Ne güzel ya sağlıkla doğur inşallah bizde hamile kalırız denıyıruz ama sonucsuzAllah gönlüne göre versin arkadaşım ins en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur çok geçmiş olsun
Hiç bişey kullandın ı soğan suyu VS Bana doktor folic adlı folik asiti verdi de bir bucuk aydır içiyorum artı soğan suyu da içtimBende 1 tane basit kist var 1 tane de çikolata kisti var ve 6 haftalik hamileyim canım hamile kalabilirsin bir sakınca yok yani
Rabbim zaman vermis canim ben oyle dusunuyirum bizi evlatla siniyorBende bebeğim olsun istıyorum ama olmadı hala ikinciye
İnşaaalllaahhh en kısa vakitte bizimde olur canım haberlerini beklıyorumRabbim zaman vermis canim ben oyle dusunuyirum bizi evlatla siniyor
Insallah canim rabbim hayirlisiyla nasip etsin hayirsizsa hayra cevirsinİnşaaalllaahhh en kısa vakitte bizimde olur canım haberlerini beklıyorum
AminnnnInsallah canim rabbim hayirlisiyla nasip etsin hayirsizsa hayra cevirsin
CNım ben kullanıyorum Bi bucuk aydır folic adında inşallah etkili olurHe bu arada gebelikten önce de mutlaka ilk 3 ay folik asit kullanın bu çok önemli kızlar ilk 3 ay olmasa bile 1 ay da olsa mutlaka kullanın
Canim benson hamileyken kullandim sonra kullanmadim simdi diofol diye folikasit kullaniyorumCNım ben kullanıyorum Bi bucuk aydır folic adında inşallah etkili olur
Bende doktor verdi gebelik istıo musun dedi evet dedım sanırım işe yarar canımCanim benson hamileyken kullandim sonra kullanmadim simdi diofol diye folikasit kullaniyorum
İnsaallah canim aslinda gebelik dusunen kisi 3ay oncesinden baslamasi gerekiyormusBende doktor verdi gebelik istıo musun dedi evet dedım sanırım işe yarar canım
Ben bir bucuk aydır kullanıyorum Bi taraftan çalışmalar devam edıor ama sonuc hala yokİnsaallah canim aslinda gebelik dusunen kisi 3ay oncesinden baslamasi gerekiyormus
Ben bir bucuk aydır kullanıyorum Bi taraftan çalışmalar devam edıor ama sonuc hala yok
3 bucuk yıllık evliyim 31 aylık bir oğlum var canım ikinciyi istıoruz 25 yasındayım ya senİnsaallah olucak canim sabirla beklemek lazim sen kac senedir evlisin ilkmi istiyosun yas kac
Canim bende 6senelik evliyim 24yasimdayim ilk cocuk icin cabaliyoruz bi dusuk yasadim canim bnmÜç b
3 bucuk yıllık evliyim 31 aylık bir oğlum var canım ikinciyi istıoruz 25 yasındayım ya sen
Kıyamammm canım yaCanim bende 6senelik evliyim 24yasimdayim ilk cocuk icin cabaliyoruz bi dusuk yasadim canim bnm
Kıyamammm canım ya
Ben herzaman derim rabbimin sinavi dusugumu yasadim zmanda dedim yiyecek ekmegi yokmus olsaydi olurdu zaten o dusukten sonra sigorta sorunu cikti onu hallettik sonra ben kan verdim esim gidemedi yani hep onume engel cikinca esim zamani var hani bi soz varya dua edersin zamani vardir ya siniyordur ya sabri deniyordur yada mutlu son vardir iste ben belkide son asamaya gelmek uzereyimdirKıyamammm canım ya
İnşallah Rabbim nasip eder canım kıyamam üzüldüm sana da kendıme de bu ara üzülorum sorma kötüBen herzaman derim rabbimin sinavi dusugumu yasadim zmanda dedim yiyecek ekmegi yokmus olsaydi olurdu zaten o dusukten sonra sigorta sorunu cikti onu hallettik sonra ben kan verdim esim gidemedi yani hep onume engel cikinca esim zamani var hani bi soz varya dua edersin zamani vardir ya siniyordur ya sabri deniyordur yada mutlu son vardir iste ben belkide son asamaya gelmek uzereyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?