Nedirr bu insanların fitneliğinden çektiğim

dengesizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
1.072
425
133
Kızlar konuyu hemen giriş yapıyorum Fikirlerinize ihtiyacım var

Ben Özel bir şirkette satın alma departmanında sorumluyum
4 kişilik bir ekibim var Benim üstüm genel müdürümüz.
3 aydır yeni bir eleman aldık, Benden yaşça büyük işini düzgün yapan gibi biri gözüküyor fakat çok çenebaz.
Sanırım benim yerimde gözü var.
Benimle ilgili(işimle ilgili) pek çok konuyu genel müdüre anlatıyor.Müdürümüzde bunu sürekli dinliyor gözüken.Genel müdürümüzde çok dolduruşa gelen bir insan buarada.
Müdürümüz benden şüphelenir hale geldi. Sadece aylık raporlarımı incelerdi.Ama şimdi ara ara gelip sürekli birşeyler soruyor
Acıgımı arıyor gibi, Beni göndermeye mi niyetliler anlamadım ?
Bugünde, eylülden sonra patronun faturaları onun incelemesini vs bir takım işler yapması gerektiğini söylemiş
Müdür telefonla bunları bana söyledi..Benden nasıl istiyorsanız öyle yaparız dedim.Ben çok bunaldım bu işten artık. İşten çıkmak istiyorum aslında ama iş bulmak falan mesele.
Ve nişanlıyım seneye düğünüm, hazırlıklarım, borçlarım var .
Kafayıı yemek üzeriyim gerçekten inanılmaz canımı sıktı bu olaylar
Ne yapmam gerekir Nasıl bir duruş içerisine girmem gerekir. Yada konuşsam mı(Konuşsamda pek birşey farketmiyor gibi sadece benim gazımı alıyor)
İş arayışına girsem mi?
Fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Eğer genel anlamda işimden bunaldım zaten çıkmayı düşünüyorum diyorsanız bir yandan başka işleri araştırabilirsiniz.Ancak anladığım kadarıyla yeni bir iş bulmadan bu işi de bırakmak istemiyorsunuz;bu durumda şimdilik açık vermeden,mümkün oldukça hata yapmadan çalışmalarınıza devam edin,belli ki açığınızı kolluyor. bir de ani çıkışlarda bulunmayın hiç bir konuda.çünkü onu dinleyen ve etkilenen bir müdürünüz varmış,sanırım biraz da yaşça sizden büyük olduğu için,herşeyi istediği gibi göstermeyi iyi biliyor.her işyerinde böyle bir insanın çıkıp huzur bozması şart mı yaa demeden de edemiyorum...

maalesef özel sektörde sıkça rastlanılan bir durum... sadece ben şunu anlamadım. sonradan gelen biri için neden bu vazgeçiş... kendine mi güvenmiyorsun yaptığın işe mi??? her ikisine de güveneyorsan mücadele etmelisin... dediğin gibi iş kolay bulunmuyor.. artı bir de diğer iş yerlerinin güllük gülistanlık olacağını mı zannediyorsun?

senin ayağını kaydırmaya çalışıyor besbelli sende işten çıkıp onun istediğini yapma bence ,işini yapmaya devam et ve onunla muhattaap olmamaya çalış

Ne papuc birakacaksin ona acik arayanin acigi vardir.

Mudurunu taniyan sensin arani iyi tut. Kisiyi uzaklastir.

Hatta gerekirse cek bir kenara kul hakkima girme de.

Zaten sen isini duzgun yapiyorsan icin rahatsa bir sey olmaz.

Back
X