- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.621
- 598
Evet en hatalı olan kişi kaynım maalesefkaynının hatası daha buyuk aslında annesıne anne doguracak olanın ne ıstedıgı onemlı dese orda konu kapanırdı
esı olarak keske en guzel dogum hedıyesını verıp doguran sensın ısım hakkı senın deseydı esıne

olan oldu işte .
  olan oldu işte . Hayır yani kendi ismi koyuldu da ölümsüz mü oldu , boyu bi kaç santim daha mı uzadı , başı göğe mi erdi yani noldu . Ben anlamıyorum bu kaynana kayınpederin ismi toruna verilince ne oluyo .

Eve döndük bir haftalık filan lohusayim,kaynım geldi yigenini görmeye.Kendisinin de çocuğu yoktu.Bana neden annesinin ismini koymadığı mi ....annesinin ismini koysam ,bir gün kendisinin çocuğu olsa,o da kız olsa benim adımı koyacakti oldugunu
Eve döndük bir haftalık filan lohusayim,kaynım geldi yigenini görmeye.Kendisinin de çocuğu yoktu.Bana neden annesinin ismini koymadığı mi ....annesinin ismini koysam ,bir gün kendisinin çocuğu olsa,o da kız olsa benim adımı koyacakti oldugunu soyledi."Eeee direk kendi annenin ismini koyarsın çocuğuna
soyledi."Eeee direk kendi annenin ismini koyarsın çocuğuna  Ama sen de haklısın benim ismim çok güzel ve anlamlı ,kendi ismimi kızıma koymam abes olurdu" dedim.Kaynimin 10 ay sonra bir oğlu oldu ve koyduğu isimde babasının isminden  bir harf  bile yok
Ama sen de haklısın benim ismim çok güzel ve anlamlı ,kendi ismimi kızıma koymam abes olurdu" dedim.Kaynimin 10 ay sonra bir oğlu oldu ve koyduğu isimde babasının isminden  bir harf  bile yok