Neyi özlüyorum bilmiyorum.

yarissarisever

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2025
249
435
18
İki yıllık bir ilişkim vardı burada konumda var.
Yani onu çok özlüyorum ama çok kırgınım unutmak zorunda oldugumuda biliyorum.
Ben hayatımda bu kadar bencil birini görmedim.
Kavga çıkar beni delirtene kadar telefonları açmaz açtıgımda ben artık sinirden aglıyor olurdum delirtene kadar anlamazdı ben küfredince al bak sen saygısızsın derdi.
Barısırdık birdaha seni ağlatmıcam derdi aynı,
Giyimime karışması, arkadaslarıma karışması, kendisi gece yarılarına kadar dısarıda olup ben bir kere eve geç gidince tavır yapması. Tabiki hiçbirine susmadım bu sefer asi oldum.
O kadar mutsuzumki, en son onunla piknige giderken alısverıs yapmak ıcın durdum ( ehliyetine 6 ay el konuldu benim arabamla takılıyoruz o yüzden )
- şimdi neden burada durdun? Sen buraya park edemezsin çık ben park ediyim diyerek beni yetersiz görmesi
Hatta bugun sen sürme ben sürücem demesi ( benim arabamı ehliyetsiz sekişde )
Sonra hayır süremezsin dedim ben arabayı parkedeeken oda indi tamam parket dedi sandımki bana gel gel yapıcak gitmiş alısverıs yapmaya bemi bırakıp, bende park ettim baktım bu yok dedim nerdesin neden beni bırakıp gittin,busefer göz devire devire geliyo ben aynadan göriyorum hareketlerini oflaya pflaua dedim ben gidiyorum gitmicem piknige bu sefer bana bagırmaya basladı herkes bize bakıyodu, hep bunu yapıyosun bilmem ne beni zorla indirmeue calısıyp arabadan bende bastom gittim. Bir daha ne aradı nw sordu. Hayır aramasın sormasın ama insanın zoruna gidiyo, öfke problemi olup bana öfke problemin var demesi, ben aglarken onun yolunda olması. Ama güya çok seviyordu, ailemle problemlerim vardı bir haftadır evde durmadım hep çıktım kendi kendime dışarılarda vakit geçirdim bir kere bişe yanında olayım geleyim demedi. Altında arabası yok diye, ama arkadasları cagırınca gitti. Sözde yanındayım siyo seviyorum diyo ama hareketleri hiç onu göstermiyodu. Ben gittikten sonra aradım onu hala aptal gibi, telefonu acmado.
Daha öncede zaten kavga ederiz akşam sabah olur gunaydın yazmaz
Kavga ederiz aramayı keser
Ama güya iletişim kurulmayan benim
Sinirliylen resmen kendini geri çekip hiçbişi yapmoyo ama güya ben sğrekli peşimde koşsun istiyormusum
Sürekli benden sikayetçiydi
Ayrıldıgımızdan beride hiç adım atmadı
Ve ben neyi özlüyorum bilmiyorum
Ağlatmasınımı? Beni merak etmemesinimi? Sabahları çay içmesim gerginim diyip gıcık gıcık konuşmasını mı? Ben erkegim saygı bekliyorum demesinimi? Neyi özlüyorım bilmiyorum. Kendime değer vermemişim hiç. O hep beni sucladı ama her kadın gibi ince düşünülmek istedim ben iyiyken merak edip kötüyken herhangi biri gibi davranmasın istedim, gel konusalım demişti son gorusmede arabaya binip arabamdan in dedim herkesın ortadında bana bagırdın ne konusucaz dedim. Sarılmak istedş izin vermedim ağlıyordum ve kırılmıstım. Ama yanından gittikten sonra hiç aramadı hatası için cabalamadı. Ona cok kırgınım. Unutmak zorundayım biliyorum. Her yerden engelledim ama profiline bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Yolunda oldugunu bilmek canımı acıtıyo.
Evet daha oncede ask acısı cektim ama bilmiyorum neden heo basarısısızm. Takmamayı nasıl ögrenirşm. Bilmiyorum. İçimi dökmek istedim

Toksik ilişki bağımlısısın sevgili kardeşim. Psikolojik olarak iyi görmedim seni. Sağlıklı ve saygılı ilişki konusunda biraz yardım almanı tavsiye ederim.

Aslında 6 yıl bir ilişkim oldu o kadar sevgi saygo içerisindeydiki. Birbirimize bagırmazdık bile.
Ama insan karsısındaki neyse o oluyormuş. Çok yıprandım bu ılıskıde. Ama kalbimede söz geçiremiyorum nedense

eskiden herkesin icinde hayatindaki erkek tarafindan bas bas bagirilan, küçük düşürülen kadınlara üzülürdüm. BDV sonrasi cok degistim, hepsinin adamlarin ne b.k oldugunu cok iyi bildiğini, bu adamlarin bu hallerine aşık oldugunu, yarin yine "aşkim canım" demeye devam edeceklerini farkettim
simdi "iyi bulmuslar birbirlerini, allah ayirmasin" diyorum, hic üzülmüyorum

Kendinize azıcık saygınız varsa bu kötülüğü kendinize yapmayın. Böyle bir insan bahane ile çıkmış gitmiş hayatınızdan. Bela mı arıyorsunuz? Evlenince böyle davransa daha mı iyi?

Zaten şimdiden böyle olan insan evlenince nasıl olur diye düşündügüm için bıraktım. Olmucagını bilmek daha zormuş, diyorum ya kimseye anlatmıyorum buraya yazdım o yüzden.

Back
X