nedir bu face

Çok lazim
sa buralarda boşuna vakit gecirme sonrada bana kiziyorlar görün isteOTE="breakingbadd, post: 36575379, member: 616269"]Eşiniz haddinden fazla yakışıklıysa bir instagram hesabı açsın da biz de sebeplenelim.[/QUOTE]
Cok

Çok lazim
sa buralarda boşuna vakit gecirme sonrada bana kiziyorlar görün isteOTE="breakingbadd, post: 36575379, member: 616269"]Eşiniz haddinden fazla yakışıklıysa bir instagram hesabı açsın da biz de sebeplenelim.
Cok[/QUOTE]
Canım burada eşini övünce sorunlar çözülmüyor ki.

[Q kingbadd, post: 36575379, member: 616269"]Eşiniz haddinden fazla yakışıklıysa bir instagram hesabı açsın da biz de sebeplenelim.[/QUOTE]
Sen heryerde bulursun merak etme arkadasim

Facebook sadece kötü kullanıma yarayan bir şey değil.
Ve yapmak isteyen adam gelir evde faceten mi yapar karısının önünde?
Yapmak isteyen her türlü yapar bence rahatlayın.

[Q kingbadd, post: 36575379, member: 616269"]Eşiniz haddinden fazla yakışıklıysa bir instagram hesabı açsın da biz de sebeplenelim.
Sen heryerde bulursun merak etme arkadasim[/QUOTE]

Eşiniz size saygı göstermiyor siz de gelip burada bize çatıyorsunuz. Kimse eşinize meraklı değil merak etmeyin ama öncelikle eşinizi alın konuşun bıraksın bu Facebook işlerini.

ben face den cok sikayetciyim esim saatlerce bssindan ayrilmiyor cok mrrak ediyorum kimlerle ne konusuyor tabiki ogrenemiyorum artik bazi kadinlarida anlayamiyorumevli dinlemiyorlar yuva yikmak icin ellerinden geleni yapiyorler neden cok merak ediyorum kendi kadinligimdan utaniyorum ve ayrica kadi gercek bir kadin oldugum icin gurur duyuyorum ne olur bitsin artik bu face yuva yikmak icin degil bunu anlasinlar ya lutfen bu sorunu kafamdan bir turlu atamiyorum yardim efin esim bana karsi soguk degil ama ben bu durumdan cok rahatsixim
Esinin kendisiyle çözemediğin sorunu Facebook'u ortadan kaldırarak mı çözeceksin?

Entersagggn

arkadaşım bence sen işe bi hesap açmakla başla da facebookun nasıl biryer olduğu gör
o zaman asıl sorunun eşinde olduğunu anlayacaksın
eşin girdiği sayfalar yüzünden o tarz bayanlarla muhatab oluyo
kimsenin onu bulup rahatsız etme gibi bi çabası yok
kimsede kimseye çıplak foto göndermez normalde
en fazla sözle slm naber diyen olur
onun da çözümü var zaten engeller biter

ama eşin o tarz bayanların bulunduğu sayfalarda fink atarsa foto da atarlar dışarı da çağırırlar
sen bunu anlamak istemiyosun
eşin yakışıklı olduğundan millet bulup rahatsız ediyo sanıyosun
sana bunu anlatmaya çalışıyoruz biz

sana o kadar tavsiye verildi hala gidip eşine tavır bile koyamıyosun
burda insanlara çatıyosun
cidden senin için üzüldüm
yani burda sosyal ağlara bahane bulmakla iş çözülmez lütfen eşinle net bi şekilde konuş artık
vazgeçsin bu işlerden
yoksa sen ömür boyu rahat edemezsin
çünkü boşanmak gibi bi durumun yok anladığım kadarıyla

Back
X