bu sabah dusunmekten uyuyamadim
benim dogum yapmama az kaldi, kaynanam turkiyede suanda ama ramazan ayinin ortasinda buraya gelecek
bunlar bebegin cinsiyetinin kiz oldugunu ogrendiklerinde kaynanamda kayinpederimde hayirli olsun demediler soguk davrandilar ben ne kadar uzuldum agladim sanki benim mi elimde cinsiyet secimi
ahirette versinler bakalim bana yaptiklarinin hesabini ne haklari var beni uzup kirmaya nefret ettirmeye
bende dogumdan sonra annemin gelip bi kac gun yanimda kalmasini bana bakmasini planliyorum ama hal boyle olunca annemle bizi yalniz birakmaz sabah erkenden gelir gece evine gider o zman ben ne anladim annemle basbasa kalamadiktan sonra zaten annemle farkli sehirlerdeyiz o kadinda bir gram dusunce yok ki demez hic annesi gidene kadar yalniz birakiyim !!
yuzunu gormeye tahammulum kalmadi hamileligimi hep stresli gergin gecirdim ve hala o sekil devam ediyorum.
1 -2 hafta sonra annemi cagircam buraya buzluga biseyler yapip koymak icin hafif yemek, borek tarzi seyler son aylarda bana kolay olsun diye bunu bile kaynanam gelmeden yapiyorum kuzenim anlatiyor gecen gun; kayinvalidesi yemegini isini yapip kizi annesiyle yalniz birakiyormus nasil gipta ettim ozendim
esime bu konuyu acmadim ne diycem ki ne sekilde soylersem soyleyim sonucta kisaca annen gelmesin demek olacak
dusunuyorum atiyorum tutuyorum bu kadin niye hic beni anlamiyor o da bir gelin olmustu ve kayinvalidesi ona cok ama cok iyi davraniyormus buraya cat kapi kac kere geldiginde rahatsizligimi iyice belli ettim ama tinlamadi bile sabah erkenden gelip gece 11de gitti gun icinde yedi icti yatti uyudu yanimda deli oldum :s suanda gorumcesinin kizi evleniyormus ona oturmus ceyiz icin biseyler hazirliyormus bana bir mendil yapmadi kendi gelini oldugum halde ve suan demiyor torunum olacak orgu yapim hirka fln gibi.. ama baska biri icin ceyiz yapmasini biliyor isde boyle vurdumduymaz bi insan
ne yapiyim ben

Son düzenleme: