nedir bu haller ??

bı kac uyeye sureklı acıkladıgım tek bısey var. kıskanclıgı benım nısan anıma kadar yokdu nişanımda tuttugu tavır dugune kadar surdu dugunden snra hamıle kaldıgımda aramız yıne ben bekarkenkı gibi oldu . bebegımı kaybettıgımde ısler tyıne değişti ve bu raddeye kadar geldı .

kuzenım 32 yasında. abim gibi ama tabı kuzen öz abim olmuyor malesef olmasnı cok ısterdım ck severım cunku . yapacak bısey yok yıne de kk ya danısmak ıstedım. niye gırer boyle trıbe anlamyrm anlayamyrm

Her halükarda altınını tak gel gerek yok fazlasına

Ben bazen kendimi bile çekmiyorum siz nasıl milletin tribini çekiyorsunuz?
İnanın kinaye için demiyorum. Hayranım böyle insanlara ama yapamıyorum.
Mesafe candır diyorum ve susuyorum....

Ben bazen kendimi bile çekmiyorum siz nasıl milletin tribini çekiyorsunuz?
İnanın kinaye için demiyorum. Hayranım böyle insanlara ama yapamıyorum.
Mesafe candır diyorum ve susuyorum....
bende sizin gibilere hayranım ınanın. bişeyleri takmamayı cok isterdm.

bende sizin gibilere hayranım ınanın. bişeyleri takmamayı cok isterdm.

Kim için takıyorsunuz önce onu düşünün.
O sizi takıyor mu ya da?
Siz buraya üzülüp konu açtınız mesela sizin için önemli bir konu gibi gözüküyor.
Onun aklına bile gelmiyordur eminim.
Böyle düşününce daha kolay oluyor her şey.

dogru soyluyorsunuz aslında ben kafamda baya buyutmusum .. bundan snra boyle yapıcamm

Üstüne düşünmeye bile gerek yok.Sonuçta sen bi rahatsızlık geçirmişsin ve aramamış.Senin de üstüne düşmene gerek yok.Mesafeliyse mesafeli ol sen de.Hayatında ille de olması gereken bir insan değil.Yarın sen de bebek sahibi olduğunda zaten kendi hayat meşakatine düşeceksin.Kimseyi kafaya takmaya değimez.

Sahsen beni bos gebeligimde arayip sormayani,nisanimda terslik yapani,bu konuda konusmak istemiyorum diyip bozani kale almazdim.
Niye bu israr sizde ki.oturup ozel biseyler yapma cabasi falan?

Ya ne kadar detayciyiz biz kadinlar! Madem bastan bakislari kiskanccaydi niye o kadar samimiyet kuruldu? Madem iyiydi sonradan neden kotu oldu ??

Tak ceyregini gel bosver vicik vicik akraba iliskilerine gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…