• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir bu virüs olayi

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
arkadaslar bilmem dogru yeremi actim kadin hastaliklari bölümünde bir konuyu tikladim esram 01 nicli arkadasimizin gönderdigi herneyse virüs yolluyor anlamadim dogru yeremi actim bilmiyorumda amaclari nedir anlamadim

bildiğim kadarıyla üye ismiyle konu açmak yasak....konunuz kapatılacağa benziyor...
sorunuza gelince, virüs yollama gibi birşey söz konusu olamaz sanırım, çünkü link eklemek yasak olduğundan dışardan link ekleyebileceğini sanmıyorum o üyenin...eklediyse de silerler zaten...
kk nın kendi içeriğindeki linklerinde virüslü olabileceğini sanmıyorum...
bence başka bi sebebi olmalı...nasıl bi virüs...hangi antivirüsü kullanıyorsunuz??

baska birisi daha yazmis ne diye virüs yollayip duruyorsun diye ama bilmiyorumki cok cahilimde:1: kip nedir arkadaslar

yazının altında sol tarafta üçgen içinde ünlem işareti var kötü içerik bildir yazıyo o

evet arkadaslar dedigim gibi virüsmüs kac saattir ugrasiyorum bilgisayarla arkadas bir link vermis tiklayinca face yaziyor dosya yükleniyor gibi birseyler dosyada acilmiyor herneyse bilmiyorum amaci neymis anlamadim insallah bisey olmaz dikkatli olalim birde bu arkadasta simdi gecici olarak pasif gibi birsey yaziyor o nedemek aciklarsaniz sevinirim

Back
X