• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu kaynana sorunu!! onlarda hic gelin olmadi mi :-((

bende kayinvalidemle birlikte oturuyrm ve 32 haftalik hamileyim ayni evin icindeyiz cok zor bide ablamla eltiyimm aslinda guzel ama heo bizi eziyolar kaynanam anca is yaptirma dersindee burdan tasinmak istiyrm bana ne yaomma gerektigiyle ilgili fikir verirsen sevinirikmm
Yanliz konu 2012 nin kadinin bebegi 4 yasina gelmis

Kayın valide sorunu bende de var ama biraz farklı. Bizimkinin huyu ailesinden seçtiği bazı kişilere kul köle olmamızı istiyor. Onlarla dost olayım gece gündüz gidip geleyim. Nerde görsem iki elim kanda olsa o seçilmiş kişilere koşturup selam hal hatır ile kalmayayım iltifatlar düzeyim. Benden küçük bile olsa yer vereyim. Falan filan. Kendisi sürekli böyle bana laf dokunduruyo durup imalarda bulunur.mesela: bilmem kim ablan da seni sordu arada bir onlara git. Napar bi başına evde dediler.gibi bahanelerle sürekli günlük rapor almaya çalışır ve yönlendirmeye uğraşır. Kalbi kırılmasın diye susuyorum ama ne balayimdan birşey anladım ne de ilk bir ayımdan. Onun istediklerini yapmaktan eşimle basbasa kalamadım. Sonra eşim ise başladı ve biliyor musunuz eşim bir gitti mi 15 günde bir kez 18 saat falan gelip kalabilir tam ir gün bile değil. İşi öyle zor. Ve ben artık usandım benden Onlarca yaş büyük kişilerle zorla oturmalardan ya da iğrenç ve zorunlu yemeklerden. Sabah 9 da pirzola yiyip kola içmediğim için üstelik yemeği elimle yemediğim için eleştirildi. Neden çatal bıçak kullanıyorsun bize alış diye.. yani kayın valide olmasa insan olarak ele alsak sadece yine düşüncesizce egemenlik kurma çabası ben ne dersem o olacak derdi başka birşey değil bizdeki. Ne yapabilirim bilmiyorum ama giderek beni kendilerinden uzaklastiriyorlar.

Böyle KV ile ilgili konu açanlara hep aynı şeyi diyorum. "ŞÜKÜR ET, EVİN AYRI"
Evi ayrı olmayanlar ne yapsın ? Ben mesela aynı evde oturuyoruz KV ile.. Keşke ayrı evim olsa da tek derdim KV'nin düşüncesizliği olsa :(

En çok bebegin etkileniyor tinlama kaynanani insallah hersey olumlu olur senin için :anne:
Bu ara da bende Fransa dayım sen neresindesin:dondurma:

Uzun zaman olmadi buraya üye olalı kızlar ama dayanamıyorum biriyle konuşmam lazım.doğum yaptım kızım iki aylık biraz sorunları vardı anne lerde kaldim.çocuk düzeldi eve geldim koca ma cocugumla mutlu olucam diye hayaller kurarken cocuk ağlamaya başladı birgun hic susmadi.esim de kaynanamı getirdi.bana hiç bir faydası yok öğlene kadar yatiyo.kalkınca da başım da konuşup duruyo.akşam oğlu gelince de sanki çocuğa akşama kadar bakıyormuş gibi konusuyo.deli olacam yaa.

Back
X