- Konu Sahibi alaraberen
seneler önce kaynanamlar eşimin rızası olmadan eşimin parasını kullandılar dün eşimle evlerine gittik vermemek için kaynanam duygu sömürüsü yapıyor.okutmuş,evlendirmiş.bu arada eşimi ilkokul bittikten sonra işe vermişler çalışıp eve para getirsin diye.eşim biriktirdiği paralarla evlendi kendi yapmış gibi anlatıyor.parayı vermemek için dünyanın göz yaşını döktü konu değişince eşimle kavga ediyor tartışıyor.konu paraya gelince ağlamaya başlıyor.eşimden benim kolumdaki bilezikleri istemişler eşimde bilezikler berenin ondan isteyin demesi gücüne gitmiş.bana sinirli sinirli bakıyor eşimede dönmüş sanki berenmi çalıştı kazandı.berenden izin alacağım bilezikleri almak için diyor.kolumdaki bilezikler benden çok onun hakkıymış .o oğlunu bakmış büyütmüş,okutmuş,evlendirmiş benim eşimin üstündeki hakkım azmış.dün birde şunu dedi ben hamileyken oğlan bu diyip duruyordu doğduktan sonra kız olduğunu görünce yine yap demeye başladı.dün asıl amacı anlaşıldı.eşime döndü beren hamileyken oğlan olsun istedim benimde çektiğimi sizde çekin istedim dedi.çok dua ettim ama olmadı dedi.aklı fikri bana bir yerden zarar gelsinde nerden gelirse gelsin.bu kadın benden ne istiyor anlamadım.