Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Kızların gözlerini bağlayalım en iyisi, hayır üniforma sevdası nedir diye isyan ediyorsun sevgilin üniformalı, en iyisi üniformasız birini bul :KK53:

Maşallah yakışıklına da aile bilgisini neden verdin acaba :D

Bu üniforma giyen erkeklerin kendini kaf dağında görmeleriyle alakali biraz. Etraflarina oyle bir enerji yayiyorlar, sonra kendilerinden kaynakli oldugunu unutup herkes bana hasta havasina giriyorlar.
Gecen yaz oldukca kucuk bir yerlesim yerinde otobus bekliyorum. Bir polis arabasi durdu önümde. Herkesin herkesi tanidigi turde bir yerden bahsediyorum bu arada. Agzi kulaklarinda , selam verdi, ben de verdim. Falanca tarafa dogru mu gidiyorsunuz dedi, hayır dedim. Hay Allah ben o tarafa gidiyorum da sizi de birakayim diyecektim dedi. Otobus gidiyor benim gidecegim yere tesekkur ederim dedim, aslinda isim olmasa ben de götürürdum dedi. Tekrar tesekkur edip postaladim.
30 yasinda kadinim , çocuk benden bir hayli küçük ama kendince egleniyor.
Muhtemelen hadi ordan hayvan falan dememi bekledi, arkamdan da kendisine hayran kaldigimi dusunmus olma olasiligi yüksek, gulumsedim tesekkur ettim diye.

Ben de üniforma giyen erkeklerin kasıla kasıla, super hero yürüyüşlerine uyuz oluyorum. Herkesin beğendiğini düşünüyorlar galiba.
Onlardan daha çok ergen kafasındakiler hoşlanıyor aslında.

işte var öyleleri bazılarına anlatamadım burda :)
Hayatım biz anladık seni. Sevgiline bakıyorlar ay lanet olsun bakmasınlar ne istiyorlar üniformadan..

E sen adama niye baktıysan onlar da o yüzden bakıyorlardır. Sen baktığında adamın alnında sevgilisi yok mu yazıyordu??
Mesela ben de çok bakarım, bir çoğu iş arkadaşım.
Hep kendi kendime düşünürüm. Bu tipler nasıl bu kadar boş olabilir diye..
Söz meclisten dışarı tabi, birçoğu Türkiye' nin cumhurbaşkanlarını sayamaz.
Öyle olunca dikkat çekiyorlar biliyor musun? Kasım kasım kasılıyorlar uu beybi diyorsun.

İki konuşuyor, aman sussa bari, bunun her yeri güzel olsa ne olur diyorsun. Sahi sen neyini sevdin adamın ilk?

Bu üniforma giyen erkeklerin kendini kaf dağında görmeleriyle alakali biraz. Etraflarina oyle bir enerji yayiyorlar, sonra kendilerinden kaynakli oldugunu unutup herkes bana hasta havasina giriyorlar.
Gecen yaz oldukca kucuk bir yerlesim yerinde otobus bekliyorum. Bir polis arabasi durdu önümde. Herkesin herkesi tanidigi turde bir yerden bahsediyorum bu arada. Agzi kulaklarinda , selam verdi, ben de verdim. Falanca tarafa dogru mu gidiyorsunuz dedi, hayır dedim. Hay Allah ben o tarafa gidiyorum da sizi de birakayim diyecektim dedi. Otobus gidiyor benim gidecegim yere tesekkur ederim dedim, aslinda isim olmasa ben de götürürdum dedi. Tekrar tesekkur edip postaladim.
30 yasinda kadinim , çocuk benden bir hayli küçük ama kendince egleniyor.
Muhtemelen hadi ordan hayvan falan dememi bekledi, arkamdan da kendisine hayran kaldigimi dusunmus olma olasiligi yüksek, gulumsedim tesekkur ettim diye.
Onunki terbiyesizlik :(

Hayatım biz anladık seni. Sevgiline bakıyorlar ay lanet olsun bakmasınlar ne istiyorlar üniformadan..

E sen adama niye baktıysan onlar da o yüzden bakıyorlardır. Sen baktığında adamın alnında sevgilisi yok mu yazıyordu??
Mesela ben de çok bakarım, bir çoğu iş arkadaşım.
Hep kendi kendime düşünürüm. Bu tipler nasıl bu kadar boş olabilir diye..
Söz meclisten dışarı tabi, birçoğu Türkiye' nin cumhurbaşkanlarını sayamaz.
Öyle olunca dikkat çekiyorlar biliyor musun? Kasım kasım kasılıyorlar uu beybi diyorsun.

İki konuşuyor, aman sussa bari, bunun her yeri güzel olsa ne olur diyorsun. Sahi sen neyini sevdin adamın ilk?
Ben lisedeyken tanıdım onu ilk yani lisedeyDi oda sevdim işte bı şekilde benim üniforma merakım yok banada şok oldu polis olması mühendislikte yazabilirDi yazmadı yani ne diyim ki :)

Back
X