Saç Rengi ve Saç Boyama Nedir bu kararsızlığımdan çektiğim

Beybisi1234

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2016
31
4
16
30
bir sene öncesine kadar saçımda hiç boya yoktu daha sonra rahat battı derler ya aynen işte öyle saçımda yapmadığım işlem kalmadı kuaförümü değiştirdim işte o gün hayatımın en büyük hatasını yaptım ve saçlarım koptu gitti güzelim saçlar ben esmerim çoğu kişi kendi saç rengimin yakıştığını az bir kısımı ise şimdiki rengin yani sarıya yakın rengin yakıştığını söylüyor şu an saçımda oryal ile açılmış ama ben kızıl kahve istiyorum sizce yaptırmalımıyım kızlar yardım lütfen

bir sene öncesine kadar saçımda hiç boya yoktu daha sonra rahat battı derler ya aynen işte öyle saçımda yapmadığım işlem kalmadı kuaförümü değiştirdim işte o gün hayatımın en büyük hatasını yaptım ve saçlarım koptu gitti güzelim saçlar ben esmerim çoğu kişi kendi saç rengimin yakıştığını az bir kısımı ise şimdiki rengin yani sarıya yakın rengin yakıştığını söylüyor şu an saçımda oryal ile açılmış ama ben kızıl kahve istiyorum sizce yaptırmalımıyım kızlar yardım lütfen
Canım şuan saçın açılmış durumda mı ?

Canım istediğin rengi ve şuanki saçını sen biliyorsun tutar diyorsan içinde kalmamasını öneririm esas yıpratan saçı açma işlemi zaten biliyorsun. Esmerim diyorsun bence öyle koyu tenlere koyu kızıllar daha hoş duruyor saçını koyu bir renge boyatıp sonra pişman olacağına (tekrar açtırman da gerekecek) dilediğin renge boyamalısın.

Back
X