Nedir bu :(

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
Bugün gecikmemin 7. Günü geçen ayda 7. Gün olmuşum,sabah test yaptım negatif,3 gündür ara ara çok az kahverengi leke görüyorum,napacağımı şaşırdım,geçen ay ultrasonla bakılmıştı kist falan bişey yoktu.

negatifse hamile değilsiniz , kafaya takıyorsanız ondan böyle olmuşsunuzdur bence

o hissi çok iyi biliyorum..gebeliği çok istediğimiz için beyinimime adetimizi geciktirmesi için sinyal gidiyor..yani tamamen psikolojk..birkaç gün daha bekle yine test yap baktın negatif yine doktora git canım..neden geciktiğini öğren en azından.benimde şuan 2. çizgim silik yarın doktora gidicem...Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

o hissi çok iyi biliyorum..gebeliği çok istediğimiz için beyinimime adetimizi geciktirmesi için sinyal gidiyor..yani tamamen psikolojk..birkaç gün daha bekle yine test yap baktın negatif yine doktora git canım..neden geciktiğini öğren en azından.benimde şuan 2. çizgim silik yarın doktora gidicem...Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
Ilgine alakana çok teşekkür ederim,amin inşallah,seninde bebişin geliyir sanırım hayırlı olsun :)

Ilgine alakana çok teşekkür ederim,amin inşallah,seninde bebişin geliyir sanırım hayırlı olsun :)

kısmet canım çok istiyoruz..Rabbim inşallah en yakın zamanda sanada nasip eder..dua et hep sağlıklı ve hayırlı zamanda diye...

X