• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir benim bu bitmez tukenmez cilem artik yasamak istemyrm...

Nişanlınız yorum bile gerektirmiyor cinsin teki. Ama siz de bir tuhafsınız. Yol paramı verdi, ev paramı verdi yok uçak paramı verdi.. Ne diye tüm masrafları karşınızdakine ödettiğinizi bilmiyorum her teklif edileni kabul etmek zoruda değilsiniz. Gerçi işe gir/girme muhabbetine bakılırsa yönetilmeye mahkum gibi davranıyorsunuz.

Yol paranızı nişanlınız karşılayacak kadar imkanınız yoksa, zaten çalışın. Varsa ödetmeyin ağız kokusu çekmeyin.
Hyr kendisi ankaraya gldi gtti kndi yol paralari bnm degl

Çalışmak için neden ağzının içine bakıyorsunuz ki?
O mu karar verecek sizin çalışıp çalışmamanıza??
60 bin lirama mal oldu ne demek yahu??
Evlenmeyin böyle bir insanla ama doğru düzgün bir iş bulup çalışın.

Tabi gecen kis yeniydik o hevesle geldi harcadi paralari smdi hevesi gecti heralde
Senin kendine saygın yok ki!!
Hevesi geçti herhale ne demek Allah aşkına??
Ayrıca bu nedenden dolayı yaşamak istememen de çok tuhaf gerçekten.
İnsanlar neler yaşıyor senin haberin var mı?
Bi tane g.tü b.klu çalışma demiş çalışmamışsın çalış demiş gücüne gidip zoraki iş aramaya başlamışsın bi de hevesi geçti diyorsun.
Kendine saygın olsun önce!!

Aradaki yas 10 olunca kandirmakta boyle kolay oluyor. Hadi erkekler bunu tercih ediyor da kadinlar niye bunu tercih ediyor. Aaa bi dk erkekler gec olgunlasirdi degil mi?

Konu cozulmeyecek bir konu degil. Intiharlik bir mevzu da degil. Cozum kapida dogru bakarsan ve cikisi bulursan.

60 bin lira mı harcamış.
Sanki parasını borsaya yatırmış değerlenmesini beklemiş :KK53:
Böyle bir adam için mi yaşamak istemiyorsun.
Sana en güzel tavsiye.
Kurtul o adamdan çalışmak istersen çalış ve hayatını yaşa.
Öyle bir adam için şu kadar üzülmene yazık :21:

ay eski nişanlımı gördüm sanki :eek:
kaç, kaç, kaç!!
paramı sana harcadım ne demek terbiyesiz ya:duduk:

Merhaba kizlar cok kotuyum inanin suan morelman okdr kotuyumki kendimi su camdan assa atasim var...

Ben buyaz nisanlandim 4 bucuk ay oluyor nisanlim marmariste devlet memuru bizimde marmariste yazlik evimiz var yazin ordaydik nisani yaptik kendisi 34 ben ise 24 yasindayim.gecen seneden beri beni calistirmadi calismama asla izin vermedi ne yazin ne de gecen kis smdi bana basladi calis calis demeye bugun bi otele gorusmeye gittim yol parani ben gonderirim basla dedi bende dedimki gecensene calistirmiyodun simdi noldu oda telefonda bagirdi ben sna harcadim paralari 60 bin lirama mal oldu dedi kapatti.gecen kis hep ankaraya geldi (ben kislari ankaradayim) 1 ay 1 bucuk ay boyu ev tuttu kaldi ben zorlamadim hep kendisi yol parasi ev parasi ucak paralari verdi smdi ben suclu oldum...bana ancak nikahi martta yapabilirim paralari harcadik para biriktiricem sen don kisin ankaraya diye tutturdu bende dondum geldim okdr cok canim yaniyoki artik bunun evlenecegindende emin degilim smdiden boyle seylere basladi annesi falanda zaten yaz boyu nikah lafi agzina almadi hep onlar kendileri bilirler dedi durdu bana hep guler yuzluydu ama oglunu pek evlendiricek gibide degil zaten cocuk gelmis 35 yasina iyce anneci olmus artik yoruldum inanin napcam sasirdim umitlerim tukendi gicikligina bende benm 1 bucuk seneme mal oldun calistirmadin smdide calismiyorm ancak evlendikten sonra dedim smdi noldu boyle cark etti acaba biseylermi planliyo kendi kafasinda fikirlerinize ihtiyacim var...
vay be.
gezecez tozacaz diye 60.000 tl yi hiç etmişssiniz:))
yazık olmuş cidden.
buradan şu sonuç çıkıyor ki;nişanlın geleceğinizi düşünmeyen hesap kitap bilmeyen biri.
3000 tl maaşla olmayacağına göre bu iş birikmişni harcadı sanırım.
sana gelince,ölmek istemeni anlayamadım,bitmez çilen neymiş keza onu da.
iş konusunda herkese katılıyorum.
baban bile dese işi bırakmayacaktın değil nişanlın.
ölecek bitecek bişey yok.
iş bul çalış,kendi masrafını kendin karşıla.
para da alıyomuşssun çünkü az çok nişanlından.
sonrasına bakarsın artık yürütebilirmisiniz yürütemezmisiniz

Önce kukla olmaktan vazgecin. Gerisi gelicektir.
Adam calışma diyor çalışmıyosunuz. Çalış diyo iş görüşmelei yapıosunuz.

Merhaba kizlar cok kotuyum inanin suan morelman okdr kotuyumki kendimi su camdan assa atasim var...

Ben buyaz nisanlandim 4 bucuk ay oluyor nisanlim marmariste devlet memuru bizimde marmariste yazlik evimiz var yazin ordaydik nisani yaptik kendisi 34 ben ise 24 yasindayim.gecen seneden beri beni calistirmadi calismama asla izin vermedi ne yazin ne de gecen kis smdi bana basladi calis calis demeye bugun bi otele gorusmeye gittim yol parani ben gonderirim basla dedi bende dedimki gecensene calistirmiyodun simdi noldu oda telefonda bagirdi ben sna harcadim paralari 60 bin lirama mal oldu dedi kapatti.gecen kis hep ankaraya geldi (ben kislari ankaradayim) 1 ay 1 bucuk ay boyu ev tuttu kaldi ben zorlamadim hep kendisi yol parasi ev parasi ucak paralari verdi smdi ben suclu oldum...bana ancak nikahi martta yapabilirim paralari harcadik para biriktiricem sen don kisin ankaraya diye tutturdu bende dondum geldim okdr cok canim yaniyoki artik bunun evlenecegindende emin degilim smdiden boyle seylere basladi annesi falanda zaten yaz boyu nikah lafi agzina almadi hep onlar kendileri bilirler dedi durdu bana hep guler yuzluydu ama oglunu pek evlendiricek gibide degil zaten cocuk gelmis 35 yasina iyce anneci olmus artik yoruldum inanin napcam sasirdim umitlerim tukendi gicikligina bende benm 1 bucuk seneme mal oldun calistirmadin smdide calismiyorm ancak evlendikten sonra dedim smdi noldu boyle cark etti acaba biseylermi planliyo kendi kafasinda fikirlerinize ihtiyacim var...
Cnm bnm hiç bulaşma bırak diyorum . Çünkü parayi ağzına alan adamdan Hayır gelmez .

Gencecik bir kızın, kendinden 10 yaş büyük bir adamla nişanlanmasına mı üzüleyim.
Gencecik aklı selim sahibi bir kızın, kendi hayatıyla ilgili kararları (çalışmak-çalışmamak)başkasının vermesine izin vermesine mi üzüleyim
Gencecik bir kızın,senin için para harcadım çalış diyen zihniyette karaktersiz bir insanla nişanlanmasına mı üzüleyim.
Yok yok ben,bunca şeye rağmen gencecik kızımızın gururunu hiçe sayan bir erkeğin acaba benle evlenmeyecek mi diye dertlenmesine üzüleyim.

Bence baktı ki yetiştiremiyor hayat müşterek dank etti kafasına sanırım
Hazır parada tükenince bu yola başvurdu.
Fakat çalışıp çalışmama kararını bizzat siz verirseniz ilişkiniz açısından daha sağlıklı bir karar olur.
Ha bulduğunuz işi eğrisi ve doğrusu ile nişanlınız ile değerlendirirsiniz o ayrı.
Şahsi fikrim iyi bir iş bulursam varsa böyle bir iş imkanım kesinlikle ben çalışırdım.

Daha evlenmeden nişanlıyken çatırdamışsınız hani deler ya evlilik temelden sarsılmış sizin ki de o gibi olmuş bence bu iş yürümez kendimden biliyorum zorla yürütmeye çalıştım sağlığım bozuldu sizin aranızda çok yaş farkı var bu arada o konuyu da merak ettim

Daha evlenmeden nişanlıyken çatırdamışsınız hani deler ya evlilik temelden sarsılmış sizin ki de o gibi olmuş bence bu iş yürümez kendimden biliyorum zorla yürütmeye çalıştım sağlığım bozuldu sizin aranızda çok yaş farkı var bu arada o konuyu da merak ettim
Neyi merak ettin cnm anlayamadm

Neyi merak ettin cnm anlayamadm
Yaş farkı var ister istemez anlaşmazlık olacaktır yani neden daha genç birini bulmadın benim eşim benden 5 yaş büyük ben bile çoğu zaman anlaşamıyorum kendisi annesine çok düşkün ben fazla araya Girmem sıkıntı yapmam ama onlar kök söktürdü bana

Daha şimdiden böyle yaptığı herşeyi başına kakıyorsa evlendiğiniz zaman vay halinize!

Böyle bir adamla değil evlenmek arkadaş dahi olunmaz, ver yüzüğü eline defolsun gitsin. Hem sen daha çok gençsin, böyle bir herifle evlenerek hayatını mahvetme.

Yaş farkı var ister istemez anlaşmazlık olacaktır yani neden daha genç birini bulmadın benim eşim benden 5 yaş büyük ben bile çoğu zaman anlaşamıyorum kendisi annesine çok düşkün ben fazla araya Girmem sıkıntı yapmam ama onlar kök söktürdü bana
Gonul iste :( bende sevdm smdi okdr hayallerim yikilick emeklerm gidicek dye cok korkuyrm

Gencecik bir kızın, kendinden 10 yaş büyük bir adamla nişanlanmasına mı üzüleyim.
Gencecik aklı selim sahibi bir kızın, kendi hayatıyla ilgili kararları (çalışmak-çalışmamak)başkasının vermesine izin vermesine mi üzüleyim
Gencecik bir kızın,senin için para harcadım çalış diyen zihniyette karaktersiz bir insanla nişanlanmasına mı üzüleyim.
Yok yok ben,bunca şeye rağmen gencecik kızımızın gururunu hiçe sayan bir erkeğin acaba benle evlenmeyecek mi diye dertlenmesine üzüleyim.
Ister istemez insan uzuluyo bende cok emek verdim davulun sesi uzaktan hos gelir misali :KK43:

Gonul iste :KK43: bende sevdm smdi okdr hayallerim yikilick emeklerm gidicek dye cok korkuyrm
Bende o korkuyla evlendim hayatım karardı 10 yıldır bir kere yüzüm gülmedi biz yaklaşık 15 yıldır birlikteyiz lise döneminden tanıyordum onu aman bi yanlış yapma diyorum

Back
X