Nedir bu güven sorunu ?

banu00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
32
2
36
İstanbul
.......................................................................................................................................

Son düzenleme:
Belki ilişkiniz yeni olduğu için böyledir ama zor bir durum cidden. Erkek arkadaşının sana güvenmeyi öğrenmesi gerekiyor ciddi ciddi, bu durumu otur konuş onunla, daha önce tecrübe ettiği bir durum böyle olmasına sebep olmuş olabilir.

Belki ilişkiniz yeni olduğu için böyledir ama zor bir durum cidden. Erkek arkadaşının sana güvenmeyi öğrenmesi gerekiyor ciddi ciddi, bu durumu otur konuş onunla, daha önce tecrübe ettiği bir durum böyle olmasına sebep olmuş olabilir.
Evet doğru söylüyosun :(

sana olan sevgisinden şüphe duyma bence bi ilişkide güven çok önemlidir ama ilerleyen zamanlarda senin hal ve hareketlerinle bu konunun üstesinden gelebilirsiniz... umarım herşey yoluna girer canım :)))

sana olan sevgisinden şüphe duyma bence bi ilişkide güven çok önemlidir ama ilerleyen zamanlarda senin hal ve hareketlerinle bu konunun üstesinden gelebilirsiniz... umarım herşey yoluna girer canım :)))

Ben yapabileceğimin fazlasını yaptım onun güvenini kazanmak için.Aslında içimden geldiği gibi davrandım hiç yapmacık olmadım.Ama bunu görmezden gelircesine bana misilleme yapması gerçekten üzüyo beni.Bilmiyorum karmakarışığım.Sanırım tek çare zamana bırakmak senin de dediğin gibi...

Back
X