• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir bu haller ??

Konu nasıl başladı nasıl gelişti anlamadım açıkçası,beni kıskandı ya bağlandı neyse...

Bu olanları hamileliğe bağlaman için daha önce aranızın iyi olması gerekirdi ama öyle değilmiş nişanda düğünde tavrı ortadaymış demek ki senden çok hazetmiyo altınını takar çıkar gelirsin evine
bı kac uyeye sureklı acıkladıgım tek bısey var. kıskanclıgı benım nısan anıma kadar yokdu nişanımda tuttugu tavır dugune kadar surdu dugunden snra hamıle kaldıgımda aramız yıne ben bekarkenkı gibi oldu . bebegımı kaybettıgımde ısler tyıne değişti ve bu raddeye kadar geldı .

Abinin değil kuzeninin eşi değil mi ? Bu durumda doğacak bebek yeğenin bile olmuyor aslında.Anneye ne kadar yakınsan bebeğe de o kadar yakın olabiliyorsun.
Durumun sadece hamilelikle alakası olmadığı belli.Önceden çikolata ve düğün tripleri yaşanmış.Bence fazla çabalama çünkü iş olacağına varıyor.Benim de kuzenimle benzer bir durum oldu.Tecrübeyle sabittir,maalesef kuzeninle eskisi gibi olamayacaksınız.
kuzenım 32 yasında. abim gibi ama tabı kuzen öz abim olmuyor malesef olmasnı cok ısterdım ck severım cunku . yapacak bısey yok yıne de kk ya danısmak ıstedım. niye gırer boyle trıbe anlamyrm anlayamyrm

bı kac uyeye sureklı acıkladıgım tek bısey var. kıskanclıgı benım nısan anıma kadar yokdu nişanımda tuttugu tavır dugune kadar surdu dugunden snra hamıle kaldıgımda aramız yıne ben bekarkenkı gibi oldu . bebegımı kaybettıgımde ısler tyıne değişti ve bu raddeye kadar geldı .

Her halükarda altınını tak gel gerek yok fazlasına

Ben bazen kendimi bile çekmiyorum siz nasıl milletin tribini çekiyorsunuz?
İnanın kinaye için demiyorum. Hayranım böyle insanlara ama yapamıyorum.
Mesafe candır diyorum ve susuyorum....

Ben bazen kendimi bile çekmiyorum siz nasıl milletin tribini çekiyorsunuz?
İnanın kinaye için demiyorum. Hayranım böyle insanlara ama yapamıyorum.
Mesafe candır diyorum ve susuyorum....
bende sizin gibilere hayranım ınanın. bişeyleri takmamayı cok isterdm. :KK54:

bende sizin gibilere hayranım ınanın. bişeyleri takmamayı cok isterdm. :KK54:

Kim için takıyorsunuz önce onu düşünün.
O sizi takıyor mu ya da?
Siz buraya üzülüp konu açtınız mesela sizin için önemli bir konu gibi gözüküyor.
Onun aklına bile gelmiyordur eminim.
Böyle düşününce daha kolay oluyor her şey.:KK52:

Kim için takıyorsunuz önce onu düşünün.
O sizi takıyor mu ya da?
Siz buraya üzülüp konu açtınız mesela sizin için önemli bir konu gibi gözüküyor.
Onun aklına bile gelmiyordur eminim.
Böyle düşününce daha kolay oluyor her şey.:KK52:
dogru soyluyorsunuz aslında ben kafamda baya buyutmusum .. bundan snra boyle yapıcamm :KK9:

Kızlar merhaba ; bıraz uzun olacak ama ,
kuzenımın eşi var suan da hamıle . aramızda 1 saatlık bı yol var. gıdemıyorum edemıyorum.
aıleden cok fazla kımse gıdemıyor. uzak mesafe çünkü.
Neyse aynı anda hamıle kaldık ben bos gebelık geçirdim. o suan 6. ayında sureklı yazısıyorduk edıyorduk ben bos gebelık gecırınce 1 hafta kadar yazamadım cunku evde yattım ve acıkcası ondan bekledım . sonrasında ben ona yazdım o da oyle geçmiş olsun dedi. aramadı sormadı.hamılelık psıkolojısı dıye cok ustelemedım.
Geçen bi yerde görustuk akraba ortamında. karnı kocman olms bende dedim cinsıyetını ogrendınız mı hayır dedi. sasırdım cunku 6 aylık bı bebegın coktan cınsıyetı bellı olmus olr.
aa doktoramı gıtmedın dedım bu konuda konusmak ıstmyrm dedı.
neyse bende ustune gitmedım.
geçen gün teyzemle (kaynanası) konustum cınsıyetını bana soyledı ama kımseye soylememı ıstmyr dedi.
bende saglıklı olsun hala da noldugu pek onemlı değil dedim kapattım. ama cok kırıldım.
kuzenmle konustum (eşiyle) nıye gelmıyorsun etmıyorsun dıye gayet guzelce konustuk doguma ınsallah benıde anla esım ısten gec gelıyor hafta sonu da yok dedim haklısıın canım saglık olsn dedı. eşin nasıl dedım cok ıyı bu aralar dedı. selam soyle dedim tamam dedı. agustosda dogumu var.
ben boyle bebek sepeti yapmak ıstyrdum sonucta yıgenım dogacak ama sırf boyle yaptıgı ıcn tum ıstegım gitti.
bu arada benım nısanım evde oldu. nısanımda hıc mutfakdan cıkmadı gelen cıkolata tepsısını de fırlatmıs atmıs dolaba . cok sınırlydı benım nısanımda . bı cekıl demıstı bana hatta. ben sasırdım abımle mı kavgalı acaba demstım hatta.
ona baklava göturmsutuk bız onun nişanda. ozellkle hazuılanıp cıkolata goturulmedı
benm düğünmde hıc kalkmadı oynamadı . esıyle dans ettı oturdu. kamera kayıtlarında bana bı bakısı var dusman gıbi. düğün cd mı ızleyınce orayı atlamak zorunda kalyrm insanlar laf etmesın dıye. kamera cok net cekmıs cnku .halamın kzyla konustum bence kıskandı senı dedi. ona nıkah yapıldı. takısı az takldı. abımın bekar evıne gelın gıttı esyası alınmadı. cıkolata goturulmedi. acaba ondan mı bılmyrm ama bu yaptıgı cok gereksız gelyr bana . ve boyle yapınca ozel hedıye hazırlamasam mı ceyrek mı taksam dıyorum sadece. esım ceyrek takcaktı bende hedıye hazırlıcaktım etcektım sadece ceyrek mı taksam ?? yoksa tum bu tavırlarına hamılelıkten dıyıpde her ıkısını de mı yapsam ??
Üstüne düşünmeye bile gerek yok.Sonuçta sen bi rahatsızlık geçirmişsin ve aramamış.Senin de üstüne düşmene gerek yok.Mesafeliyse mesafeli ol sen de.Hayatında ille de olması gereken bir insan değil.Yarın sen de bebek sahibi olduğunda zaten kendi hayat meşakatine düşeceksin.Kimseyi kafaya takmaya değimez.

Sahsen beni bos gebeligimde arayip sormayani,nisanimda terslik yapani,bu konuda konusmak istemiyorum diyip bozani kale almazdim.
Niye bu israr sizde ki.oturup ozel biseyler yapma cabasi falan?

Ya ne kadar detayciyiz biz kadinlar! Madem bastan bakislari kiskanccaydi niye o kadar samimiyet kuruldu? Madem iyiydi sonradan neden kotu oldu ??

Tak ceyregini gel bosver vicik vicik akraba iliskilerine gerek yok

Back
X