Nedir bu elektrik alma/alamama mevzusu

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
Beğenilmeyen insanlardan mı elektrik alınmaz?

Çok güzel insanlardan da alınmadığı olur mu ki..? Çoğumuz bayan yeri gelir çok yakışıklı birindende elektrik alınmadığı olur mu?

Kısaca canlarım benim 4/4 lük olsanda mükemmel olsanda-olmasanda günümüzde moda olan mevzu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum? öpüyorum hepinizi:)))

Enerjiye çok önem veririm. Mesela bir Kıvanç Tatlıtuğ... Herkes tarafından yakışıklı ilan edilmiş.
Hiçbir enerji almıyorum o adamdan .
Ya da bir Burak Özçivit. Bana hiç enerji vermiyor.
Günlük yaşamımda da öyle. Karşımdaki kişi, içime iyi hisler vermiyorsa elektrik almıyorumdur.
Ve insanın elektrik almadığı insanlarla çok takılması, kendi elektriğini azaltır. Buna inanırım.

Hani şu evlilik programlarında pravan açılır görür hemen elektrik alamadım..

ZAMAN İÇİNDE BİR İNSANA ISINILMAZ MI ALIŞILMAZ MI..

Arkadaşlar bile ne zamandan sonra ısınır .hatta başta birbirine gıcık olan insanlar olur

elektrik için karşımdakinin güzel/yakışıklı olması hiç farketmiyor
karşımdaki ile aynı olaya aynı duygularla yaklaşıyorsam sanırım bu elektriktir benim için:26:

İnsanların dünyaya verdiği enerji, aura alanından size ulaşan hissiyatın olumlu adı...
'elektrik almak' yani bir manada karşındakiyle ortak noktalarının oldğunu düşünmek, bunu hissedebilmek anlamında kullanılırdı bir zamanlar.
Aynı konularda benzer fikirlere sahip olmak, jest ve mimikleriyle sizi etkilemesi kısaca 'aynı dili konuşabilme ihtimali' olduğu durumlarda söylenen sözdü...

Ama reyting uğruna yapılan böylesine kişiliksiz programlar sağolsun(!) ;sizin dediğiniz anlamı yani 'görünüşü beğenmek-beğenmemek' nin yandan yemişi haline getirilmiştir.
(Oraya kadar çıkıp onu isterim, şunu silerim, sen gel, o gitsin diyecek kadar açık sözlü olan kişiliklerin de bu ucuz numara ardına saklanması, incelenmesi gerek bir mevzudur o ayrı.)

İki insan çok iyi karakterlere, kariyerlere, görünüme hatta aynı perspektife sahip olsalar bile anlaşamamaları, birbirlerini beğenmemeleri mümkündür.
Zıt kutupların birbirlerine oluşturduğu çekim kanunu, insan ilişkileri bakımından da kabul gören görüştür.

Son düzenleme:
Kişiden kişiye değişen hisler bunlar
Mesela ben magazincilerin peşinde dolandığı, kızların ölüp bittiği ünlü yakışıklılardan hiç hazetmiyorum
Aşık olduğum adamda ortalama boyda, kumral, tombik bişeydi :)

O an seni bir şekilde çekiyorsa tamamdır
Çekmiyorsa isterse dünya yakışıklısı ünvanına sahip olsun.

Evlenme programında söyleninler tamamen saçmalık zaten
"Elektrik alamadım"
Beğenmedim demenin usturuplu söylenişi...

Evlenince çocuklarım benim için sorun değil ananesinde, babanesinde, kocamda bilmem nerde kalacak diyen adam/kadın beni beğense elektrik alsa kaç yazar
Ordakilerle kıyaslama bile bu durumu

Son düzenleme:
ben elektrik diye adlandırmalarını komik buluyorum.anlatılmak istenen bireyler arasındaki duygusal çekim.ve buna çok inanırım.bazı insanların enerjileri yüksektir.bu çekim ilk anda olduğu gibi, sonradan da olduğu oluyo.bende şahsen sonradan olduğu da oldu.ilk etapta fiziksel olarak etkilenmişsem, sonradan duygusal olarak beni çekmeyebiliyor, haliyle fiziki olarak da çekmiyo.şöyle bişey de var, genel anlamda herkesin beğendiği kişilerden şahsen etkilenmeyebiliyorum.

ben erkek arkadasımı ılk gordugumde hıc elektrık alamamıstım..Bi şans verdım tanımak ıcın sımdı ıyıkı tanımısım dıyorum :42: İlla guzel olmak gerekli diye bi şartı yok sanırım bunun..

Hani şu evlilik programlarında pravan açılır görür hemen elektrik alamadım..

ZAMAN İÇİNDE BİR İNSANA ISINILMAZ MI ALIŞILMAZ MI..

Arkadaşlar bile ne zamandan sonra ısınır .hatta başta birbirine gıcık olan insanlar olur

bence o evlilik programlarında genelde cüzdandan elektırık alıyorlar, insan beğendığını merak eder tanımaya çalışır beğenmediğini tanımaya çalışmaz elektırık beğenıye göre olan bişi sanırım

bizim zamanımızda yoktu bu elektirik mevzusu (çok yaşlı değilim ama :)) birisinden ya hoşlanırdık ya hoşlanmazdık.

Esra Erol kazanımlarından biri bu :21:

birisinden hoşlanmıyorsak artık hoşlanmadım demek yerine "elektirik alamadım" diyoruz.

Son düzenleme:
bence bilinçaltıyla alakalı bir durum
yüzyıldardır süren genlerimizle alakalı
çoğunluklada cinsel çekim bence
ama kimse bunu itiraf etmez, sanki hiç kimse cinsel ilişki yaşamıyormuş gibi
:27:
tabii son zamanlarda parada cinsel çekim yaratıyor o ayrı:27:

Back
X