- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.140
- 63
- Konu Sahibi enteldantell
-
işte buna gerek yok ,toplumu boşverip kendimize bakmalıyız,ömür geçip gidiyor ,nasıl mutlu isek başka hiçbirşeyi dşünmeden öyle yaşamalıyızBir yandan evliliği yürütmeyi, bir yandan da bozulan psikolojimizi kırık kalbimizi tamir etmeye çalışıyoruz. Toplumda “boşanmış kadın” algısını yaşamamak için sırf…
Yasamayin. Bu bir tercoh toplumun algisini yemisim. Toplum biziz. Onu sekillendirmek de bizim elimizde. 100 sene once ki bosanmis kadin algisiyla bugun ki algi bir mi? Bu devirde bu kafalara girmeyin artik lutfen. Afganostan da degiliz cok sukurBir yandan evliliği yürütmeyi, bir yandan da bozulan psikolojimizi kırık kalbimizi tamir etmeye çalışıyoruz. Toplumda “boşanmış kadın” algısını yaşamamak için sırf…
Ben hiç yaşamadım bunu boşandığımda.Toplumda “boşanmış kadın” algısını yaşamamak için sırf…
Demet abla günaydınAfganostan da degiliz cok sukur
Toplumda "boşanmış kadın" algısı olsa ne olur? Dünyanın sonu mu?Toplumda “boşanmış kadın” algısını yaşamamak için sırf…
Bir yandan evliliği yürütmeyi, bir yandan da bozulan psikolojimizi kırık kalbimizi tamir etmeye çalışıyoruz. Toplumda “boşanmış kadın” algısını yaşamamak için sırf…
Hatta arttırıyorum;Kizlara "yuvayi kadin yapar" diye diye yalnis akillar verildi nesillerce.
mesele ata erkillik değil aslında,çok büyü ksevgi boşluğu var kadınlarda.Hatta arttırıyorum;
"Erkeğin elinin kiridir"
"Kadınlar çiçektir"
"Anneler melektir"
"Annelik kutsaldır"
"Erkektir yapar"
....
Şu ataerkil düzeni bi yıkamadık gitti babasını satayım.
İşte erkeklerdeki sevgisizlik sorunu da ataerkil sistemin sonucu zaten.mesele ata erkillik değil aslında,çok büyü ksevgi boşluğu var kadınlarda.
ve erkeklerde de çok büyük sevgisizlik sorunu.
erkekleri de bir anne yetiştirdiğine göre yine sevgisiz kalan kadınların doğurduğu sevgisiz erkekler,diper kadınlara işkence ediyor...
Bu lafada sinir oluyorum boşanmış kadın algısıBir yandan evliliği yürütmeyi, bir yandan da bozulan psikolojimizi kırık kalbimizi tamir etmeye çalışıyoruz. Toplumda “boşanmış kadın” algısını yaşamamak için sırf…
Bir yandan evliliği yürütmeyi, bir yandan da bozulan psikolojimizi kırık kalbimizi tamir etmeye çalışıyoruz. Toplumda “boşanmış kadın” algısını yaşamamak için sırf…
E siz böyle düşünürseniz o algıyı yıkamayız ki.Bir yandan evliliği yürütmeyi, bir yandan da bozulan psikolojimizi kırık kalbimizi tamir etmeye çalışıyoruz. Toplumda “boşanmış kadın” algısını yaşamamak için sırf…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?