slm arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler iyi geldi. ben 21 yaşındayım 2 yıllık evliydim eşim çok sorumsuzdu eve geç saatlerde gelirdi düzgün bir işi yoktu devamlı gezerdi bana gelince kadınsın ben kıskancım deyip sosyal yaşamdan kısıtlardı.arada birde beni bırakıp tek başına memleketine giderd bir hafta on gün kalırdı.ve harcamalarının sınırı yoktu sık sık büyük mikyarda borç yapardı bende onun bu sorumsuz davranışını kabullenemediğimden tartışma yaşardık. bana devamlı eşimin annesi kadınsın oğlum kötü sen iyi olda idare et derdi. zaten eşimede bu izlenimi vermiş sen erkeksin o kadın en kötüsü eşim yaptığı hataların hata olduğunu kabullenmezdi. ilk başta iyi kötü idare ediyorduk sonra doğum yaptım annemin evine bikaç diye kalmaya geldim ama eşim işlerim var sizin için uğraşıyorum diyerek beni almadı çok üzüldüm 15 gün sonra aldı. ama daha sonra devamlı ayrılıklar girdi eşim annesiyle 2 defa beni babamın evine bırakarak umreye gitti kayınvalideme eşimi götürme araya soğukluk girecek desemde sanki önceden çokmu iyiydiniz dedi ve dinlemedi neyse sabrettim döndükten 3 4 gün sonra bi sebepten tartıştık eşim beni babamın evine getirdi ozaman gelmek istememiştim bana göre ayrılcak sebep değildi tartışmamız. sonra ben boşanma davası açmak istedim ama eşim pişmanım ben değiştim seni ne olursa olsun bidaha bırakmam diyerek bi şans istedi bende çocuğum için verdim ama en fazla 1 hafta sürdü mutluluğum yine aynı sorumsuzluklar en ufak tartışmada babanın evine git demeler bu defe direnmedim hemen dava açalım dedim ve anlaşmalı bir şekilde boşandık sizce son şansı vermemelimiydim bunun pişmanlığını yaşıyorum. boşandım ama hala yaşadıklarımı unutamıyorum ben bunu hakedecek ne yaptım diye düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum teşekürler