nedir bu abone olmak millete

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
kızlar ben onun acı cekmesını bnm yasadıklarımı yasamasını beklerken o hayatına devam edebılıyor ıcım acıyo..hep yenı bıselerı cıkıo

lutfen bılgısı olan varsa cevap versın kızlar.bu facebookta onune gelen herkese kız erkek karısık abone olmaya basladı ıkı gundur ve abone oldugu kıslerınde on bın yırmıbın abonesı var..

sımdı feystte abone olundukca bıseym kazanıyosun yada sayfamı begenın dıyolar ya bundan paramı kazanılıyo?? bu napıyo faceookta bunula ılgılı bılgısı olan varmı

bnm ıcın bıtarafını kaldırıp yanıma gelebılırdı o bunlara ayırıo vaktını ah kızlar yanmısım ben be:14:

evet cnm o cocuk :((
ya ama hanı hıc alakası olmayan ınsanlarla sanıyede abone oldugu kısı sayısı 100e cıktı yanı eklıyıp eklıyıp duruo sureklı basında

canım bildiğim kadarıyla hiç bir şey kazanmıyorsun maddi olarak. bu abonelik olayı kapatılmıyor sanırım facebookun yeni uygulamalarından biri. ben bakıyorum bana abone olanlar da var o.O twitter daki olayı amaçlamışlar sanırım eğer kişi herkese açık paylaşım yaparsa abone olanlar onları görüp takip edebiliyor. benim gibi sadece arkadaşlarına paylaşım yapanlarda bile varsa aboneler herkese açık paylaşımlarda doğaldır o kadar abone olunması...
ama erkek arkadaşının ilgisini ne çekiyor bu kadar da abone olmuş ona bir bak istersen. aklına kötü bişey sokmak istemem ama bazı kızlar çok fena şeyler paylaşıyolar :/

canımmm. heemen yardımcı olayım. bende durup dururken birilerine abone oluyorum. ben yapmıyorum facede online olduğum zaman birilerine abone olup duruyorum +18 sayfalara falan da olmuşum çok rezil oldum hatta facebookmu kapattım bu yüzden. virüs gibi birşey insanlar abonelerini çoğaltmak için yapıyorlar benimde şuan o sayıda abonem var yani. belki öyle birşey olabilir.

canımmm. heemen yardımcı olayım. bende durup dururken birilerine abone oluyorum. ben yapmıyorum facede online olduğum zaman birilerine abone olup duruyorum +18 sayfalara falan da olmuşum çok rezil oldum hatta facebookmu kapattım bu yüzden. virüs gibi birşey insanlar abonelerini çoğaltmak için yapıyorlar benimde şuan o sayıda abonem var yani. belki öyle birşey olabilir.

aa olemı dersın yanı o olmuyomu ya nasıl bılıyomusun sureklı artıyo hemde alakasız ınsanlar yanı ordan burdan bıde kız da dııl hanı kızlara abone oluo desem kız erkek boyle karısık sureklı artıyo anlamadım bnde.kendı yapmıomu yanı

Benim bildiğim o abone olma durumu kişilere arkadaşlık gönderirsen ve o kabul etmezse oluyor.

Ayrıca seni unutup hayatına devam eden insan için bu tarz boş şeylere vakit ayırman çok anlamsız.
Ne acısı çekecek ki. Sevmemiş ki yanında değil işte. Hayalperest olmayın bu kadar. Bitmiş. Kabullen.

aa olemı dersın yanı o olmuyomu ya nasıl bılıyomusun sureklı artıyo hemde alakasız ınsanlar yanı ordan burdan bıde kız da dııl hanı kızlara abone oluo desem kız erkek boyle karısık sureklı artıyo anlamadım bnde.kendı yapmıomu yanı

canım facebookta böyle bir virüs dolaşıyor yani ben başıma geldiği için biliyorum bizzat yaşadım. durmadan birilerine abone oluyordum hala daha oluyorum kaldırıyorum kaldırınca yeniden abone oluyorum bir süre sonra düzeliyormuş sanırım. hatta eski sevgilimde de vardı aynı sorun ben aynı bilgisiyardan onunkine de girince ona da bulaşmıştı şimdi o da hala apaçi erkeklere abone falan oluyor burdan ben faceye girdiğini anlamış oldum çünkü benimde başıma geldi. bir günde insan bin kişiye arkadaşlık isteği gönderemez facebok bu kadarına izin vermez zaten :)

aay yaaa bende gcıık olurum öle erkekllerreeeee .. facebooku engellesınler tr de yaaaaaaa :D ılıskılernde ıcıne yapıorrr

Back
X