nedir bu face

eferolum09096666

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2014
50
6
13
ben face den cok sikayetciyim esim saatlerce bssindan ayrilmiyor cok mrrak ediyorum kimlerle ne konusuyor tabiki ogrenemiyorum artik bazi kadinlarida anlayamiyorumevli dinlemiyorlar yuva yikmak icin ellerinden geleni yapiyorler neden cok merak ediyorum kendi kadinligimdan utaniyorum ve ayrica kadi gercek bir kadin oldugum icin gurur duyuyorum ne olur bitsin artik bu face yuva yikmak icin degil bunu anlasinlar ya lutfen bu sorunu kafamdan bir turlu atamiyorum yardim efin esim bana karsi soguk degil ama ben bu durumdan cok rahatsixim

ben face den cok sikayetciyim esim saatlerce bssindan ayrilmiyor cok mrrak ediyorum kimlerle ne konusuyor tabiki ogrenemiyorum artik bazi kadinlarida anlayamiyorumevli dinlemiyorlar yuva yikmak icin ellerinden geleni yapiyorler neden cok merak ediyorum kendi kadinligimdan utaniyorum ve ayrica kadi gercek bir kadin oldugum icin gurur duyuyorum ne olur bitsin artik bu face yuva yikmak icin degil bunu anlasinlar ya lutfen bu sorunu kafamdan bir turlu atamiyorum yardim efin esim bana karsi soguk degil ama ben bu durumdan cok rahatsixim
Facete dolanıyor diye kadınlarla konuşuyor demek değil ki bu..Sayfaları geziyordur kendinizi bu kadar üzmenize gerek yok.:KK50:Ayrıca facebookla kadını aldatıp yuva yıkacak adam,o olmasa gider sokaktan bulur diye düşünüyorum yeter ki istesin...

1-şimdi adam facebook'da takılıyorsa sizi aldatıyor demek değil ki...birilerine bakıyordur..eski arkadaslarına yeni arkadaslarına fotolarına paylaşımlarına...hatta oyun bile oynuyor olabilir...
2-ayrıca bu durumu kadınlara yüklemeyin...kimse sizin kocanızı baştan çıkarmak için bilgisayar başında beklemiyordur...sizin eşinize güveniniz yok sanırım...
3-yapacak adam hertürlü yapar..sokakta ,işte,v.s

kocanıza sorun Facebook'da saatlerce ne yaptığını..başka kadınlara yüklenmeyin de....

Facete dolanıyor diye kadınlarla konuşuyor demek değil ki bu..Sayfaları geziyordur kendinizi bu kadar üzmenize gerek yok.:KK50:Ayrıca facebookla kadını aldatıp yuva yıkacak adam,o olmasa gider sokaktan bulur diye düşünüyorum yeter ki istesin...
dogru ama benim esim haddinden fazla yakisikli onunla disari cikmak bile istemiyorumbu durum cok kotu arkadasim bazi kadinlar cok fena bunu ben goruyorum akrabasinin esleri bile kafayi esime takmis durumda ya bende ya onlarda birsey var

KOCANIZA GUVENSENIZE
VE KENDINIZE OZGUVENINIZ OLSUN
ADAMLARIN AKLINDA YOKKEN DUSURECEKSINIZ ALDATMA FIKRINI
ADAMIN YETER KI FARKLI ARAYISLARDA GOZU OLSUN HER TURLU YAPAR EVDE ISTE FACEDE

bak
Biz kadınlarda burda çok vakit geçiriyoruz.. Belki sadece kafa dağıtma stress atma amaçlı surf yapıyordur sadece
in biz na guzel kafa dagitmak icin boyle bir sitedeyiz face den nefret ettigim icin face im yok olsada onlar gibi olamam ciplak fotolar gel goruselimler bunlari ustun koru ekrandan gorebiliyorum ben ne yapscagimi sasirdim

dogru ama benim esim haddinden fazla yakisikli onunla disari cikmak bile istemiyorumbu durum cok kotu arkadasim bazi kadinlar cok fena bunu ben goruyorum akrabasinin esleri bile kafayi esime takmis durumda ya bende ya onlarda birsey var
SENDE SUSLEN KENDINE BAK O ZAMAN
ARKADASLARIN NIYE SENIN KOCANA BAKSIN
KENDI KOCALARI YOK MU SANA YAKISIKLI GELEN BASKASINA GELMEZ
YA DA EVLENMEMISSE ARKADASLARIN EVLI BARKLI ADAMAMA KALDILAR
YA DA RAHATSIZ OLUYOSAN GORUSME ONLARLA
HAYATI KENDINE ZEHIR EDIYOSUN RESMEN.

Allah Allah
Konu o kadar hızlı ilerlemiş ki nabzım hızlandı
Bir anda facede dolanan koca kadınlarla konuşuyor oldu sonra birden yuvalar yıkıldı falan hayırdır nooluyor :KK53:
Fazla kurgusal olduğunun farkında mısınız
BENIMDE NABZIM YUKSELDI PIYASADA BI ERKEK O MU CANIM

Aldatan , aldatmaya yeltenen kocalar hep masum mudur? Neden her zaman baska bir suclu aranir. Evdekine toz kondurmamak icin mi? Ayrilmamaya bahane aramak icin mi? Ister face olsun, ister baska bir sosyal ag , ister baska bir kadin, ister kapici, ister komsu ; is yine kocanizda bitiyor.

Son düzenleme:
BENIMDE NABZIM YUKSELDI PIYASADA BI ERKEK O MU CANIM

belki yapıyordur da konu sahibinde bir düşünceler arası hızlı geçiş var dikkatini bir noktada odaklayıp mantıklı düşünemiyor
neyse bu arada forumda büyük harfla yazmak yasak ceza yemeyesin dikkat et :KK49:

rahatsız olmakta da haklısınız. amacının dışında kullanılıyor bu tür mecralar, hani bir hesabın vardır, sadece akraba ve arkadaşlarını eklersin, iki haftada bir şöyle kontrol edersin eş dosttan haber var mı diye, kapatırsın. evli barklı bir insan bunun dışına çıkmamalı. kulağa despotça geliyor ama sosyal medyayı yoğun kullanıp da ilişkisinde sorunsuz olan pek görmedim. şu kızı niye takip ettin, ilişki durumun neden bekar, fotoğrafını beğenen o adam kim, facebook şifreni bana neden vermiyorsun vs. hiç yoktan insanın tadı tuzu kaçıyor. bence eşinizle oturup konuşun, neden rahatsız olduğunuzu izah edin.

be
SENDE SUSLEN KENDINE BAK O ZAMAN
ARKADASLARIN NIYE SENIN KOCANA BAKSIN
KENDI KOCALARI YOK MU SANA YAKISIKLI GELEN BASKASINA GELMEZ
YA DA EVLENMEMISSE ARKADASLARIN EVLI BARKLI ADAMAMA KALDILAR
YA DA RAHATSIZ OLUYOSAN GORUSME ONLARLA
HAYATI KENDINE ZEHIR EDIYOSUN RESMEN.
tabiki bende cok guzel bir bayanim esim de benimle disarida olmayi fazla sevmiyor cok kiskaniyorum gercekten abartiyomuyim bilmiyorum

evet bazı kadınlar çok fena da eşinizin içinde yoksa bunu yapmak endişelenicek bir durumda yoktur bence...

o kadınlar hep vardı ve hep olacak...

esiniz yakışıklı diye onunla dışarı çıkmamakta ne demek e bu adam sonuçta işede gidiyor değilmi? dışarı çıkıyor yani siz onunla olsanızda olmasanızda.

Biz esimle ikimizde sildik! Ya insanlar artik okadar abarttiki utanmasalar suan tuvaletteyim yazacaklar. Yok birbirine laf sokmalar, yok birbirini kiskanmalar, bana ne milletin hayatindan. Walla ikimizde sildik cokta rahatiz. Ama bir yerde yanlissin. Sucu kadinlara neden atiyorsunki? Erkekte ayni halti yemiyormu? Allah hem erkege hem kadina akil fikir vermis ve iki yol secenegi vermis. Ikiside pislik ve ikiside istiyor sadece kadinlara suc atmamak lazim! Insanin icinde varsa kadin erkek fark etmez yapiyolar.

Back
X