- 2 Ağustos 2012
- 1.072
- 425
- 133
- Konu Sahibi dengesizim
Kızlar konuyu hemen giriş yapıyorum Fikirlerinize ihtiyacım var
Ben Özel bir şirkette satın alma departmanında sorumluyum
4 kişilik bir ekibim var Benim üstüm genel müdürümüz.
3 aydır yeni bir eleman aldık, Benden yaşça büyük işini düzgün yapan gibi biri gözüküyor fakat çok çenebaz.
Sanırım benim yerimde gözü var.
Benimle ilgili(işimle ilgili) pek çok konuyu genel müdüre anlatıyor.Müdürümüzde bunu sürekli dinliyor gözüken.Genel müdürümüzde çok dolduruşa gelen bir insan buarada.
Müdürümüz benden şüphelenir hale geldi. Sadece aylık raporlarımı incelerdi.Ama şimdi ara ara gelip sürekli birşeyler soruyor
Acıgımı arıyor gibi, Beni göndermeye mi niyetliler anlamadım ?
Bugünde, eylülden sonra patronun faturaları onun incelemesini vs bir takım işler yapması gerektiğini söylemiş
Müdür telefonla bunları bana söyledi..Benden nasıl istiyorsanız öyle yaparız dedim.Ben çok bunaldım bu işten artık. İşten çıkmak istiyorum aslında ama iş bulmak falan mesele.
Ve nişanlıyım seneye düğünüm, hazırlıklarım, borçlarım var .
Kafayıı yemek üzeriyim gerçekten inanılmaz canımı sıktı bu olaylar
Ne yapmam gerekir Nasıl bir duruş içerisine girmem gerekir. Yada konuşsam mı(Konuşsamda pek birşey farketmiyor gibi sadece benim gazımı alıyor)
İş arayışına girsem mi?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Ben Özel bir şirkette satın alma departmanında sorumluyum
4 kişilik bir ekibim var Benim üstüm genel müdürümüz.
3 aydır yeni bir eleman aldık, Benden yaşça büyük işini düzgün yapan gibi biri gözüküyor fakat çok çenebaz.
Sanırım benim yerimde gözü var.
Benimle ilgili(işimle ilgili) pek çok konuyu genel müdüre anlatıyor.Müdürümüzde bunu sürekli dinliyor gözüken.Genel müdürümüzde çok dolduruşa gelen bir insan buarada.
Müdürümüz benden şüphelenir hale geldi. Sadece aylık raporlarımı incelerdi.Ama şimdi ara ara gelip sürekli birşeyler soruyor
Acıgımı arıyor gibi, Beni göndermeye mi niyetliler anlamadım ?
Bugünde, eylülden sonra patronun faturaları onun incelemesini vs bir takım işler yapması gerektiğini söylemiş
Müdür telefonla bunları bana söyledi..Benden nasıl istiyorsanız öyle yaparız dedim.Ben çok bunaldım bu işten artık. İşten çıkmak istiyorum aslında ama iş bulmak falan mesele.
Ve nişanlıyım seneye düğünüm, hazırlıklarım, borçlarım var .
Kafayıı yemek üzeriyim gerçekten inanılmaz canımı sıktı bu olaylar
Ne yapmam gerekir Nasıl bir duruş içerisine girmem gerekir. Yada konuşsam mı(Konuşsamda pek birşey farketmiyor gibi sadece benim gazımı alıyor)
İş arayışına girsem mi?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: