- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
kızlar dün gece sevgilimle bir konuda konuşuyorduk benim anlatmak istediğimi yanlış anladı bana kalplikurabiye laflarını ölç tart öyle söyle dedi bende çok sinir oldum buna çünkü söylediğim lafta yanlış anlayacağı hiçbirşey yoktu.. cevap vermedim bende sonra hatasını anladı özür diledi ben yanlış anlamışım aşkım diye sonra bana şarkı göndermiş bende tamam aşkım lütfen bir daha beni yanlış anlama dedim oda yanlış anlatmazsan zaten anlamam dedi bende yanlış anlatmadım senin anlamandan kaynaklandı ve az öncede bunun için özür diledin zaten sevgilim dedim inat etti diretti sen bana yanlış anlayacağım şekilde anlattın diye resmen fıttırdım 10 dk önce ben yanlış anladım diye özür dileyen adam şimdi ne diyor diye ... daha birde bana inat etme işte kabul et deyip durdukça o kadar sinirlendim ki defol git başımdan dengesizsin resmen dedim.. daha önceden anlaşmıştık bana defol git hoşçakal v.s gibi lafları asla etme demişti ama o kadar köpürttü ki beni sinir oldum bana bunu demeyecektin bana aşkıda sen öğrettin vazgeçmeyide bundan sonra hayatında mustafa yok artık dedi ben dahada sinirlendim sanki bahane aramış gibi resmen hatasını bastırmak için yaptı bunu bende madem öyle bundan sonra eski kalplikurabiye yok o zaman dedim birdahada mesaj atma numaramı sil dedim bana yazmış ki bu söylediklerine çok pişman olacaksın yalvara yalvara özür dileyeceksin bilmem ne saymıştı epey bende üniversite yıllarındaki çektiğim acıları tekrar yaşamayacağımı eğer eskisi gibi olacaksa o gün bitiririm diye kendisine demiştim ama kendisi tıpkı o zamanlardaki lanet tavırlarını sergiliyor ve bana cevap yazmıyor arıyorum açmıyor son söylediklerinden sonra asla aramamalıydım ama yine dayanamadım son kez konuşacağım seninle diye defalarca mesaj attım ses yok sabaha kadar uyuyamadım zaten döndüm durdum yatakta sabah olunca bi mesaj yazdım dün gece olanları unutalım yeter mustafa bize yakışmıyor ben herşeye rağmen özür diliyorum sende özür dile kapandın gitsin bu konu dedim mesaj atmış özür felan dinleme artık yokum ben hoşçakal defol git deme diye defalarca tekrarlamama rağmen bunları söyledin o eski kalplikurabiye yokmuş ya işte bensiz bir hayat sana yazmış ara beni son kez konuşalım dedim yine cevap yazmadı aradım açmadı madem ben istemediği birşeyi yapmtım ona defol dedim oda şuanda benim istemediğim şeyi yapıyor eskiden yaptığı tavırlarını sergileyerek ....
kızlar ne yapmamı önerirsiniz aramayayım mı yoksa düzelmesi için çaba mı sarfedeyim fikir verin lütfen
kızlar ne yapmamı önerirsiniz aramayayım mı yoksa düzelmesi için çaba mı sarfedeyim fikir verin lütfen
Son düzenleme: