinizdan.cok zor bi durum ama bence aldirmayin gidip yoldan gecen birini oldurmeye cesaret edebilir misiniz.eger cevabiniz evetse bu bebegide aldirin o zaman.dogmamis diye gunahi olmaz sanmayin ha dogan birini oldurmussun ha karnindaki bebegi.ikisinin hayatina sen son vermis oluyosun o yuzden ne yapip edin ama aldirmayin

Galibayla olmaz bu iş önce bir emin olun hamile iseniz eğer o zaman karar verirsiniz yanlız bu yolla sadece zehirlenirsiniz , korunmasız nasıl cesaret ettiniz madem şimdiden bu kadar istemezken?

eski konularinizdan baktim sanirim nisanlinizdan hamilesiniz.daha dogrusu eski nisanlinizdan.cok zor bi durum ama bence aldirmayin gidip yoldan gecen birini oldurmeye cesaret edebilir misiniz.eger cevabiniz evetse bu bebegide aldirin o zaman.dogmamis diye gunahi olmaz sanmayin ha dogan birini oldurmussun ha karnindaki bebegi.ikisinin hayatina sen son vermis oluyosun o yuzden ne yapip edin ama aldirmayin
Bana zorla bişey yapmış bir adamın bebegini mi tasıyayım?

Back
X