Nedir derdi anlamiyorum

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Kizlar bebegim 6 aylik

Dunden beri oyle miz miz ki. Normalindede bir miz miz bir bebek ama daha fazla oldu. Kucagima fazla almak istemiyorum kendi basina oynamayi ogrensin diye. Indiriyorum mizliyor parkin icine atiyorum. Yuvarlaniyor bilmem kafasini carpiyor asiri hareketli oldu. Mizliyor her dakikasinda ayaga kalkip kafasini carpasin diye yatiriyorum geri.
Ama olmaz ki boyle..

Kosturuyorum dunden beri. Sabrim arada cok tasiyor.. bagirmaya basliyorum yemek verirkene mesala. Yerkene agizila etrafi herdefasinda bulastiriyor.

Biliyorum anne olmak sabir isi..
acaba dis mi cikardiyor bilemedim.. baktim dis etine pek bir kirmizilik yok..

Belki de sizi istiyordur. Benimde oglum 7.5 aylik. Oyle kucaga alismasin diyenleri hic umursamadan aldim optum kokladim yavrumu. Simdide kucagima gelmek benimle oynamak ister onun disinda kendi kendine oynar. 5 dk gelir operim sonra oynamaya devam eder

bu arada sen mizmiz oldugun icin mizmiz. kucaga almadigin icin mizmiz. dilerim yalan konudur bu.

Alamiyorum dogrusu bu aralari yaklasmak istemiyorum. Bir kac gun dis agrisindan, agzim damagim tum yara sis. Antibiotica aliyorum. Sirf ogluma bulasmasin icin nefesim bile degmesin diye. Biraz on yarginiza dikkat edin lutfen

Belki de sizi istiyordur. Benimde oglum 7.5 aylik. Oyle kucaga alismasin diyenleri hic umursamadan aldim optum kokladim yavrumu. Simdide kucagima gelmek benimle oynamak ister onun disinda kendi kendine oynar. 5 dk gelir operim sonra oynamaya devam eder

Alismak diye birseye bende inanmiyorum.. karsiyim hatta diyenlere.. bebeklikten basladilar demeye yok alistirdin yok bilmem ne. Bir bebek ne anlasin alismaya. Alisma yasi 1 yastan sonra baslar.. sadece kendi basina oynasin ogrensin rahat etsin diye

Alamiyorum dogrusu bu aralari yaklasmak istemiyorum. Bir kac gun dis agrisindan, agzim damagim tum yara sis. Antibiotica aliyorum. Sirf ogluma bulasmasin icin nefesim bile degmesin diye. Biraz on yarginiza dikkat edin lutfen
agzina yemek bulasinca da mi mikroop bulasiyor oyun parkina yalniz birakmayinca da mi.. yapma Allah askina. cocuga tahammulun yok.

Alismak diye birseye bende inanmiyorum.. karsiyim hatta diyenlere.. bebeklikten basladilar demeye yok alistirdin yok bilmem ne. Bir bebek ne anlasin alismaya. Alisma yasi 1 yastan sonra baslar.. sadece kendi basina oynasin ogrensin rahat etsin diye

Bebek zaten hareketlenmeye basladigi anda istesende kucagina gelmiyor ki zaten. Birao beni oynayim diyor :)

Kucağınıza almamakla çocuğun tek başına oynamaya alışması arasındaki bağlantıyı çözmeniz takdire şayan
Ne alakası var acaba !! 6 aylık bebeden bahsediyorsunuz.
Hiçbir şey yapamıyorsanız kalın bi yorgan serin yere debelenip dursun yavru
Siz yeteri kadar ilgi göstermiyorsunuz belli ki hırçınlığı ondan

Siz ciddi değilsiniz değil mi? 6 aylık çocuk ayağa kalkıyor. Kafasını vuruyor. olmaz ki böyle diyorsunuz. Ve koşturmaktan şikayet ediyorsunuz .Koşacaksınız tabii ki öncelik çocuk hayatınız da madem doğurdun bakacaksın. Yemek yerken ağzına bulaşıyor muş muş. Allah akıl fikir versin size bebek o bebek farkında değilmisiniz.Yarında altını hep kirletiyor temizlemiyor pis geziyor diye konu açarsınız bu gidişle. Allah çocouğunuza sabır versin[/QUOTE]

Önceki mesajda kendi kendine oynamayı öğrensin diye dediniz.
6 aylık bebek kendi kendine oynayamaz, annesiyle babasıyla oynar.
Her türlü gelişimi için de olabildiğince, gerekirse tüm gün oynamak gerekir.

Her yemekten sonra üst baş değiştirmek, yer ve duvar silmek de bu yaş için fazlasıyla normal.
Büyük mama önlüğü kulanabilirsiniz.

Bebek daha yeni ek gıdaya başlamıştır değil mi bilemedin bir ay önce başlamıştır. Nasıl yemesini bekliyorsunuz? Şaka gibi bir konu.

Back
X