nedenler

vurgu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
9
0
36
İstanbul
slm arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler iyi geldi. ben 21 yaşındayım 2 yıllık evliydim eşim çok sorumsuzdu eve geç saatlerde gelirdi düzgün bir işi yoktu devamlı gezerdi bana gelince kadınsın ben kıskancım deyip sosyal yaşamdan kısıtlardı.arada birde beni bırakıp tek başına memleketine giderd bir hafta on gün kalırdı.ve harcamalarının sınırı yoktu sık sık büyük mikyarda borç yapardı bende onun bu sorumsuz davranışını kabullenemediğimden tartışma yaşardık. bana devamlı eşimin annesi kadınsın oğlum kötü sen iyi olda idare et derdi. zaten eşimede bu izlenimi vermiş sen erkeksin o kadın en kötüsü eşim yaptığı hataların hata olduğunu kabullenmezdi. ilk başta iyi kötü idare ediyorduk sonra doğum yaptım annemin evine bikaç diye kalmaya geldim ama eşim işlerim var sizin için uğraşıyorum diyerek beni almadı çok üzüldüm 15 gün sonra aldı. ama daha sonra devamlı ayrılıklar girdi eşim annesiyle 2 defa beni babamın evine bırakarak umreye gitti kayınvalideme eşimi götürme araya soğukluk girecek desemde sanki önceden çokmu iyiydiniz dedi ve dinlemedi neyse sabrettim döndükten 3 4 gün sonra bi sebepten tartıştık eşim beni babamın evine getirdi ozaman gelmek istememiştim bana göre ayrılcak sebep değildi tartışmamız. sonra ben boşanma davası açmak istedim ama eşim pişmanım ben değiştim seni ne olursa olsun bidaha bırakmam diyerek bi şans istedi bende çocuğum için verdim ama en fazla 1 hafta sürdü mutluluğum yine aynı sorumsuzluklar en ufak tartışmada babanın evine git demeler bu defe direnmedim hemen dava açalım dedim ve anlaşmalı bir şekilde boşandık sizce son şansı vermemelimiydim bunun pişmanlığını yaşıyorum. boşandım ama hala yaşadıklarımı unutamıyorum ben bunu hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum teşekürler

canım benim bence boşanmakda en hayırlısı olmuş kayınvaliden oğlunun yuvasını kurtarmak yerine yangına körükle daha çok gitmiş yuvayı dağıtmış resmen her şerde bir hayr , her hayrda bir şer vardır canım eskiyi düşünme diyemeceğim çünkü evladın var evladının babası var ama artık geleceğine bak düşünerek hasta olursun Allah korusun

unutmaya çalış zor bi süreçtir ama en iyisini yapmışsın evt şans vermekle hata etmişsin de.en azından için rahat ona hak tanıdın dilin daha uzun.sonra der bi affetseydin dinleseydn diye..onuda tanımışsın o kaybetmiş.kendi yolunu çiz gençsin daha evlenrsn bi süre sonrada..dünyanın sonu deil ya..sence o senin kadar düşünüyomu seni..burdaa en masumu çocuğunuz malesf ortada kalıck..çocuguna sevgi ve şefkatini asla eksik etme bağlan..

eğer o son şansı vermeseydin daha da vicdan azabı çekerdin tatlım. acaba o şansı versemiydim, belkide gerçekten düzelmişti diye düşünürdün.
hakkında hayırlısı olsun tatlım, böylesi daha iyi olacak inşallah.

zaten siz son şansı vermişsiniz. o kullanamamış. boşanmanız isabet olmuş.

zamanını sizinle geçirmek istemeyen bir koca koca olurmu.siz cocugunuz için şans vermişsiniz o tepmiş kendisi bilir bundan sonra sadece kendiniz ve çocugunuz için yaşayın hayırlısı böyleymiş

nasıl söylenir ne denir bilemedim ben böyle genç yaşta biten evlilikleri gördükçe içim sızlıyor. kızım var diyorum oda böyle hep mutsuzmu olacak ya eşi sorumsuz olursa ya vurursa insan nasıl kıyar.herkes ana kuzusu kimse ağaç kovuğundan çıkmadıki,ezilip horlansın.canım her şey bitmiş son şans da vermişsin yapacağını yapmışsın. inan kendini boşa sorgulama.artık önüne bakma Rabbim yardımcın olsun

Boşanmakla iyi yaptığınızı düşünüyorum çünkü evliliğiniz sorunluymuş.Siz şans vermişsiniz 'eski' eşinize, o da bu şansını doğru kullanamamış.Böyle şeyler diyipte kendinizi daha da üzmeyin.Sizin bir hatanız yok sonuçta.Hatta evliliğiniz için çocuğunuz için olumlu yaklaşmışsınız.Bunları düşünüpte güzelim zamanınızı boşa harcamayın.Bundan sonra ne yapacağınızı,çocuğunuza nasıl bakacağınızı onu nasıl mutlu edeceğinizi düşünün.Sizin canınız o, en iyisini yapın onun için. :)) Hakkınız da hayırlısı neyse o olsun...

Her bıyı olan erkek olacak diye bir şart yok adam sorumluluk sahibi değil aklı gezmek,arkadaşlarla eğlenmek bırakın gezin tozsun sizde boşanın üzüntüden kanser olmaktansa nediye evlenmiş anlamadım,herhalde adet yerine gelsin erkekliği tescil edilsin diye,sizide kurban seçmiş ..siz artık ileri bakın hayatınıza onu düşünmeden devam edin

bence eşiniz evlilik sorumluluğuna hazır değilmiş...şans versenizde değişen bir şey olmazdı bence sizinde yaşınız çok küçükmüş..

isabetli bir karar olmuş canım hiç aklın kalmasın .. tüketene daha fazla acı cekene kadar daha fazla geç kalmadan son noktayı koymuşsun hiç üzülme zamanla alışacaksınn.. kalbini ferah tut ve gönlünü gözünü kapama asla ... hayat kısa ve yaaşanacak daha hayırlı zamanlara inşallah ...

erken evlenmekl basli basina hata ve evliligin sorumlulugunu kalrimayacak bir erkekle hemde..
bundan ders cikarin
daha cok gencsiniz

Back
X