• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir bu problem

veraa34

hayırla sağlıkla ömürle gel kızım..
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
796
448
103
32
Merhaba hanımlar öncelikle rica ediyorum editörlerden konumu bir süre taşımayın burada daha çabuk yardım bulacağıma inanıyorum.

Hamilelik yaşamış arkadaşlarım ben anlam veremiyorum belki biriniz yaşamıştır bu problemi bana yardımcı olabilirsiniz sağ göğüsümün 2 3 parmak altında bir ağrı var fakat bu böyle nasıl anlatabilirim yırtılma batma gibi birşey. Derim acıyor elimi değdirmem dahi yetiyor iç karın yırtılması olabilir mi acaba yani böyle birşey varmı yada karın gerilmesinden kaynaklanan bir zedelenme olabilir mi doktorum izinde ve bir hafta sora gelecek o yüzden Size sormak istedim belki ör yaşayan yada sağlıkçılar dan bir arkadaşımız bi bilgi verebilirse çok sevinirim

Son haftalara yakın göğüslerde catlıyor
O sebeple acıyor olabilir aklıma bu geldi

Gogusleriniz catliyor gibi geldi bana, gogusleri cok uyarmadan nemlendirici bir yag surun, yalniz cok oynamayin ozellikle uclarla.

Son haftalara yakın göğüslerde catlıyor
O sebeple acıyor olabilir aklıma bu geldi
Yok göğüs ile bir alakası kesinlikle yok tamamen karın ile ilgili safra kesesi ameliyatı oldum acı olan yerden bir kısım yukarıda ameliyat izi var ufak iki üç Cm lik bir iz ameliyat üzerinden 3 yıl geçti bu sebeb olabilir m ki acaba

Gogusleriniz catliyor gibi geldi bana, gogusleri cok uyarmadan nemlendirici bir yag surun, yalniz cok oynamayin ozellikle uclarla.
Yok pelin hanim göğüslerim ile ilgisiz bir yer yani karnımın üst kısmı

Eger eski bi ameliyat izi varsa, organlarin yer degistirmesinden ve bebegin buyumesinden agri yapiyordur. Yirtilma soz konusu bile olamaz cunku bebek miden de degil. hele son haftalara dogru o ayaklar filan kaburgalarina giriyor. deri agrisi ordaki yarayla alakalidir

Yok pelin hanim göğüslerim ile ilgisiz bir yer yani karnımın üst kısmı

Pardon yanlis anlamisim, meme ucunun alti gibi algıladim nedense. Daha once ameliyat olmussunuz, ameliyat yerindeki ic dikisler gerilmis olabilir, ben sezeryandan 1 sene sonra pilates yaparken dikislerim aciyordu, eger aci artarsa baska bir doktora gorunun, ciddi bir sey oldugunu sanmiyorum ama hamilelikte icinizin rahat olmasi onemli.

Eger eski bi ameliyat izi varsa, organlarin yer degistirmesinden ve bebegin buyumesinden agri yapiyordur. Yirtilma soz konusu bile olamaz cunku bebek miden de degil. hele son haftalara dogru o ayaklar filan kaburgalarina giriyor. deri agrisi ordaki yarayla alakalidir
Bu geldi aklıma sanırım ameliyat yerim ile ilgili şuanda bile kaburgamin oraya sıkışınca hissediyorum ama bu acı kaburga ma sıkışması ile ilgili değil hissedebiliyorum o farklı yani

Pardon yanlis anlamisim, meme ucunun alti gibi algıladim nedense. Daha once ameliyat olmussunuz, ameliyat yerindeki ic dikisler gerilmis olabilir, ben sezeryandan 1 sene sonra pilates yaparken dikislerim aciyordu, eger aci artarsa baska bir doktora gorunun, ciddi bir sey oldugunu sanmiyorum ama hamilelikte icinizin rahat olmasi onemli.
Sanırım bu durum için dahiliye ye gitmem gerek

Bu geldi aklıma sanırım ameliyat yerim ile ilgili şuanda bile kaburgamin oraya sıkışınca hissediyorum ama bu acı kaburga ma sıkışması ile ilgili değil hissedebiliyorum o farklı yani

mesela bazi sezaryen olan hanimlar diger hamileliklerinde ameliyat izi agrisindan sikayetci olabiliyor. bence seninkide ona benzer bisey canim ama icin rahat olsun bi goster

Bendede vardı doktoruma sormuştum. Rahim büyüdükçe iç organlar biraz birbirini itiyor ve sıkışma yapıyormuş. Benimde ayni yerdeydi çünkü.rahminiz büyüyor bu sebeple yani.doğal bir durum.korkmayın.

mesela bazi sezaryen olan hanimlar diger hamileliklerinde ameliyat izi agrisindan sikayetci olabiliyor. bence seninkide ona benzer bisey canim ama icin rahat olsun bi goster
Haklısınız sanırım ameliyat izi yüzünden oluyor bu acı

Aynı tarif ettiginiz yerde benim de ağrım acım oluyordu o kadar kioturamiyordum sürekli sirt üstü geçirdim son 2 ayı. Prag in dediği gibi organlar sıkışıyor yani ben ameliyat olmadigim halde boyleydim illa ameliyat yerinizle alakali olmayabilir ama kaburga batmasına da benzemiyor demissiniz bilemedim

Buyuk
Aynı tarif ettiginiz yerde benim de ağrım acım oluyordu o kadar kioturamiyordum sürekli sirt üstü geçirdim son 2 ayı. Prag in dediği gibi organlar sıkışıyor yani ben ameliyat olmadigim halde boyleydim illa ameliyat yerinizle alakali olmayabilir ama kaburga batmasına da benzemiyor demissiniz bilemedim
Büyük ihtimal ameliyat yerim çünkü acı olan yer oraya çok yakın

Back
X