Nedir bu yasadigim? Aynilarini yasayip iyilesen varmi

Hangi ilacı kullanıyorsunuz kullanacagımdan değil merak ettim sadece ?
Birde ilk kaç yasında basladı sizde özel bir sebeble mi basladı

Hangi ilacı kullanıyorsunuz kullanacagımdan değil merak ettim sadece ?
Birde ilk kaç yasında basladı sizde özel bir sebeble mi basladı

İlaç ismi vermeyeyim..Benim ilaçlarım ağır..
Eski eşimin kanser olduğunu öğrenince başladı bende. Yani belirtiler o zaman ortaya çıktı.
Daha sonra babamın hastalığı derken tavan yaptı..
Benim durumlarım biraz travmatik..

Sen iyi bir psikiyatriste ve psikoloğa git..Doğru bir tedaviyle normal yaşamına dönersin..

Allah sizede şifa versin inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.
Ben daha çok depresyondayım diye düşünüyorum çnkü birşey yapasım gelmiyor benim ve gelecege dair umutsuz karamsar bakıyorum. Panikatak ağır geliyor bana inşallah değilimdir. Maddi durumumuzda yok . O yüzden bakanlıga baglı bi psikolog buldum ama memnunum rahatlıyorum onunla konusunca tek sorun ayda bir olması hemen tekrar göresim geliyor 2 hafta sonra.. Psikiyatristte mecbur devler hastanesinden aldım ama inşallah iyileşirim ilacımı kullanınca. Ayrıca zaten suan mutlu olacgım ekstra birşeyde yokki normal dğeilmi sevgiliden ayrılmıs üstüne babası işten cıkmıs yazın evde oturup bunalıma girmiş biri için.. atlatıcam inşallah Allah daha kötüsünü yaşatmasın herkese şifa versin Rabbim. inancım da zayıflamıstı baya tekrar kavustum böyle dönemlerde Allahı anmak acı olsada inşallah hiç bir zaman Allah elini çekmez üzerimizden şifa verir ..

Ayrildiysan ayrildiginin bir nedeni vardir.... ikidebir düsünürsen migdende agirir.... bence ilac almaya felan gerek yok...
ayrildigini kabul et! Düsünme onu.... kendine hobby bul... biseylerle ugras... Kabullen artik! Bidahada birlesme.... bütün üzüntüyü bidaha mi yasamak istiyorsun`????

böyle seylere kendini hasta etmeye ne gerek var ya sil gitsin

evet haklisin ama.psikolojik bu kendine laf geciremiyorsun

canım bi genel cerraha git miğdende ya iltihap ya da reflü olmuştıur strese dayalı bende öyle sıkıntılı bi dönem yaşadım ve biraz üzülsem miğdem ağzımdan çıkcak gibi olur du endoskopi yapıldı miğdemde iltihap oluşmus 6 ay ilaç tedavisi gördüm baharattan kafeinden uzak durdum daha iyiyim rabbime şükür ihmal etme daha kötü sonuçlar doğurabilir miğdenin en büyük düşmanı stres o ilaçlarıda al 2 açıdanda tedavi olman lazım ben yaşadığım için çok ii anlıyorum seni rabbim yardımcın olsun

selam canım bende hamileliğimde 7. ayında aynı oldum.
şimdi senin ilacının aynısını kullanıyorum. önce 10 mg başladım iilk 1 ay süperdi iyileştim dedim sonra yine çöküşe geçtim. 20 mg kullanıyorum biraz daha iyiyim ama sabah uyanınca falan moral bozukluğu mutsuzluk devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…