nedir bu maço erkek takıntısı?

Ne türk erkekler tercihiniz?

• maço

OY: 1 2,2%
  • centilmen

OY: 44 97,8%

• Ankete Katılan
    45

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
İyi akşamlar kızlar sizlerin de fikirlerini merak ettiğim ufak bi sorunum var.

Ben arkadasım vasıtasıyla biriyle tanıstım.İyi hoş cocuk ama kendi tabiriyle "maço" daha flort ederken herseyime karısmaya baslamıstı.Bende gorusmemizi sonlandırdım.
Arkadasım bana sert erkek iyidir,sahiplenir daha ne istiyorsun diye söylendi.Bende ben evcil hayvan mıyım ki beni sahiplensin dedim.Biraz bozuldu sanırım ama benim kararım netice de bişey diyemedi.

Maço erkek her zaman daha iyiymiş bi şans daha vermemi istedi.Kabul etmedim.

Ben sert,herseyimi kısıtlayan erkeklerden nefret ederim.

Artık etrafımızda ki erkekler hep böyle mi kızlar size de böyleleri denk geliyor mu?
Sizlerin hoşuma gider mi böyle şeyler maçolardan hoşlanır mısınız? Yoksa benim gibi centilmen erkekler mi tercihiniz?

Nedir bu kızlarda ki maço takıntısı allasen biri bana anlatsın.

İyi yapmışsın.
Maço kasıntı erkek hiç hazetmem.
Daha flört ederken neyine karıştı çok merak ettim. :KK51:

Centilmen ama yeri geldiğinde sert öyle mıy mıy erkekde sevmem ;) maçodan bahsetmiyorum bile ben gelemem çünkü bende sert mizaca sahibim, kimsenin kontrolüyle hareket etmem hatta tam tersini yaparım.
Kimsenin kol kanat germesine ihtiyacim yok şükür

Sen nasıl centilmen severim, öyle birini isterim.. Beni arkadaşım nasıl maço biri ile çık diye zorlar diyorsun ama son cümlende sen de kızların isteklerini eleştiriyorsun. ''Nedir bu kızlarda ki maço takıntısı allasen biri bana anlatsın.''

Sana doğru ya da yanlış gelebilir ama o insanların tercihi de bu olabilir. Yani maço seven kadın..

Bence yerine göre davranan biri olmalı. Yeri geldiğinde benim doğrularımı yanlışlarımı söyleyebilmeli, eleştirebilmeli, bende hoşuna gitmeyen şeyleri de doğru cümlelerle dile getirip bunu yapmamamı benden isteyebilir. Yerine göre de nazik, kibar, fikirlerime saygı duyan, bana güvenen, beni seven biri olmalı..

Sen nasıl centilmen severim, öyle biri isterim.. Beni arkadaşım nasıl maço biri ile çık diye zorlar diyorsun ama son cümlende sen de kızların isteklerini eleştiriyorsun. ''Nedir bu kızlarda ki maço takıntısı allasen biri bana anlatsın.''

Sana doğru ya da yanlış gelebilir ama o insanların tercihi de bu olabilir. Yani maço seven kadın..

Bence yerine göre davranan biri olmalı. Yeri geldiğinde benim doğrularımı yanlışlarımı söyleyebilmeli, eleştirebilmeli, bende hoşuna gitmeyen şeyleri de doğru cümlelerle dile getirip bunu yapmamamı benden isteyebilir. Yerine göre de nazik, kibar, fikirlerime saygı duyan, bana güvenen, beni seven biri olmalı..
Tabi ki herkesin kendi tercihi saygı duyarım.Ama ben konuyu elestirmek için değil neden o tarz erkekler sevilir merak ettiğim için konuyu açtım.

İyi akşamlar kızlar sizlerin de fikirlerini merak ettiğim ufak bi sorunum var.

Ben arkadasım vasıtasıyla biriyle tanıstım.İyi hoş cocuk ama kendi tabiriyle "maço" daha flort ederken herseyime karısmaya baslamıstı.Bende gorusmemizi sonlandırdım.
Arkadasım bana sert erkek iyidir,sahiplenir daha ne istiyorsun diye söylendi.Bende ben evcil hayvan mıyım ki beni sahiplensin dedim.Biraz bozuldu sanırım ama benim kararım netice de bişey diyemedi.

Maço erkek her zaman daha iyiymiş bi şans daha vermemi istedi.Kabul etmedim.

Ben sert,herseyimi kısıtlayan erkeklerden nefret ederim.

Artık etrafımızda ki erkekler hep böyle mi kızlar size de böyleleri denk geliyor mu?
Sizlerin hoşuma gider mi böyle şeyler maçolardan hoşlanır mısınız? Yoksa benim gibi centilmen erkekler mi tercihiniz?

Nedir bu kızlarda ki maço takıntısı allasen biri bana anlatsın.
bende maço severdim eşim maço sayılmaz hayırlısı

Bu maço değil ki dışardaki tüm erkekleri kendi gibi gördüğünden eşini/sevgilisini kısıtlayan bir hödük

Maço seven kadınların pasif ve kendilerine güvensiz, aynı zamanda ataerkil düşünceye daha yakın zihniyette kadınlar olduklarını düşünüyorum. Saygı duymaktan başka yapacak birşeyimiz yok ama biz buna saygı duya duya toplum kadını geri plana itip erkeği ön plana çıkarma konusunda şaha kalktı, geri durmaya da pek niyeti yok gibi. Özellikle bunun olumsuz kısmını kastediyorum, kadının kararlarına saygı duymayan erkekler, kadınlara ne giyeceğini, nasıl davranacağını söyleme hakkını kendinde gören erkekler... Aynı sizin mükemmel cevabınızda demiş olduğunuz gibi evcil hayvan mı ki sahiplenilsin? Ama maalesef ki maço seven kadınlar demek ki maçolara özgü sahiplenilme ihtiyacı hissediyorlar, sahiplenme duygusu karşılıklıdır halbuki. Sahiplenmek demek "o benim kadınım/erkeğim, şunu yapamaz bunu yapamaz" tarzında olmaz ama onlar bunu yanlış anlamışlar bence. Bunları seven, marifet sayan zihniyet yüzünden kadınlar toplumda görmeleri gereken saygıyı görmüyorlar sonra da ortaya şort giydi diye tekme yiyen, etek giydi diye tecavüzü hakettiği savunulan, boşanmak istedi diye yaşam hakkı kocaları tarafından ellerinden alınan kadınların haberlerini duyuyoruz. Boşanmış kadın ikinci eldir, kadının kullandığı arabadan hayır gelmez, erkek yatsın bütün işleri kadın yapsın tarzı düşünceleri saymama gerek dahi yok sanırım.

Asıl soruya gelince, maço mu severim centilmen mi? Yorumumdan anlaşılır bence. :)

İstemem ben öyle adam ıyy aynalı tahir geldi gözümün önüne
Mıymıntı adam da sevmem
Gerçi şu ara erkekleri komple sevmiyorum babam ve kardeşlerim hariç

Korunmaya muhtaç, aciz bir kadınsanız elbette maço erkek daha iyi. Ama bence bir kadının maço erkek araması, zengin koca aramasından bile beter bir şey. Birinde sadece maddi olarak kendine yetemeyip başkasına bel bağlıyor, diğerinde özgürlüğünü, kararlarını, gururunu her şeyini bir başkasına bırakıyor, beynini aldırıp saksı koymuş gibi.

Ama üsluba dikkat ederek bazen bazı şeylere karışması tabiki illa da maçoluk olmayabilir. Benim eşim de her türlü bikiniyi giymeme izin vermez, göğüslerim çok iri diye. Hödük olsa bikini giyme der, sadece dikkatin direkt oraya toplanmasını engellemeye çalışıyor. Sonuçta bir erkeğin hangi görüntü karşısında ne düşüneceğini benden daha iyi biliyor, ben de plaja kendimi elaleme meze etmeye gitmiyorum. Bu yüzden bundan rahatsız olmam. Ama kaba, saygısız, ego kokan bir tarzda söylerse o lafı bir güzel yediririm ona, canım ne isterse de giyerim.

Son dönemin yeni modası maçoseverlik.
Bence iğrenç bir şey.
Kadını sahiplenilecek bir eşya gibi gören,masaya yumruk vurmaya meraklı,"kadın dediğin şöyle olur" temalı cümleler kuran saçmasapan bir erkek müsveddesi nasıl olur da böylesi değer görür anlamıyorum.

Centilmenlik daha medeniyet kokan bir özellik.Kadınla erkeğin omuz omuza olması gerektiğini vurguluyor.

Back
X