Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün gecikmemin 7. Günü geçen ayda 7. Gün olmuşum,sabah test yaptım negatif,3 gündür ara ara çok az kahverengi leke görüyorum,napacağımı şaşırdım,geçen ay ultrasonla bakılmıştı kist falan bişey yoktu.
o hissi çok iyi biliyorum..gebeliği çok istediğimiz için beyinimime adetimizi geciktirmesi için sinyal gidiyor..yani tamamen psikolojk..birkaç gün daha bekle yine test yap baktın negatif yine doktora git canım..neden geciktiğini öğren en azından.benimde şuan 2. çizgim silik yarın doktora gidicem...Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
o hissi çok iyi biliyorum..gebeliği çok istediğimiz için beyinimime adetimizi geciktirmesi için sinyal gidiyor..yani tamamen psikolojk..birkaç gün daha bekle yine test yap baktın negatif yine doktora git canım..neden geciktiğini öğren en azından.benimde şuan 2. çizgim silik yarın doktora gidicem...Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah...