nedir bu maço erkek takıntısı?

Ne türk erkekler tercihiniz?

• maço

OY: 1 2,2%
  • centilmen

OY: 44 97,8%

• Ankete Katılan
    45
Neden seviyorlar? Yetişme tarzından, toplumsal alışkanlıklardan vs.

En basitinden dizilerde bile adam kızı kolundan çeke çeke götürüyor, bunu romantik müzikle burnumuza dayıyorlar. Ayyy ne yakışıklı diye kızlar eriyip gidiyor. Normalleştiriliyor.

Maço diye tabir edilen şey saygısızlık ve kadına değer vermemek sadece.

Bana kalırsa bir insan neyse hayatındaki insan da odur. Ben 27 yaşındayım. Hayatıma 3 erkek girdi bugüne dek. Hiçbiri de ne kıyafetime ne gittiğim yere ne herhangi bir şeyime karıştı. Lafı dahi geçmedi. Çünkü bu tip bir adamla gönül ilişkisine girecek derecede yakınlaşamazdım. Uyarlamam bu kadar.

Önceden bende "maço" denilecek erkeklerden hoşlandığımı ZANNEDİYORDUM.
Hani kıskanan,bir şeylere karışan,sert kişilerden hoşlandığımı düşünürdüm.Bilinçaltımda "kadın ve erkek eşit değil"vardı.
Ama yaşım büyüdükçe fikirlerim çok değişti,şimdi istiyorum ki giydiklerime falan karışmasın,insanlarla konuşmalarıma laf etmesin,bana karşı sert olmasın,özgürlüğümü kısıtlamasın,bana alan versin.
Yani ben artık böyle düşünüyorum ,etrafta maço ayağına kendine cariye alan herifler türedi .Ben mal değilim ki ya da birilerinin cariyesi de değilim ya da bir erkeğe ihtiyacım yok.
Kızlar da artık maço takıntısından kurtulsa keşke

maço erkeklerin geleneksel değerlere daha bağlı olduğunu düşünüyorum.
bazı yönleri çekilmez evet ama bazı yönleri de gayet iyi.
centilmen değil de yeni tabirle modern erkeklerin daha pamuk ipliğine bağlı ilişkiler kurduğunu ve gerçekten sevmeyi bilmediğini düşünüyorum.

Maço erkek candır.

Maçoluk ota b.ka karışmak değildir. (Bana göre, gördüğüm kadarıyla)

Sözde değil özde maçoların daha romantik, daha aşık ve daha aşık olunası olduğunu gördüğümden, tercihimdir şahsen...
+1

Maço erkek candır gerisi heyecandır asdhdhdff

Örneğin şimdiki zamanın centilmen erkekleri çoğunlukla kısa paça pantolon ve babet çorabı giyiyor. Bunlara ne güvenebilirim ne de kendimi emanet edebilirim. :KK53:

Back
X