- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Seni hüzünlendiren şeyler nedir.Yakın zamanda yaşadığın etkileyen bir durum da olabilir bazen olur bu şekilde geçici bir durumdur bence .Burçla ilgili oldugunu düşünmüyorum .Seni mutlu eden anları hayal et çok güldüğün bir olayı düşün tebbessüm ettirir sana bunu tekrarla sürekli.Sürekli mi böyleydin
Burçlarla çok fazla ilgisi olduğunu hiç bir zaman inanamamışımdır ama, kışa girerken kış depresyonuna fazlasıyla inanırım. İnsan bedeni bu her zaman mutlu eden salgılar üretecek diye bir şey yok.
peki mutlu edebilmem için kendimi neler yapmalıyım, yada varmı çaresi?
en büyük zevklerimden biri gece olunca tv yi kapatıp, bir fincan kahveyle birlikte kitap okumaktı.. paha biçilemez bir zevkti benim için.. ama şu aralar o bile gelmiyor içimden, okuduğum kitabın içeriğini unuttum dersem inanırmısınız?
bugün belki açılırım diye arkadaşımla çarşıda dolaştık biraz, hiç bişey katmadı bana, aynı hüzün onunla iken de vardı, eve döndüğümde de...
Bencede anlıyorum bunlar ufak ama böyle ufak şeyler birikip sonra alakasız bir zamanda kendini gösterir sizdeki gibi . Beyninizi meşgul edin sürekli kötü olumsuz şeyler düşnmemeye çalışin bencehayır genel itibarıyle neşeliyimdir, olmaya çalışırım.. şükrederim her zaman halime...
bugünlerde çok önemli olmasa da ufak tefek bazı kafa takıcı bişeyler oldu evet ama bukadar hüzüne değecek şeyler değil.. yani zaman zaman hep hayatımızda olur ya, takmayız fazla geçeriz üstünden, bunlarda ona benzer.. onlarla pek alakası olduğunu sanmıyorum ama biriktikçe üst üste ondan mı oldu acaba, izah bile edemiyorum kendimi şuan size
hayatınızda büyük bir değişiklik falan mı oldu yoksa durup dururken mi bu canı sıkkınlığı? okuyor musun çalışıyor musun? Arkadaşlarınla çıkmaktan zevk almadıysan tek başına çık bir de? Hiç gitmediğin bir yere git mesela?
Bencede anlıyorum bunlar ufak ama böyle ufak şeyler birikip sonra alakasız bir zamanda kendini gösterir sizdeki gibi . Beyninizi meşgul edin sürekli kötü olumsuz şeyler düşnmemeye çalışin bence
öyle biryere gidince geçebilecek bişey değil gibi sanki... bir süredir böyle... gelir geçer olsa bakıcam çaresine de... epeydir bu haldeyim... şurdan kalkıp şuraya oturmaya mecalim yok gibi... burçlardan pek anlamam ama genelde onu söylüyorlar..
Benim babamda aslan burcu ama hiç yerinden kalkmak istemiyormuş gibi bir hali yok. Psikologa görün madem..
Mevsimle de alakalı olabilir bende bazen öyle olurum ama kısa süreli olur ama bunlar iz bırakıyormuş demek ki çok takıldıgınız bir konu olmadıgı halde ruh haliniz bu şekilde bence psikog olan devlet hastaneleri var bir konuşup danışsanız çok rahatlatıyor ve başka sorunlar olmadan çözüme kavuşurüzerinde düşündüğüm kafa patlattığım bir durum yok ki.. kafamı değiştirmek için bişeyler yapmak için , birşeyleri takıyor olmam lazım... şükür öyle bir durum da yok ama mutsuz ve huzursuz hüzünlü bir haldeyim epeydir.. mevsimle mi alakalı?
kadın erkek farketmiyormu burçlarda... pek anlamıyorum da, diyen herkes burcundan burcundan deyip durdukları için açıkçası merak ettim burcumun ahvalini..
Mevsimle de alakalı olabilir bende bazen öyle olurum ama kısa süreli olur ama bunlar iz bırakıyormuş demek ki çok takıldıgınız bir konu olmadıgı halde ruh haliniz bu şekilde bence psikog olan devlet hastaneleri var bir konuşup danışsanız çok rahatlatıyor ve başka sorunlar olmadan çözüme kavuşur
Cevap verme tenezzülünde bulunmayan insanların genel lafı bence 'burçlardan ya burçlardan'
aynen bende sordum burçtan ise neymiş benim burç olayım anlat bakayım diyorum, bişey de anlatamıyor.. keşke burçlardan anlayan biri gelip yorum yazsa da neymiş burçlardan ya burçlardan diye akıl veren arkadaşlarımın maksatları anlasak...ciddi ciddi meraktayım...
rezzan kiraza mail at
Ben mevsimden dolayi olabilecegini düsünüyorum, su an turkiye ´de havalar cok soguk degil diye biliyorum ama burda hem soguk hem yagmurlu hem gri, ve senin gibi ben de cok durgun ve huzunluyum.
O kadar ki su an icimdeki sıkıntıdan dolayi uyku tutmuyor, sende de var mi bilmiyorum ama bir de sürekli ölüm geliyor aklima. Allah korusun ailemden birini kaybedecekmisim gibi, ya da ben ölürsem bebegim ne olacak gibi gibi uykumu kaciran seyler geliyor aklima.
Yalniz bana arkadaslarla disari cikmak cok iyi geliyor, ya da ailemle toplanip keyifli bi sohbete dalmak. Mesela cok sevdigim ve beni neselendiren seylerden biri de annemle babamin cocuklugundaki oyunlari oynamak. Mesela beştaş diye bir oyun var. Ailece toplanip oynamak inanilmaz keyifli cok neselendiriyor ortami. Ya da en basitinden isim sevir hayvan oyunu.
Ya cok cocuksu gorunebilir önerilerim ama bu tür seyler bana cok iyi geliyor. Sana da fikir olur belki :) bak mesajima baslarken icim daraliyordu sonuna dogru daha bi rahatladim sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?