- Konu Sahibi aysegguuul
İyi aksamlar ben lise öğrencisiyim henüz kimseyi tanidğim samiyetim yok kimseyle cunku bu yeni okulum her neyse ben bir cocuga asık oldum ve o cocugun eski sevgilisinin kuzeni bizim sinifta benim o cocuktan hoslandiğimi falan nasil anladi bilmiyorum ama gidip hemen yetistirmis kuzenine ve daha sonra kuzenin yakın arkadaslari bana tenefüste falan sürekli ters ters bakiyolardi ve bir gün hoslandiğim cocuk geldi yanima seni tehdit ederlerse mutlaka söyle diye cunku birazda onun yüzünden cıktı yakın oldugu arkadaslarina benden bahsediyodu bana bakarak yani bunu anliyodum kızlar plan yapmislar güya beni döveceklerdi fakat hoslandıgım cocuk onlarla konusup engel olmus o hoslandiğim cocuk da sanirim benden hoslaniyo ama belki hoslanmiyodur bilmiyorum ama o kizlar hala benden mefret ediyo okulda genelde bütün kizlar beni sevmiyo en ufak seyde kavga cıkarmaya calisiyolar bunu anliyorum yani onlarin yaninda zaten cok ınce bisey kalıyorum dayak yicem diye falan cok korkuyorum üzülüyorum baya beni tanimadan nefret etmelerinede en cok üzülüyorum ve benden büyüklerim olarak sizden yardım almak istiyorum napmalıyım?