Ogretiyonda karsidaki okuzse o da ise yaramiyor gene ayni terane..bizim Turk erkeginin yapisi bu ortalama olarak maalesef...bi calisip gelmeyi narifet saniyolar.. kadin kac mislini yapiyor bunun., neydi? Iyibir es kazanilmis erkek evladi.. kotu bir es ise kaybedilmis evlattir., herkesin var bi imtihani iste...bosanmak tek cozum..Ben bu kadar sorumlulugun kadina yuklenip erkeklerin ici sizlamadan yastiga basini koyabilmesini anlamiyorum. Aileleri cocukluktan itibaren yonlendirse, sorumluluklarinin bilincine varmasina yardim etse boyle olmazlar bence. Evlendikten sonra kadinlar kocalarina hijyen kurallarindan ev isine kadar bir suru sey ogretmek zorunda kaliyor. E bunlari hayatinin ilk 25 senesinde neden ogrenmiyorlar acaba?
Ama boyle dusunmeyin iste siz herseyi hallettikce ona sorumluluk vermedikce o huzur vermryecekKızlar sorumluluğu geçtim ev işi konusunda falan. Ben herseyi hallederimde yeterki huzur versin
ben her şeyi hallederim o yeter ki huzur versin demekle olmaz madem öyle yapacaksınız ne diye bu adamla evlisiniz ki hizmetçilik için mi adam çocuğa da bakmıyor çocuk da bende demişsiniz.Kızlar sorumluluğu geçtim ev işi konusunda falan. Ben herseyi hallederimde yeterki huzur versin
Biz ne kadar izin verirsek, karşımızdaki bizi ancak o kadar üzebilir.
Öte yandan insan neden evlenir? Evlilik hayatı onu bekar yaşantısından daha mutlu ve huzurlu yapmayacaksa, hayatını kolaylaştırmayacaksa; evli olmanın ya da evli kalmanın bir gerekçesi olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?