Kayın valide sorunu bende de var ama biraz farklı. Bizimkinin huyu ailesinden seçtiği bazı kişilere kul köle olmamızı istiyor. Onlarla dost olayım gece gündüz gidip geleyim. Nerde görsem iki elim kanda olsa o seçilmiş kişilere koşturup selam hal hatır ile kalmayayım iltifatlar düzeyim. Benden küçük bile olsa yer vereyim. Falan filan. Kendisi sürekli böyle bana laf dokunduruyo durup imalarda bulunur.mesela: bilmem kim ablan da seni sordu arada bir onlara git. Napar bi başına evde dediler.gibi bahanelerle sürekli günlük rapor almaya çalışır ve yönlendirmeye uğraşır. Kalbi kırılmasın diye susuyorum ama ne balayimdan birşey anladım ne de ilk bir ayımdan. Onun istediklerini yapmaktan eşimle basbasa kalamadım. Sonra eşim ise başladı ve biliyor musunuz eşim bir gitti mi 15 günde bir kez 18 saat falan gelip kalabilir tam ir gün bile değil. İşi öyle zor. Ve ben artık usandım benden Onlarca yaş büyük kişilerle zorla oturmalardan ya da iğrenç ve zorunlu yemeklerden. Sabah 9 da pirzola yiyip kola içmediğim için üstelik yemeği elimle yemediğim için eleştirildi. Neden çatal bıçak kullanıyorsun bize alış diye.. yani kayın valide olmasa insan olarak ele alsak sadece yine düşüncesizce egemenlik kurma çabası ben ne dersem o olacak derdi başka birşey değil bizdeki. Ne yapabilirim bilmiyorum ama giderek beni kendilerinden uzaklastiriyorlar.