• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nedir bu kızların üniforma sevdası?

Çok saçmaladınız ama cidden.

Yıllardır eğitim fakültesi mezunlarından polis alınıyor.
Artık egm teşkilatının yarısından fazlası lisans mezunu haberiniz var mı?
Eğitimsizden kastınız nedir tam olarak?

Polis eşi olarak ben de bu mesleği sevmiyorum.
Bugünkü aklımla polisle ya da askerle evlenmezdim ama sebebi zor şartlarda
çalışıyor olmaları ve evlilik hayatlarının bundan olumsuz etkilenmesi.

Asıl sizin gibilerin yorumları bana çok eğitimden uzak göründü kusura bakmayın.
Evet ülkenin her yeri üniversite herkes üniversite mezunu. 10000 nüfuslu yere bile üniversite acarsan olacağı bu. Maalesef ki ülkemiz vasıfsız kalitesiz üniversite mezunu cenneti hal böyle olunca üniversite mezunu olmak bisi ifade etmiyor yani.

Yıllar yılı öğretmenler eleştiriliyor, tamam eleştirilsin ama iş hakaret boyutuna varmış. Adam çıkmış diyor ki hepsinin zeka seviyesi, kültür düzeyi aşağıda. Hadi buyrun yani, düpedüz üçüncü kişilere hakaret var burada.
E o zaman biz de çıkıp x mesleğindekiler cahil diyelim o halde!
Madem hayatımızın göbeğinde bu meslekler, ona göre muamele edelim biraz. Buradan milyonlarca öğretmene cahil diyerek bu iş düzeltilemez. Ki bu işi düzeltecek kurumlar da belli, onlara iletelim.
Geçen bir haber vardı, doktorun biri hastasına kötü muamele etmiş. Bir başka haberde de doktoru birisi bıçaklamış. Alın size iki uç nokta. Bir öğretmen tacizciyken, öteki köyde yepyeni bir okul inşa etmiş. Bir polis vatandaşa kötü muamele etmişken, bir başka polis hani o beğenmedikleri sosyal bilgiler öğretmenliğinden polis olmuş kişi, bir teröristi etkisiz hale getirerek en az 100 kişinin hayatını kurtardı. Şu an hala hastanede tedavi görüyor olabilir.
O adam çıkıyor vs vs diye bahsettiğiniz kişi benim, ve öğretmenim,ve yine diyorum ki her yere üniversite acarsan herkes üniversite mezunu olur ama vasıfsız olur öğretmenler de dahil, ülkenin durumu belli sebebi sizce ne? Bence eğitimin çarpıklığı, kalitesiz öğretmen üreten üniversiteler vb.

Yıllar yılı öğretmenler eleştiriliyor, tamam eleştirilsin ama iş hakaret boyutuna varmış. Adam çıkmış diyor ki hepsinin zeka seviyesi, kültür düzeyi aşağıda. Hadi buyrun yani, düpedüz üçüncü kişilere hakaret var burada.
E o zaman biz de çıkıp x mesleğindekiler cahil diyelim o halde!
Madem hayatımızın göbeğinde bu meslekler, ona göre muamele edelim biraz. Buradan milyonlarca öğretmene cahil diyerek bu iş düzeltilemez. Ki bu işi düzeltecek kurumlar da belli, onlara iletelim.
Geçen bir haber vardı, doktorun biri hastasına kötü muamele etmiş. Bir başka haberde de doktoru birisi bıçaklamış. Alın size iki uç nokta. Bir öğretmen tacizciyken, öteki köyde yepyeni bir okul inşa etmiş. Bir polis vatandaşa kötü muamele etmişken, bir başka polis hani o beğenmedikleri sosyal bilgiler öğretmenliğinden polis olmuş kişi, bir teröristi etkisiz hale getirerek en az 100 kişinin hayatını kurtardı. Şu an hala hastanede tedavi görüyor olabilir.

Canim cehaleti hangi kurum aşaği cekebilir yokedebilir ki?ha denetleme olur o da cok utopik bir fikir zaten ohoo bu ulkede denetlenmesi gereken neler var neler..kurum meselesi değil kişinin kendisinde bitiyor olay..her insan hepimiz için geçerli bu. zaten geneli konuşuyoruz genel ne demek 100de 60 70 geneldir mesela. onun dişinda yok mu mukemmel polis doktor ogretmen avukat tabiki var. istisnalar kaideyi bozmaz diye bir soz var hani o bir gercek iste..bak az once bir konu okudum bir hanim ogretmenmiş fakat sozlerinin icinde biri için delirdim parçaliycaktim vs vs gibi cumleler kullaniyor biz zaten anne babalarimiz da sinir hastasi ogretmenlerle buyuduk.yani genelleme yapilmasi cok normal ama dedigin gibi guzel kalpli insanlar yok degil varlar elbet..sen de gelecegin ogretmeni olarak bu kadar alinganlik yapma sen dort dortluk ol yillar sonra bile seni guzel ansinlar o genellemeye katmasinlar..

O adam çıkıyor vs vs diye bahsettiğiniz kişi benim, ve öğretmenim,ve yine diyorum ki her yere üniversite acarsan herkes üniversite mezunu olur ama vasıfsız olur öğretmenler de dahil, ülkenin durumu belli sebebi sizce ne? Bence eğitimin çarpıklığı, kalitesiz öğretmen üreten üniversiteler vb.
Yoo sadece siz değilsiniz ki, atanamamış öğretmen kültürsüzmüş, hatta onursuzmuş ki işsiz kalınca polis olmuş. Dümdüz denen bu. Kimse altta yatan ekonomik sebepleri falan zikretmemiş. Ekonomiden kasıt devlet politikasından bahsediyorum.
Çünkü eğitim başlı başına bir ekonomik yatırım zaten. Bunun yanlış gitmesinin suçlusu biz öğrenciler değiliz ama. Ama her ne sebepse hakarete uğrayan da biz oluyoruz.

Allah atanmak isteyen tüm öğretmenlerin yardımcısı olsun atamamasi o öğretmenin yetersiz olduğu anlamına gelmez. Kpss ölçüt değildir. Atanamayıp intihar eden öğretmenler var. Üslubumuzu bozmayalım. Allah hepsinin yardımcısı olsun. Cahil demek kime göre neye göre.

off amma sapıttınız ya yok şu okumuş cahilmiş bunlar böylelermiş..Cehalet okumakla gitmiyor insanın içinde oluyor malesef.Nice okumuşlar var ister boğaziçinden olsun ot gelip sap giden iki lafı bir araya getiremeyen, nice okumamışlar var köy yerinde yönetmen olabilecek ödül alabilecek kadar kendini geliştirebilen..O yüzden boşuna tatava yapıp konunun akışını bozmayın..

off amma sapıttınız ya yok şu okumuş cahilmiş bunlar böylelermiş..Cehalet okumakla gitmiyor insanın içinde oluyor malesef.Nice okumuşlar var ister boğaziçinden olsun ot gelip sap giden iki lafı bir araya getiremeyen, nice okumamışlar var köy yerinde yönetmen olabilecek ödül alabilecek kadar kendini geliştirebilen..O yüzden boşuna tatava yapıp konunun akışını bozmayın..
Bravo ben de onu diyorum, atanamamıs öğretmen cahildir demedim, öğretmen olmuş fakat atanamamış kişi gidip de polis olmayı kendine yakıstiriyorsa benim için cahilin babasidir . Gördün mu konu sahibi için rahat olsun ergen kezolar hariç senin yunusun pek gideri yok.

üniformaya neden bu kadar anlam yüklenir hiç anlamam
bende forma giyiyorum akşama kadar kan ilaç eldiven pudrası daha sayamadığım pis şeylere maruz kalıyor cağnım forma
nesine özeniliyorsa :KK45:

Polislere ben de sokakta yuruken hep bakarim biliyor musunuz? Ay ne yakisiklilar diye degil tabi ki ,bu genceccik insanlar neden kendilerine yazik ediyorlar diye uzulerek bakiyorum.Yaslar genc baska yollar cizmeye calissalar kendilerine diyorum,kendilerini gelistirseler diyorum.Cunku suanki ulke sartlarinda polis olan insan caresizlikten ,issizzlikten maddi kaygilardan polis oluyordur , kendi istegiyle bu meslegi secen vardir mutlaka ben gormedim.Kimse asagilama olarak algilamasin caresizlik olarak goruyorum.Elbette bu ulkenin polise de ihtiyaci var ama sen tut egitim fakultesi oku lisans oku git polis ol. kendini harcamaktan baska bir sey degil.Ha bu arada polislerde oldugu dusunulen kasinti hali de suradan geliyor:; sen 20 yasinda iki yil egitim (!) al, sonra sen artik bir meslek sahibisin deyip eline bir silah tutustursunlar, hayattaki en buyuk basarisi bu olan insan ne yapacak ?vay be ben ne oldum boyle diyecek .mesele bu malesef..insallah ulkede polislerin sadece guvenlik amacli istihdam edildigi gunleri goruruz ,egitim kalitelerinin vizyonlarinin gelistirildigi gunleri goruruz de bizlerin bu bakis acisi da bir gun degisir.

Bravo ben de onu diyorum, atanamamıs öğretmen cahildir demedim, öğretmen olmuş fakat atanamamış kişi gidip de polis olmayı kendine yakıstiriyorsa benim için cahilin babasidir . Gördün mu konu sahibi için rahat olsun ergen kezolar hariç senin yunusun pek gideri yok.
konu çok başka saçma sapan yerlere gitti hoş konu zaten mantık abidesi de değildi doğrusu:KK14:

Siz ne mezunusunuz pardon?

Boğaziçi, Odtü mezunu gerizekalı çok tanıdım da ben.

Üniversite adı ile olmuyor eğitim.

Görümcem Diş hekimliğinden yeni mezun oldu benim gözümde zerre değeri yok.
Çünkü ince düşünceden, insanlıktan haberi yok.

İnsanları neye göre sınıflandırıyorsunuz, değer veriyorsunuz hiç ama hiç anlamadım.

Güle güle kullanın güzel kafanızı.

Bogazici, ODTÜ mezunu gerizekali mi cok tanidiniz?

Soklardayim.

Arkadaslar 2 yıldır sevgilim var 3e gireceğiz insallah. ailesiyle tanıstım bi babası kaldı o insallah cook ilerde. o da benim annemle tanıstı. kendısı yunus polisi. maşallah yakısıklı da. kızlar hasta gıbı bakıp duruyor. yanı bı gorev oluyo meydana gıdıyolar ınsanlar bakıyor falan bende sınır oluyorum ozellıkle kızlar. bı arkadası anlatmıstı bıkere bı magazaya gıtmıs unıformayla çok güzel karşılamışlar falan ertesi gün sivil gitmiş yüzüne bakan olmamış :) olay bu aslında hem gülünç hem üzücü. nedir bu üniforma sevdası? Çoğunuza gülüyorum biliyor musunuz? Şimdi bi konu açtım ya canım ülkemin bayanları saldırsın hemen ayh evt cnm hrkste snn svglne bakıyo ya .sss sende uniforma sevdalısısın o zaman diyenlerde oldu. Ben sevgilimi forma giymeden önce tanıdım bayanlar orda durun. Erkeğin De kadının da birbirine yiyecek gibi bakması iğrenç saldırmayı birakin. Belli bi yaş aralığı bayanlar seviyor bu tur şeyleri bunu sizde biliyorsunuz.

Tamam haci bakmayiz :kahve:

Yakışıklıya bakarım!!!
Ama üniforması var diye bakmam!
Güzele/Yakışıklıya herkes bakar, bakmam diyene de inanmam zaten.
Haa dibini düşürecek kadar bakanlardan bahsetmiyorum elbette.

bendede üniforma sevdası var.yaşım 20 böyle apışıp kaldıığımı blırım.insana inanlmaz bir karızma katıyor.belkıde bende polıs olmak ıstıyordm kucuklugumden berı belkı ondanda baana hep cazıp geldıler.unıforma çıktıgında o ılgı gıder ama sıvıl polısler okdr ılgımı cekmez benım ama unıfrma gıyen her ınsan dıkkatımı ceker.abım tarafndan saglsun sogutuldum resmen bu meslekten artk mantıklı dusunuyormda artk cazıplık bır tarafı yok.özellıkle polısler hakkında bılgıler duyuynca ınsan soguguyor.ılgımı dahı cekmıyor oyle artık.görsem birdaha öyle alıcı gözle bakarmıyım blmıyorum.bakmamk en mantıklı onlarda farkında unıformnun kadınlar uzerınde etkısını ve bunu kötu nıyetle kullanablıyorlar.polıs olmadıgım mddetce polıs adamlar bakmak mantık işi degıl artk benm ıcın.

cidden kadınların ınanılmaz ilgisini çekıyor.özellıkle kucuk yş grubu ufak olanlar benım gıbı.ünv derse gıderken .resmen polıslerı görunce topluca böyle nefesım bi gidp geldi gibi :D mantıklı dusununce artk yapmamam grektıgını anladım.akıl işi degil dgruda bna artık polısler guven wrmıyor :)

Zuhalle esraya diyelim de Keramet üniforma da ise tüm evde kalmış erkekler giysin bitane. :KK48: öyle bir anlatiyorsun ki üniforma cikarinca kimse bakmıyor:KK53:

Back
X