benimde sevgilim eylülde askerden döndü. gitmeden önce psikolojisi daha bozuktu. sürekli kavga ediyorduk. belirsizlik psikolojilerini altüst ediyor. askere gitti tabi çok bunaltıcı bir ortam ne kadar rahat derseniz diyin askerlik işte bunaltıyor. sivil hayatı çok özlüyorlar. askerlik süresince bir kere çok ağır kavga ettik çok kırdı beni ama hatasını anlayıp hemen özür diledi ve bir daha böyle birşey yaşanmadı. hakkını yiyemem hergün beni aradı hiç habersiz bırakmadı. bütün çarşı izinlerini msnde geçirdi (izmir gibi bir yerde askerlik yaptığı halde). çok zor bir dönem iki taraf içinde ama anlayışlı olmak lazım. elimizden geldiği kadar tabi. şöyle düşünün biz sadece onları özlüyoruz. onlarsa herşeyi. sevgilim çıplak ayakla halıya basmayı bile özlediğini söylemişti bana. maalesef askerlik bitince psikolojileride hemen düzelmiyor. benim sevgilim bir süre sivil hayata alışamadı. bir dönem çok kavga ettik ayrılığın eşiğine geldik. (askerlik dönüşü 1.5-2 ay kadar toparlanamadı) tanıyamadığım bir insana dönüşmüştü. ama sonunda herşeyi yoluna soktuk. biraz sabır lazım. birazda karşı tarafı silkelemek lazım kendilerine gelmeleri için. ben sevgilime beni kaybetme korkusu yaşatınca normale döndürdüm. şimdi herşey yolunda.
o günleri yaşamış biri olarak kızlar size tavsiyem sabırlı olmanız ama yeri geldiğinde onu incitmeden kırıldığınızı belli etmeniz ve de anlayışlı olmaya çalışmanız.