• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu kavga cıkarma cabalari

aysegguuul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
217
31
18
Ankara
İyi aksamlar ben lise öğrencisiyim henüz kimseyi tanidğim samiyetim yok kimseyle cunku bu yeni okulum her neyse ben bir cocuga asık oldum ve o cocugun eski sevgilisinin kuzeni bizim sinifta benim o cocuktan hoslandiğimi falan nasil anladi bilmiyorum ama gidip hemen yetistirmis kuzenine ve daha sonra kuzenin yakın arkadaslari bana tenefüste falan sürekli ters ters bakiyolardi ve bir gün hoslandiğim cocuk geldi yanima seni tehdit ederlerse mutlaka söyle diye cunku birazda onun yüzünden cıktı yakın oldugu arkadaslarina benden bahsediyodu bana bakarak yani bunu anliyodum kızlar plan yapmislar güya beni döveceklerdi fakat hoslandıgım cocuk onlarla konusup engel olmus o hoslandiğim cocuk da sanirim benden hoslaniyo ama belki hoslanmiyodur bilmiyorum ama o kizlar hala benden mefret ediyo okulda genelde bütün kizlar beni sevmiyo en ufak seyde kavga cıkarmaya calisiyolar bunu anliyorum yani onlarin yaninda zaten cok ınce bisey kalıyorum dayak yicem diye falan cok korkuyorum üzülüyorum baya beni tanimadan nefret etmelerinede en cok üzülüyorum ve benden büyüklerim olarak sizden yardım almak istiyorum napmalıyım?

Canım keşke duygusal şeylerden önce arkadaşlarını tanımaya calissaydin. Ne acelen vardı ki bunlar için. Onyargi oluşturmuş bu durum bence.

Bu aşk meşk işlerini bırak biraz, öncelikle okuluna alışmaya ve arkadaşlık kurmaya bak, nasıl anladığını bilmiyorum falan deme kimse kimsenin aklını okuyamadığına göre belli etmişsin işte. Nefret etmelerine falan bakma, seni tehlikeli görmedikleri sürece olay çıkartacak değillerdir, kendine güvenin olsun. Çocuğun senin için konuşmasıyla da havaya girme durduk yere icat çıkarma. Önce okuluna alış, arkadaşların olsun, insanlar seni tanıdıkça birini seversin, çevredekilerden de olumsuz tepki almazsın. Ama yeni gelip eski davalardan haberdar olmayarak ortaya atlarsan, bu değişik ne yapıyo böyle? diyebilirler, demişler de zaten.

İyi aksamlar ben lise öğrencisiyim henüz kimseyi tanidğim samiyetim yok kimseyle cunku bu yeni okulum her neyse ben bir cocuga asık oldum ve o cocugun eski sevgilisinin kuzeni bizim sinifta benim o cocuktan hoslandiğimi falan nasil anladi bilmiyorum ama gidip hemen yetistirmis kuzenine ve daha sonra kuzenin yakın arkadaslari bana tenefüste falan sürekli ters ters bakiyolardi ve bir gün hoslandiğim cocuk geldi yanima seni tehdit ederlerse mutlaka söyle diye cunku birazda onun yüzünden cıktı yakın oldugu arkadaslarina benden bahsediyodu bana bakarak yani bunu anliyodum kızlar plan yapmislar güya beni döveceklerdi fakat hoslandıgım cocuk onlarla konusup engel olmus o hoslandiğim cocuk da sanirim benden hoslaniyo ama belki hoslanmiyodur bilmiyorum ama o kizlar hala benden mefret ediyo okulda genelde bütün kizlar beni sevmiyo en ufak seyde kavga cıkarmaya calisiyolar bunu anliyorum yani onlarin yaninda zaten cok ınce bisey kalıyorum dayak yicem diye falan cok korkuyorum üzülüyorum baya beni tanimadan nefret etmelerinede en cok üzülüyorum ve benden büyüklerim olarak sizden yardım almak istiyorum napmalıyım?
Lise böyle maalesef, bende liseden 2014 cikisliyim hergünüm kavgayla geçerdi, bende zayıfım ama asla korkmadim tek başıma 10 kisinin üzerine yürüdüm. Hicbisey yapamazlar, korktugunu anlarlarsa daha kötü olur.

Okulda tek kalmak kotu bisey tek basina onlarla basa cikamazsin, sevgilin varmia gibi bi izlenim biraksan nasil olur? Hem cocugun da senden hoslanip hoslanmadigini anlarsin hem ogrenmisse senin ondan hoslandigini bi taraflari kalkmistir simdi biraz kiskandirmis da olursun hem kizlar da belki seni dovme fikrini akillarindan atarlar. Ergenler ya bu yuzden insan mi dovulur cocuk tapulu mallari sanki hepsini elime gecirmek istiyorummmmm cocuk cocuk hareketler yaa!!!!

Bikac kiz toplanip bi kisiyi dovmeye kalkiyorsa , kopek surulerinden farklari yoktur korktugunu anlarlarsa daha cok ustune gelirler ve birbirlerinden cesaret alirlar :)bende boylu poslu iri degilim ama bende lise okudum bende sorunlar yasadim kimsedende dayak yemedim ha ugrastiklarim oldu mu oldu hatta kavgada etmisligim var ama korkma daha cok ustune gelirler hatta acik tehtit ederlerse rahatsizlik verirlerse bunu okulla paylasmaktan sakin cekinme

Lise ve kendini bilmez insanlar cok vardi benim okudugum okuldada gecerlen baksan miye baktin deyip kavga edenler sen uzak dur gidip konus yda kavga cikmadan

Anladığım kadar seni grubun içine almamışlar resmen dışlamışlar ya çok güzel kızsın yada çok markalı şeyler giyiniyorsun ama bu kızlar seni ruhen çökertmeye çalışıyorlar bu aşk işlerine bulaşman kötü olmuş eğer döverlerse seni okuldan atılma ihtimalinde var bunları neden annenle paylaşmıyorsun ? Sana en iyi yardım edecek olan annen

Lise hayatı biraz acımasız maalesef.Pısırık durursan ezerler.Sert dur,sana bakanları görmezden gel,ama başın dik olsun.Biri bir şey dedi mi cevap ver.En olmadı rehber hocana söyle.

Back
X